לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-09-2007, 18:16
  שריון בדם שריון בדם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.08.07
קודם כל תודה רבה על הרצון לעזור, בדיוק מה שהייתי צריך.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lior34 שמתחילה ב "מי שרוצה לשאול שאלות על שריון מוזמן"

בעיקרון, הגיוס שלי עוד רחוק, אבל אני מורעל בטירוף על שריון.
יש לי אליך לא מעט שאלות, אשתדל להיות תמציתי ככל שניתן:

1) איך חטיבה 188? אני יודע עליה הכי פחות בעצם. איך החבר'ה שם?
2) אחרי הטירונות וההכשרה המתקדמת, שאז אתה בעצם הופך להיות שריונר, האם יש פעילות מבצעים עם טנקים, כלומר יש קוי טנקים או שיש בעיקר קוי חי"ר, מחסומים, אבט"שים וכו'...
3) מדוע לחטיבה 188 אין פלס"ר והאם בעתיד כן יהיה לה אחד כזה?
4) איך אתה מרגיש אחרי השירות? אתה מרגיש שמיצית את עצמך, שנתת שירות פורה והרווחת מהצבא כמו שהצבא הרוויח ממך?
5) איך היציאת בכל שלב של השירות: טירונות, הכשרה למקצועות, הכשרה מתקדמת וכמובן, בזמן השירות עצמו.

זהו בינתיים. אם אזכר בעוד שאלות, אשמח לקבל גם עליהן תשובה.
תודה רבה על הרצון לשתף אותנו בידע שלך
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-09-2007, 18:35
  lior34 lior34 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.03.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי שריון בדם שמתחילה ב "קודם כל תודה רבה על הרצון לעזור, בדיוק מה שהייתי צריך."

ככה
1. החבר'ה בחטיבה על הכיפאק ואנמי נורא מבסוט על האנשים שאיתי
2.יש גם וגם
3.לחטיבה 188 יש פלס"ר אבל זאת יחידת מילואים
4.קודם כל אני עדיין בשירות ויש לי עוד זמן עד לשיחרור בקשר למה ששאלת כן אני מסופק מהשירות אני לא חושב שיכולתי להיות מסופק בחי"ר למשל... אני חושב שכל חייל לא משנה איפה כל עוד הוא עושה את עבודותו כמו שצריך הצבא מרוויח ממנו ואני באופן אישי מרגיש שלמדתי לא מעט דברים בצבא שאני אקח אותם לחיים(אבל אין סיכוי שאני נשאר שניה אחת בקבע!!)
5.במסלול זה בדרך כלל יציאות של קורס.. 5-2 מדי פעם לרוב 12-2 ומדי פעם 19-2... בשירות עצמו זה מאוד משתנה בעיקר בפלוגות שריון שיש להם סד"כ יחסית קטן בקוי טנקים תחשוב שברגע שטען חולה בגימלים צריך טען אחר כלומר טען מחליף לא יצא הביתה...! בגדול היציאות נעות בין 14-7 ל18-3 בהתאם למשימות ולסד"כ אחר כך שאתה בצוותי ג-ד זה יצייאות טובות בין 7-7 ל 10-4
מקווה שעזרתי
ישן 02-09-2007, 00:54
  lior34 lior34 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.03.07
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Melechesh שמתחילה ב "שאלות ממרץ7 188"

1.אני בגדוד 53 הגודד בסדר משתפר לאט לאט או שלחילופין אני התרגלתי אליו לא הבנתי מה אתה מתכוון הקצאות? למה?
2.ממש לא כמו במסלול כרגע אנחנו באימון יש לו"ז מסויים לפלוגה העבודה מול הסגל היא שונה יש פתיחות המפקד הוא בדיוק כמו החבר שלך אתה מדבר איתו על הכל והוא איתך(תלוי כמובן איך היחסים בניכם) לא חסר זמן פנוי(אלא אם כן אתה צעיר ואתה תעבוד הרבה!) משמעת בכל מה שקשור לבטיחות היא גבוהה בכל החיל!! בשגרה יש קו שתופסים עם משימות... בקו טנקים אתה עושה את המשימה שלך ובשאר הזמן כל עוד אין עבודה על הטנק אתה פנוי ויכול לעשות מה שאתה רוצה...
3. ברור שבמבצעית !!!!!!
4.תלוי... כנראה שתקבל ציוד בלוי אם הזמן אתה מחליף מקבלים הקצאות למדים וכו'... אל תדאג בקשר לזה אם הזמן אתה מתקמבן ומדגם את עצמך
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:12

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר