לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-09-2007, 17:52
  nativg nativg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.07
onkeyup לא עובד...

ערב טוב.
סתם שאלה כללית לפני שאני עובר לבעיה שלי:
אם כבר שאלתי שאלה בדיון פה בפורום ואחרי איזה שעה וחצי אני צריך לשאול עוד שאלה, עדיף להגיב בנושא עם השאלה הראשונה ולהוסיף שם את הבעיה השניה שיש לי(למרות שהכותרת של הנושא הראשון מדברת על בעיה אחרת לגמרי) או לפתוח דיון חדש עם כותרת שונה ולכתוב בה את הבעיה שלי?
אני אשמח אם תענו לי על זה.

ולבעיה שלי:
אני בניתי כמו פונקציה כזאת בג'אווה סקריפט שכשלוחצים על כפתור כל שהוא, הוא מוסיף 1 לערך של input מסויים.
משהו ממש פשוט שנראה ככה:
קוד:
function plus(i) { document.getElementById(i).value ++ ; }

והוא עובד אחלה.
הבעיה היא שאני רוצה לעשות בכאשר מוצב בinput הערך 0, תופעל איזה פונקציה אחרת של ajax.
אז אני ישר הוספתי את המילה onkeyup לinput וחשבתי שהוא באמת יעשה את הבדיקה כל הוספה לinput.
הבעיה היא שהonkeyup עובד רק כשאני ממש כותב את המספר, ולא כשאני משתמש בפונקציה שבניתי(זאת שמוסיפה 1 לערך).
כשאני מוריד 1 מהערך(בניתי גם פונקציה בשם minus שמורידה 1 מהערך של הInput) עד שאני מגיע למספר 0, המילה onkeyup לא מזהה את ההורדה מהערך כשינוי של הInput.
מישהו מכיר את הבעיה?
אני אשמח לשמוע על פתרון אפשרי.
זה לא דחוף לי, אז קחו ת'זמן ואם יש אנשים שיותר צריכים את העזרה בצורה דחופה, תענו להם.
בזמנכם הפנוי, אם זה לא מפריע לכם, תנסו לחשוב על פתרון.
המון המון תודה ערב טוב ובעקבות משהו שקראתי עכשיו בYnet אז שיהיה לנו גם קצת שקט ביטחוני הלילה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-09-2007, 19:03
  nativg nativg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי דור שמתחילה ב "אז כנראה שהברירה היחידה היא..."

זה גם הדרך שאני הלכתי אליה עכשיו.
ואם כבר הצעת, למה שלא נפיל עלייך את הבעיה שאני שובר עליה ת'ראש עכשיו?
זאת הפונקציה minus המפורסמת שדיברתי עליה באחת ההודעות הקודמות שלי:
קוד:
function minus(i) { if((i == 'carr' && document.getElementById(i).value<=1) || (i == 'tru' && document.getElementById(i).value<=0)) { if(i == 'tru' && document.getElementById(i).value==0) { showSelect('0', 'tru', 'estimate.php', 'ajax_local_tru') } } else { document.getElementById(i).value -- ; } }

אם תשיב לב, אני עשיתי הגבלתי את הפחתת הערך.
אם מדובר בid מסויים, ניתן להפחית עד המספר 1 לא כולל 1, אם מדובר בid מסויים אחר, ניתן להפחית ערכים עד 1 כולל 1, זאת אומרת עד למספר 0.

לפני 10 דקות בערך הוספתי את התנאי הנוסף בתוך הפונקציה.
אם מדובר בtru(אותו id שאפשרתי להוריד עד 0) והערך שלו שווה ל0, תפעיל את הפונקציה showselect(אותה פונקיית ajax שדיברתי עליה באחת ההודעות הקודמות שלי).

לכאורה נראה קוד פשוט, שאמור להפעיל את הפונקציה showselect כשהערך של הinput מגיע ל0.
אבל...
פונקציית הajax מופעלת רק אחרי דאבל לחיצה על הפונקציה minus.
ז"א אם בinput היה את הערך 1 ולחצתי על הכפתור שמוריד לו את 1 מהערך, הערך 1 שהיה בinput ירד ל0, אך הפונקציה showselect לא מופעלת.
רק אחרי שאני לוחץ שוב על כפתור ההפחתה, הפונקציה showselect מופעלת.

אגב, אותה בעיה יש לי גם בפונקציית ההוספת ערך, הפונקציה showselect מתבטלת רק כשאני מגיע לערך 2 בinput.

יש לך מושג למה זה קורה?
בכל מקרה, המון תודה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר