לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-09-2007, 16:15
  x0rserer x0rserer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PeaceMan שמתחילה ב "דילמה בין שתי מחשבים ניידים LENEVO vs HP"

"היסטורית", HP ידועים עם שירות גרוע (מאוד-מאוד גרוע!), ו- IBM היו מייצרים מכונות מלחמה שלא נהרסות גם אם תזרוק אותן על הריצפה.

מאז, הרבה דברים השתנו: לנובו קנו את IBM, ומייצרים תחת אותו מותג מחשבים שהם זבל סיני, וגם באמירה הזאת אני נותן להם יותר מידי קרדיט. לגבי HP, השירות שלהם השתפר מאוד בזמן האחרון...

שני המחשבים נראים לי כמעט זהים. ההמלצה שלי - לך לחנות ותרגיש ביד אותם. חלק גדול מחווית השימוש של מחשב נייד קשור לאיכות המקלדת והמשטח-מגע. בהיעדר הבדל גדול, קנה את זה שיותר נוח לך להשתמש בו.

ד"א, לי יש R52 ו- T41 של IBM (לפני שלנובו הרסו אותם), ואני מרוצה עד הגג.
ד"א 2, אולי קצת הקצנתי את התיאורים של שתי החברות, אבל זה הכיוון...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-09-2007, 07:27
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי PeaceMan שמתחילה ב "תודה רבה לכולם בהחלט סיבכתם..."

אני לא יודע מי סיפר לך שלנובו נשמע אמין, אבל אצלי בחברה קנינו איזה 8 כאלה, משהו כזה, ומתוכם נדמה לי שכבר 7 התקלקלו...

וכל פעם, השירות המעולה, כביכול, של IBM, השבית לי מחשבים (עסקיים!!!) למשך שבוע לפחות, כאשר חלק מהניידים חזרו מהמעבדה כשהתקלה בכלל לא מתוקנת!!! (כנראה ניסו לחסוך על הגב של הלקוח...) - וזאת גם כאשר התקלה טריוויאלית (דיסק קשיח תקול למשל; למה בכלל צריך להכניס את זה למעבדה? פרקו את הדיסק, תנו דיסק חדש. עשרים שניות. פחות זמן מתהליך הקבלה במעבדה המאוד בירוקרטית שלהם...)

HP יצא לי לקנות שניים (מאז קבלת ההחלטה שבלונובו לא נוגעים יותר עם מקל) והם דווקא בסדר...

שמע, גם אם ל HP יש שירות חרא, אבל לא ממש צריך אותו - אז למי איכפת?

כן, אני שמעתי גם (לפני שנים) - שהשירות על מדפסות הוא על הפנים... אני לא חושב שזה משיק על הכל. למשל, בתחום השרתים, השירות של HP הוא השירות הטוב ביותר שיצא לקבל כלקוח מחברה כלשהיא...

בניידים הם נותנים איסוף והחזרה ללקוח (כך לפחות, לפי המודעות, כאמור, לא יצא לי להשתמש בשירות שלהם כי המחשבים פשוט עובדים... חשוב לציין שהניידים הם מסדרת Compaq ולא הסדרה הקלאסית של HP, שהיא לדעתי גועל נפש )

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:57

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר