לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום לימודים. אנו מאחלים לכל הגולשים שנת לימודים מוצלחת חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > השכלה כללית > לימודים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-09-2007, 20:57
  Togepi0304 Togepi0304 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.05
ז"א -
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי reason שמתחילה ב "[QUOTE=Togepi0304]בסעיף ג'..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי reason
כשאתה מחפש את הכוח F תמיד תעשה אותו בערך מוחלט
ואת הכיוון לפי הסימנים.
(הכיוון החיובי של ציר איקס, וכו)

שאם F1 ו F2 מכוונים שניהם ימינה והם שליליים, אז הכוח השקול יחושב ע"י ערך מוחלט של חיבור F1 וF2 וכיוונו יהיה גם כן ימינה?
זה פשוט מבלבל אותי...כי בספר של יורם אשל ראיתי שהיה תרגיל שגם F1 וגם F2 היו מכוונים ימינה רק שאחד מהם היה שלילי ואחד חיובי, והדרך שבה הם חישבו את הכוח השקול היה הכוח החיובי פחות הכוח שלילי. כלומר אם F1 חיובי וF2 שלילי, אז את הכוח השקול הם חישבו F1-F2 אפילו שגם F1 וגם F2 מכוונים ימינה. ואילו אם אני מחבר אותם אז אני מקבל תשובה אחרת לגמרי...
כך שזה נורא מבלבל אותי...
אשמח מאוד להסבר מורחב
חזרה לפורום
ישן 04-09-2007, 21:50
  reason reason אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Togepi0304 שמתחילה ב "ז"א -"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Togepi0304
שאם F1 ו F2 מכוונים שניהם ימינה והם שליליים, אז הכוח השקול יחושב ע"י ערך מוחלט של חיבור F1 וF2 וכיוונו יהיה גם כן ימינה?
זה פשוט מבלבל אותי...כי בספר של יורם אשל ראיתי שהיה תרגיל שגם F1 וגם F2 היו מכוונים ימינה רק שאחד מהם היה שלילי ואחד חיובי, והדרך שבה הם חישבו את הכוח השקול היה הכוח החיובי פחות הכוח שלילי. כלומר אם F1 חיובי וF2 שלילי, אז את הכוח השקול הם חישבו F1-F2 אפילו שגם F1 וגם F2 מכוונים ימינה. ואילו אם אני מחבר אותם אז אני מקבל תשובה אחרת לגמרי...
כך שזה נורא מבלבל אותי...
אשמח מאוד להסבר מורחב

אז יש לך טעות עם כיוונים, כי בספר אם הם עשו את זה , זה אומר ששני הכוחות לכיוונים שונים.
אבל מה שאמרת כעקרון נכון- אם יש לך שני כוחות שפועלים לכיוון ציר איקס לדוג' אז הכוח השקול הוא החיבור שלהם וגם הוא לכיוון ציר איקס.
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:07

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר