02-09-2007, 20:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.09.05
|
|
מקווה כאשר אתה אומר "תומך וותיק", אתה לא מתכוון כעובד בחברה.
כאם כן, בושה וחרפה לך. איזה מן תמיכה טכנית זאת, כאשר לא יודעים איזה שירות החברה שבה אתה עובד נותן ?
והיום גיליתי איזה אנשים "נפלאים" עובדים בשירות לקוחות\תמיכה של 012.
צצלצלתי אליהם בשעה שמונה בבוקר ביקשתי להיתנתק, העבירו אותי ל"מנהל" תמיכה טכנית, שדיבר איתי שעה ולא עזר לי בגרוש. כאשר כבר התחיל לעצבן אותי (עם הצעות לחודש חינם, רק לתת להם צ'אנס לפתור את "הבעיה" שלי), ביקשתי שיעביר אותי בחזרה לשירות לקוחות. שם בחורה נחדמה (שכבר שכחתי איך קוראים לה) אמרה לי בנימוס שעכשיו שרות הלקוחות עמוס, ושהיא תחזור אלי בעוד כמה דקות.
הזמן עבר, השעה כבר שש בערב וחוץ מבזק בין-לאומי (ששלחתי אליהם בבוקר בקשה להצטרפות; כי חשבתי שההתנתקות מ012 תיקח מספר דקות בלבד) שהתקשר אלי שלוש פעמים לשאול "כבר התנתקת מ"ברק" ?", מ012 אין שום ציוץ. כאשר התקשרתי לשאול למה לא החזירו את הטלפון המובטח, גיליתי ששירות תמיכת לקוחות פועל רק עד השעה שש (ולא שבע, כמו שירות תמיכה טכנית ). נכנעתי לעצבים, התקשרתי לתמיכה טכנית ושיחחרתי קצת לחץ. עזר לי נפשית, אבל לא ניתק אותי מהספק.
עכשיו כאשר בשמונה כבר הייתי בבית ויצאתי מהמקלחת, הפלאפון מתקשר. להפתעתי, שירות התמיכה טכנית (לא לקוחות) של 012 ששאלו את שמי. שהזדהזתי, הם שאלו אותי אם התקשרתי בקשר להגדלת חבילת המהירות ובעיות בראוטר. כאשר אמרתי שהתקשרתי להיתנתק מהם (לפני 12 שעות), אמרו בצד השני של הפלאפון "אהה, מצטערת. אני מעבירה אותך לשרות הלקוחות". ולפני שהספקתי לצעוק אליה את השאלה "רגע, אבל לא סגור שם כבר?", שמעתי טריקת טלפון ושקט מוחלט. הבת זונה, ניתקה לי !
|