לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2007, 14:32
צלמית המשתמש של Pootsa1
  Pootsa1 Pootsa1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.11.05
אימות נתונים מחדש אחרי שנה וחצי בצבא

אהלן. השאלה מכוונת בעיקר לחתולים אבל אולי מישהו אחר יכול לענות.

יש לי קב"א 53 (דפ"ר 90 מתאם 2 אך צד"כ 18) ואני כרגע מ"כ בפלחו"ד שקד בגבעתי.

ישבתי לפני שבוע עם הקצין שלישות שלי כאשר הוא שאל אותי איך זה שאני לא בטייס, אז הסברתי לו שבכלל לא עשיתי מיונים מאחר שיש לי קב"א 53. אמרתי לו שזה בגלל שיש לי צד"כ 18 (אחרי שהוא אמר "מההההההה??????????, זה ממש ממש נמוך") אמרתי לו שאפילו יום סיירות לא קיבלתי למרות שיש לי קב"א מעל 52 ואחרי בירור הבנתי שזה הצד"כ. הוא אמר לי שקיימת אפשרות לעשות אימות נתונים מחדש אם יש המלצת מג"ד ושכ2% מהמבקשים עושים אימות מחדש. הקטע הוא שביקשתי עוד לפני הגיוס ראיון אישי חוזר ואימות נתונים מחדש ולא קיבלתי. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הפרוצדורה ואם למרות שלא התקבלה בקשתי לפני הגיוס, עכשיו היא יכולה להתקבל מאחר שתהיה לי המלצת מג"ד (בתקווה שהוא לא ייתקע לי מקל בגלגלים בגלל שהוא רוצה אותי לקצינים)?

כל עזרה תוערך מאוד.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2007, 15:16
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pootsa1 שמתחילה ב "אימות נתונים מחדש אחרי שנה וחצי בצבא"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Pootsa1

ישבתי לפני שבוע עם הקצין שלישות שלי כאשר הוא שאל אותי איך זה שאני לא בטייס, אז הסברתי לו שבכלל לא עשיתי מיונים מאחר שיש לי קב"א 53. אמרתי לו שזה בגלל שיש לי צד"כ 18 (אחרי שהוא אמר "מההההההה??????????, זה ממש ממש נמוך") אמרתי לו שאפילו יום סיירות לא קיבלתי למרות שיש לי קב"א מעל 52 ואחרי בירור הבנתי שזה הצד"כ. הוא אמר לי שקיימת אפשרות לעשות אימות נתונים מחדש אם יש המלצת מג"ד ושכ2% מהמבקשים עושים אימות מחדש. הקטע הוא שביקשתי עוד לפני הגיוס ראיון אישי חוזר ואימות נתונים מחדש ולא קיבלתי. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הפרוצדורה ואם למרות שלא התקבלה בקשתי לפני הגיוס, עכשיו היא יכולה להתקבל מאחר שתהיה לי המלצת מג"ד (בתקווה שהוא לא ייתקע לי מקל בגלגלים בגלל שהוא רוצה אותי לקצינים)?

כל עזרה תוערך מאוד.

הצד"כ אכן נמוך אבל אם אני לא טועה אימות נתונים זה הקטע של המקדם קצונה וסימול עיברי והצד"כ זה הראיון אישי...

ואם היה לך קבא 54 היתה מקבל זימון לצוות אויר לסיירות וכו(מה זה יעזור לך עכשיו?)
השאלה שלי מה המטרה שלך לאחר שנה וחצי בצבא? אתה רוצה להיות קצין? להגיע למקום אחר? כי אם היתה מבקש חריג כמלשב ואפילו כקצין (ועדיף שתבקש כקצין אתה לא תצתרך לעשות גיבוש רק לעבור ירפאות)

בקיצר זה תלוי מאוד

בהצלחה
ישן 11-08-2007, 20:32
  unqiue unqiue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.09.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pootsa1 שמתחילה ב "אימות נתונים מחדש אחרי שנה וחצי בצבא"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Pootsa1

כל עזרה תוערך מאוד.

לא הבנתי מה המטרה שלך בדיוק... אתה רוצה להגיע לקורס טייס ובגלל זה להעלות את הקב"א? כי לקצונה אתה 100% יכול לצאת...

ישן 24-08-2007, 16:12
צלמית המשתמש של Pootsa1

כן אני רוצה טייס ולכן צריך לעלות או צד"כ או קב"א
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי unqiue שמתחילה ב "[QUOTE=Pootsa1]אהלן. השאלה..."

דיברתי עם קצינה מאוד בכירה במדור צוות אוויר (פשוט באים הולכים ללשכת גיוס מתחילים עם המאבחנת הפסיכוטכנית של מדור צ"א ומדהים כמה טלפונים משיגים :-)). והיא ממש בדקה לי את העניין לעומק. הקטע הוא שכדי להיות חריג צוות אוויר מותר שרק דבר אחד יהיה חריג ואצלי יש שני נתונים חריגים (צד"כ 18 וקב"א 53, מה שמטומטם זה שהצד"כ מוריד את הקב"א....) לכן אני רוצה ראיון אישי חוזר, מה שדי בטוח יעלה לי את הצד"כ מעל לנדרש (שנאמר לי שאסור לפרט מה המינימום) מאחר שאני לא איזה יצור והמינימום הוא לא בדיוק באלפיון העליון. ואז או שאקבל חריג צוות אוויר או שהקב"א שלי גם תעלה (מה שיקרה כנראה) ואז אפילו לא אהיה חריג ואוכל לעשות טופס 55 ולקבל מיוני טיס. דיברתי עם המ"פ ועם המג"ד ויש לי את ההמלצות הדרושות והאישורים שלהם לעניין. רציתי לדעת מה הפרוצדורה מפה כדי לקבל ראיון אישי חוזר.

ישן 24-08-2007, 16:26
צלמית המשתמש של Pootsa1

אז ככה...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Musicman0 שמתחילה ב "מה עשית/אמרת בראיון האישי..."

ההורים שלי התגרשו ועברתי מראשל"צ לבאר שבע כמה ימים לפני. הייתי פצוע בברך ולא תיארתי לעצמי שאזייף אישור אורתופד ויהיה לי פרופיל 97 (ידעתי שמקסימום 64 כמו שבאמת היה לי לאחר הצו ראשון) לכן הייתי בטוח שלא אהיה קרבי.
ואמרתי לה שאני רוצה רק קרבי ולא רוצה שום דבר אחר, אבל יודע שאני לא אהיה, וזה מבאס אותי לאללה. ואז היא אמרה לי שיש תפקידים טובים גם לא בתור לוחם, אז אמרתי לה "מה אני כבר אהיה? מראיין אישי בצו ראשון? לא רוצה!" והיא ממש התעצבנה מזה כנראה ככה שה"מצונזר" הזאת דפקה לי צד"כ של אנשים עם תסמונת דאון והרסה לי את כל המיונים לפני הצבא ומשם שינתה לי את השרות לחלוטין. מצחיק שפגשתי אותה באוטובוס אחרי זה ובאמת כמעט נתתי בה כדור.

אני לא אכנע.

ישן 25-08-2007, 11:43
צלמית המשתמש של Pootsa1

לא התכוונתי לרגע לקחת את הדוגמא שלך ולהשתמש בה
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "כן, זו בהחלט הסיבה שציינת..."

רק רציתי לדעת מה ההגיון מאחורי ההחלטה לאשר או לא לאשר.

ואם על זה מורידים צד"כ אז תסלחי לי אבל המדור שלכם לא קשור למציאות.
לשלול אותי מכל מיון שקיים (טייס סיירות וכו') עם נתונים כמו שלי (קב"א 53 דפ"ר 90 ומתאם 2) בגלל שעניתי את התשובה הזאת בשבוע שהוריי התגרשו ו3 שנים לפני שהתגייסתי זה בצורה עדינה "טמטום".

את יכולה להסביר לי מה הביג דיל מאחורי לאשר ראיון חוזר? האם לא כדאי אולי לאפשר לעשות מיונים (שאותם אם לא אתאים-לא אעבור ואם אתאים - אעבור) לבן אדם שעברו 4.5 שנים מאז אותו ראיון (שהיה בנסיבות מקלות לדעתי) שמתוך 4.5 השנים האלו שנה וחצי הוא כבר(!) בצבא ומשרת שירות קרבי בתור מפקד ויש לו המלצות מכל המ"פים שלו ואף ממפקד הגדוד בכבודו ובעצמו?

ובשפה פשוטה:למה לעזאזל לאאאאא???????

כמו שאמרתי...
אני לא אכנע.

ישן 25-08-2007, 14:51
  moti89 moti89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Pootsa1 שמתחילה ב "לא התכוונתי לרגע לקחת את הדוגמא שלך ולהשתמש בה"

חתולים, פעם 700: אני מציב לך עובדה, לא מדבר באולי או בכאילו. היא יכולה להתנכל. תתמודדי עם זה, אני מכיר 2 מאבחנות פסיכוטכניות + אחת שעכשיו התגייסה לשם, ואני יודע מה זה מאבחנות פסיכוטכניות. בכל מקרה עשו על העניין הזה כתבה בערוץ 2, שמאבחנות פסיכוטכניות התנכלו לכאלו שתמכו בהתנתנקות וכו' והביאו עדויות של מאבחנות שאומרות את זה בעצמן. אז למי אני מאמין, לערוץ 2 ולעוד כמה מאבחנות פסיכוטכניות אובייקטיביות בהווה או למישהי שכבר 5 שנים+ לא ישבה בכיסא מראיינת? מעבר לזה אל תוסיפי כי אני לא מתווכח איתך, אני פשוט מציב עובדות... אני לא מגיב לך יותר.

Pootsa1 - אני באותו הסרט כמוך, רק שאני לפני צבא למזלי.. בכל מקרה תכתוב מכתב ארוך שיהיה מנוסח טוב ויראה רציני, ולך על זה...

ישן 25-08-2007, 23:07
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי moti89 שמתחילה ב "חתולים, פעם 700: אני מציב לך..."

זה יפה שאתה מציב לי עובדות ולא מתכוון להגיב לי יותר, אבל את חופש הביטוי לשמחתי אתה לא יכול למנוע ממני, ולכן אני אגיב.
דבר ראשון- השתחררתי מצה"ל משירות סדיר לפני חמש שנים. עד כאן הכל נכון.
מכאן והלאה- ביליתי לא מעט על כסא הראיונות ולידו, כמדריכת מאבחנות, וכן כמפקדת של מראיינות- כל זאת במיל'.
אין לי ולו טיפת נאמנות או סולידריות לתפקיד המאבחנת ויש לי המון ביקורת (אתה לא רוצה שאני אתחיל אפילו) על השיטה.
היא אמנם עובדת באחוזים מטורפים וכנראה שיש בה משהו, אבל לדעתי ברמה האישית היא עושה עוול לרבים מהמלש"בים. לא כי המאבחנת משפיעה, אלא כי השיטה מאוד שבלונית ולא מתגמשת אפילו במקומות שבהם יש צורך לעקם מעט את הכללים. (ויש צורך)
אם היתה אפשרות לחשוף בפניך את כל סודות הצד"כ ותורת הראיון- הייתי עושה את זה בשמחה. כך אולי היית מבין שלתלות האשמות כאלו במאבחנת זה פשוט מגוחך.
אתה נותן לתפקיד הרבה יותר כוח ממה שיש בו.
הראיון מורכב משאלות סיסטמתיות וקבועות, שעליהן התשובה היא תשובה ברורה שצריך לקבל שיכולה להמדד כמותית.
לא סתם המראיינת מתעקשת לדעת כמה חברים יש לך ומתוכם כמה חברים טובים בדיוק, לא סתם היא חופרת לך כמה פעמים בשבוע אתה מבריז ומה אתה עושה כשההורים בחו"ל בדיוק. (כל מי שקרא את הפסקה הזו- לא להבהל. לא את כולם שואלים בדיוק את אותן שאלות, זה תלוי לאן התשובות הולכות)
לאחר מכן, המראיינת מזינה ציונים שמתקבלים מהתשובות הכמותיות למחשב. המחשב משקלל את ציון הצד"כ, ולכל תכונה שנמדדת יש משקל שונה כמרכיב בצד"כ.
למראיינת יש מקום להביע את דעתה בנוגע לניבוי הצלחתו של המועמד בקרבי (לא אם הוא בן אדם טוב, לא אם יש לו עיניים יפות, אלא רק עד כמה לדעתה על סמך הראיון הבן אדם כשיר להתגייס למערך הקרבי). הציון הזה הוא בעל משמעות אפסית לעומת התכונות שעליהן מקבלים ציונים, והוא לא יכול להוריד יותר מנקודה אחת בקב"א.

אני מקווה שהצלחתי להבהיר עד כמה למראיינת יש משקל מועט ביותר בקביעת עתיד המלש"ב ולמה בדרך כלל המלש"ב צריך לכעוס על עצמו על תשובות טפשיות. זה כמו ראיון עבודה, אתה לא תגיד לבוס שלך "אני מקווה להתקדם כמה שיותר, אני שואף להגיע הכי גבוה, אבל חס וחלילה לא להגיע לעשות משהו כמו שאתה עושה!". אז אמנם זה לא ייקבע האם תתקבל לעבודה או לא, אבל זה בטח לא ישאיר את המראיין בעמדה חיובית כלפיך בשום צורה.

כמובן שעכשיו יקום מישהו ויזדעק "אז אם הן לא אובייקטיביות, למה נותנים להן לבצע כזה תפקיד שקובע לנו את העתיד?"
אז יקיריי- אין בעולם אדם אובייקטיבי, וכל אדם שיראיין מישהו אחר יושפע מתשובותיו בצורה כזו או אחרת.

לפותח האשכול: אתה מוזמן לנסח מכתב ולשלוח לי בפרטי, אני יותר מאשמח לסייע לך, ושיהיה המון בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י chatulim בתאריך 25-08-2007 בשעה 23:09.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:40

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר