לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-08-2007, 15:31
צלמית המשתמש של UR5076
  UR5076 UR5076 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.07
מאמן פרטי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kravi123 שמתחילה ב "מאמן פרטי או קורס הכנה לצבא ?"

מאמן פרטי.
רוב הקורסים הם מסחריים לכל דבר וענין ובראשם עומד אדם שמנסה בראש ובראשונה להרויח כסף ורק אח"כ חשוב לו אם אתה באופן אישי תגיע ליחידה שאתה רוצה.
כנ"ל לגבי מאמן פרטי, אך אם הוא עושה את זה כנראה שהוא אוהב את זה והוא יתן לך הרבה יותר תשומת-לב ויותר יהיה אכפת לו אם תגיע רחוק מכמה סיבות: אחת היא בגלל שנוצר קשר אישי בין מאמן למתאמן (במיוחד באימונים כאלה) ושניים היא שאם בנאדם מעונין לפתוח מסגרת כושר קרבי בעתיד הוא יהיה חדור מוטיבציה מכל מאמן אחר.
אבל חשוב מאוד לברר מאיפה בא המאמן הפרטי ולברר אם עברו אמיתי ונכון ולא איזה סיפור מפוברק ע"מ להרויח כסף.
אני אישית מתאמן באופן עצמאי אבל זה דורש המון המון משמעת עצמית וזה לא פשוט. אם לך זה קשה, מאמן פרטי ללא ספק, לפי לדעתי בכל אופן.

בהצלחה, אוריה

נערך לאחרונה ע"י UR5076 בתאריך 29-08-2007 בשעה 15:32. סיבה: שגיאת כתיב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-08-2007, 21:51
  alpha 2 alpha 2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי UR5076 שמתחילה ב "מאמן פרטי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי UR5076
מאמן פרטי.
רוב הקורסים הם מסחריים לכל דבר וענין ובראשם עומד אדם שמנסה בראש ובראשונה להרויח כסף ורק אח"כ חשוב לו אם אתה באופן אישי תגיע ליחידה שאתה רוצה.

שטויות במיץ .
אתה מטעה אנשים בפורום על בסיס ידע מוטעה (אם בכלל הוא קיים).
אני משתדל שלא לפרסם את המרכז בו אני מתאמן על בימת הפורום, אבל לאור הנסיבות אני חייב ,אז בפשטות :

-אני מתאמן במרכז החינוכי של יובל עילם ואצלנו במרכז יש משפט ברזל שאומר - מי שרוצה יהיה- במרכז עצמו יש המוןן חברה טובים משכמם ומעלה שמתאמנים על בסיס מלגות בלבד , לא קרה אפילו מקרה אחד לאורך כל המחזורים בו מישהו הפסיק את הפעילות שלו בגלל בעיה כספית .

-ועכשיו לשטות השניה שנאמרה מצידך אוריה , אני יכול לאמר שאצלנו ישנו יחס אישי מצד יובל . הוא מעביר הרבה אימונים מתקשר ושולח מיילים לחברי המרכז , כולם מנהלים קשר ישיר עם יובל.

חבל שאתה מטעה סתם , באמת חבל

לילה טוב לכולם.
תומר.

נערך לאחרונה ע"י alpha 2 בתאריך 29-08-2007 בשעה 21:53.
ישן 29-08-2007, 23:09
צלמית המשתמש של UR5076
  UR5076 UR5076 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי alpha 2 שמתחילה ב "[QUOTE=UR5076]מאמן פרטי. רוב..."

ציטוט:
אני מתאמן במרכז החינוכי של יובל עילם ואצלנו במרכז יש משפט ברזל שאומר - מי שרוצה יהיה- במרכז עצמו יש המוןן חברה טובים משכמם ומעלה שמתאמנים על בסיס מלגות בלבד , לא קרה אפילו מקרה אחד לאורך כל המחזורים בו מישהו הפסיק את הפעילות שלו בגלל בעיה כספית .

מטעם מי המלגות?
שמע גבר, יש עוד מסגרות מלבד יובל עילם, ובכל זאת מה שאמרת אינו מסביר את המחירים המופקעים שהבחור הזה לוקח לאימונים שלו. ותרשה לי לחלוק על האמרה ש"לא קרה אפילו מקרה אחד לאורך כל המחזורים בו מישהו הפסיק את הפעילות שלו בגלל בעיה כספית". מאיפה אתה מביא את זה?
ולגבי זה שאני חושב שהמסגרות האלו באות להרויח כסף, זוהי דעתי, אינני מטעה אף-אחד.
אולי אני טועה, אבל כרגע ככה אני חושב.

ולגבי "השטות" השניה - אתה רוצה להגיד לי שכל מאמן ומתאמן מנהל יחס אישי עם יובל?
אם כן, וואלה סחתיין, טעיתי.
אבל לא באתי להגיד שיובל זה גרוע, אלא להגיד אם עדיף מאמן פרטי או מסגרת כושר קרבי ואני חושב שלא משנה כמה יובל ישתדל עדין הוא לא יוכל להיקשר לכל מתאמן כמו שמאמן פרטי יוכל להיקשר למתאמנים שלו. וזו רק סיבה אחת מתוך כמה שאני יכול לתת לך למה עדיף מאמן פרטי.

נערך לאחרונה ע"י UR5076 בתאריך 29-08-2007 בשעה 23:38.
ישן 29-08-2007, 17:22
  oommer oommer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.07
שניהם לא
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kravi123 שמתחילה ב "מאמן פרטי או קורס הכנה לצבא ?"

אני לא רואה איך תוכל לשלם למאמן פרטי לפני בגיל הזה,האימון עולה לפחות 100 שקלים(שעה אחת)!תחשוב שתרצה משהו כמו 20 שיעורים על מנת להכנס לכושר וכבר הלכו לך מינימום 200 שקל.
הכי טוב זה לעשות מנוי לשלושה חודשים בחדר כושר לחרוש על ההליכון,מכונות רגלים וקצת חזה-ואתה מוכן!
"אוי המרגמות אוי המרגמות חברה על הכיפאק חבל שהם זונות"(רב אלוף גבי אשכנזי)
גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש(סא"ל מיל' דודו הלוי)
גרוע מהמלחמה הוא הפחד מפניה(סנקה)

ישן 29-08-2007, 19:52
צלמית המשתמש של UR5076
  UR5076 UR5076 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי oommer שמתחילה ב "שניהם לא"

זאת אולי הדרך הטובה ביותר להיפצע או להיות מוכן לתוכנית AB בחד"כ ולא לגיבוש ליחידה מובחרת.
הליכון זה ממש גרוע למישהו שרוצה לעבור גיבוש. זה ריצה בתנאים אופטימליים ולא בשטח עם אבנים, חול, רוח, ירידות, עליות, חום, קור. אני חושב שביולוגית פחות משתפרים בהליכון (עקב המסילה שזזה ולא אתה דוחף את עצמך) מאשר בריצה רגילה בשטח.
ובקטע הכלכלי זה כל אחד והכיס שלו, זה לא הענין.
מבחינת תועלת אמרתי את דעתי, להתאמן באופן עצמאי! יש פה תוכנית אימונים אחת שאני ראיתי שיכולה להיות טובה לימי סיירות וגיבושים. מי שאין לו משמעת עצמית, מאמן פרטי.
אני מאמין שרק אנשים בעלי עבר ספורטיבי מאוד (שני חוגי ספורט מגיל 0 עד היום) יכולים לעמוד באינטנסיביות של המסגרות הצבאיות ולא להיפצע בגלל ההסתגלות של הגוף לפעילות כזאת.
אבל שוב, אני לא מקצועי, אני אומר את זה מידע כללי שצברתי.

ישן 30-08-2007, 03:38
  IMH89 IMH89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.01.07

נראה לי שיש פה איזושהי דעה רווחת שקצת עולה על העצבים עם יובל עילם .. והנושא הכל כך אסור הזה הוא שהמרכז החינוכי עולה כסף ! ואוו .... בן אדם משקיע במרכז את כל חייו כבר יותר מ20 שנה ומנסה למקצע את כל מה שהוא יכול, והוא עוד דורש תומרה לעניין ! בושה . אז אחד ישנם הרבה הקלות במחיר לאלו שצריכים זאת, ושנית, אם המחיר כל כך מופקע וכמות האנשים רק הולכת וגוברת, אז אולי יש משהו ששווה לבדוק מאחורי קונספירציית הענק הזאת? קשה לי להאמין שכל האחוזים הנרחבים שהתאמנו במרכז והגיעו ליחידות מכובדות הם פראיירים שרק מחפשים איפה לזרוק כסף.

עכשיו לנושא שלך .. אני התאמנתי לבד בהתחלה, והיה סבבה - באמת . יצאתי לרוץ וננתי לעצמי מטרותאך לאחר כמה זמן החלטתי לנסות קב' כושר קרבי ועברתי ליובל עילם. מה לעשות לרוץ אם עוד חברה שככל הנראה האג'נדה שלהם דומה לשלך זה דבר שכיף לחוות. בנוסף יש הרבה גיוון בכל האימונים כמו גם הרבה מפגשים שלא קשורים לאימונים.

שמע מאמן אישי או כושר קרבי, בשניהם תוכל להרוויח את הכושר - אבל את ההווי אתה מקבל בקבוצת כושר קרבי, ולמרות שאני הייתי רק ביובל עילם אני בטוח ששאר המסגרות תורמות בנושא הזה באותה מידה לפחות אם לא יותר - ולכן אני ממליץ לך לנסות וללכת על קב' כושר קרבי. כושר לפני צבא הוא דבר שנוגע לאחוז נרחב מהנוער הישראלי - אין סיבה שתבודד מאנשים שיכולים לתרום לך.

ד'א תמיד יכול להועיל להגיע לגיבושים עם מישהו שאתה מכיר על מנת להוריד קצת את הלחץ ולתמוך אחד בשני.

נ.ב#2 :

כן.. יובל מעביר אימונים ויש הרבה מאד דגש על יחס אישי מכל מדריך - לא רק יובל, אם כל מי שמתאמן.
ישן 30-08-2007, 03:53
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי IMH89 שמתחילה ב "נראה לי שיש פה איזושהי דעה..."

הרבה מדברים פה על אחוזים גדולים שמגיעים ליחידות טובות מקבוצות הכושר הקרבי אבל הרבה אנשים שוכחים פרט מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שמשפיע על השיקול הזה :
האנשים שרוצים להגיע ליחידות האלה ויש להם את השאיפה ואת האידיאולוגיה להגיע ליחידות האלה הם אלה שמגיעים להתאמן בקבוצות האלה.

ככה שהקבוצות האלה יכולות לדבר כמה שהן רוצות על מספרים אבל אסור לשכוח שהאנשים שיש להם רצון מגיעים לשם.

אם אני אשים לדוגמא חבורה של אנשים שלא רוצים להגיע ליחידה קרבית אלה לג'וב אני בטוח שהאחוזים של יובל עילם ירדו אבל הם לא מגיעים לשם מהסיבה הפשוטה שזה לא בשבילם.

אל תשכחו, האנשים הנכונים מגיעים למקומות של יובל עילם וחבריו ככה שהאחוזים מבחינתי זה סתם חרטא, אין תוכנית פלא לאמן בנאדם נכון זה עוזר אני לא מכחיש, זה נותן לך תחושה מול מה אתה עומד לעמוד בצבא אבל בסופו של דבר זה ההתמודדות של כל אדם עם האויב הכי גדול שלו, הוא עצמו ככה שהכול אינדיוידואלי והאחוזים לא חשובים בכלל...

ישן 30-08-2007, 14:52
צלמית המשתמש של UR5076
  UR5076 UR5076 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי IMH89 שמתחילה ב "נראה לי שיש פה איזושהי דעה..."

שמע, יכול להיות שאתה צודק בקטע הכלכלי. אבל בתור אחד שנמצא רק במסגרת אחת מתוך הכמה שיש בארץ אינך יכול לדעת על מה מדובר בשאר המסגרות ואיני אומר שהמסגרות האלה פחות טובות מהמסגרת שלך.
עצם זה שיובל השקיע מעצמו 20 שנה את כל חייו וגמיש עם המחירים שלו לא אומר שהוא לא חושב קודם על כסף. תראה, אני לא מכיר אותו אבל הטיעונים שלכם לא מסבירים כלום ולא סותרים את מה שאני אמרתי לגבי זה שהאנשים האלה מחפשים להתפרנס, שזה לגיטימי מאוד ולא אומר שהמסגרת שלו לא טובה בגלל שהיא מסחרית והאשכול הזה בא מלכתחילה להשוות בין מאמן פרטי וקב' כושר קרבי והסברתי מדוע אני חושב שכדאי מאמן פרטי ולא אמרתי מילה על כך שהמסגרות האלה אינם טובות. לא הרבים פה יכולים לקבוע אם המסגרות האלה טובות או לא, כולל אלה שמשתתפים בה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר