31-08-2007, 21:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.06.07
|
|
|
בעיה במצלמת Pentax
שלום 
טוב, אז יש בעיה במצלמה של אחותי.
הייתה לה מצלמה קומפקטית פשוטה. היא לא זוכרת איזה דגם, אני יכול רק לומר לכם שזאת מצלמה מהסוג של Pentax Optio. איזה דגם, לא יודע..
בכל אופן.
המצלמה נהרסה לפני שבוע וחצי בערך. הבעיה שהייתה בה היא שהעדשה נשארה תקועה בחוץ, וכל פעם כשמנסים לפתוח את המצלמה היא עדיין תקועה, וחוץ מזה המצלמה עצמה לא נפתחת. רק המסך הזה שרואים כשפותחים את המצלמה, ואז נסגר. וכן, החלפנו לסוללות חדשות. זה לא קשור.
אחותי אומרת שכנראה נכנס לה חול למצלמה כשהיא הייתה בים, למרות שהיא לא בדיוק יודעת איך זה קרה..
אז שלחנו לבדוק איפה שקנינו את המצלמה. שלחו את זה למעבדה, ולפני כמה ימים אמרו לנו שהמצלמה קיבלה מכה והתיקון עולה 700 שקל. אחותי אומרת, שאין שום מצב שהמצלמה קיבלה מכה.
ניסינו להוריד את המחיר ללא הצלחה.
אני גם לא חושב שהמצלמה קיבלה מכה, לדעתי זאת סתם חוות דעת לא מקצועית :/
אז למה אני כותב את זה פה?
אני מאמין שבאמת נכנס חול למצלמה. וההורים שלי מעדיפים לעשות תיקון למצלמה במקום לקנות חדשה. הם לא אוהבים כל כך לבזבז כסף, בעיקר לא בזמן האחרון שביזבזנו בו המון כסף.
אז מה שאני רוצה לשאול אתכם, אם אתם מכירים דרך להוציא חול מהמצלמה, או לפחות לבדוק אם נכנס.
אם אתם צריכים שאני יאמר לכם את הדגם של המצלמה, תכתבו. פשוט כרגע המצלמה עדיין במעבדה ואין לי מושג מה הדגם, אבל אם תצטרכו נוכל מחר להתקשר לשאול מה הדגם, או אולי לקחת פשוט חזרה את המצלמה מהמעבדה כי כרגע אין סיבה שזה יהיה שם..
אשמח לקבל תשובות ועזרה 
|