05-09-2007, 19:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.12.06
|
|
|
הרפתקאות בירפ"א- חלק ב'
אז ככה...
אני אנסה לכתוב הכי קצר שאפשר.
לפני חודש חודשיים היה לי ירפא ב', נפלתי על בדיקת עיניים בגלל שלטענתם הממצאים היו 1.75 צילינדר פלוס מספר 1.5 בערך פלוס פזילה סמויה.
בינתיים הלכתי לשיטת ביטס והתחלתי לתרגל. כמה שזה היה קשה להתמיד כל יום התמדתי. גם אני בהתחלה אמרתי מה הבעיה כל יום אבל זה כן בעיה כי פתאם אתה צריך ללכת לפה ולשם והחבר'ה משחקים כדורגל וכ'ו כך שזה באמת לא פשוט להתמיד כל יום 20 דקות כפול 2.
אמרתי אני אוריד מספר אגיש ערעור ואז אקבל גיבוש בלי בעיות.
עכשיו מכיוון שנפלתי על רפואי הם כנראה הבינו שיש לי בעיה מסוימת שאולי אפשר הוריד עליה פרופיל כך שביום בהיר אני מקבל מכתב להתייצב בלשכת גיוס לסיכום פרופיל.
הלכתי. חיכיתי שם שעתיים בשביל שיבדקו את התיק שלי ויגידו שהם קראו לי בטעות לסיכום פרופיל ובעצם אני צריך רופא עיניים והוא כבר הלך אז הם הביאו לי זימון ליומיים אח"כ.
באתי יומיים אח"כ. נכנסתי לרופא. הרופא היה עם חייל שקרא לי את התיק והתבלבל, הוא ראה שיש לי שם איזו חתימה מרופא עיניים אז הוא חשב שהרופא בדק אותי (נכנסים כמה ביחד לחדר אז הוא מתבלבל מי נבדק ומי לא) והוא אמר לי אתה משוחרר. אמרתי לו איזה משוחרר למה קראתם לי?
הוא שאל את הדוקטור: בדקת אותו? הוא אמר לא. אמרתי לו שזה הרופא מהירפא. הוא אמר לי נו אז מה אתה רוצה כבר בדקו אותך. אמרתי לו, א. אז למה קראתם לי? ב. אם אני כבר פה אני רוצה להבדק שוב כי אני חושב שהם טעו אז.
הוא אמר סבבה שב. ישבתי נבדקתי והכל ויצא לי בעין אחת 1.5 צילינדר ו1 מספר, בשניה 1 צילינדר ו3\4 מספר. הוא כתב הכל ואמר לי רק תלך לצד השני של הקומה שהרופא הכללי יחתום לך או משהו כזה. הלכתי אליו (זה מהרופאים שמבקשים מהם העלאות והורדות פרופיל, רופא כללי כזה). הוא בדק לי את התיק ואמר שמע אני חייב להוריד לך פרופיל. אמרתי לו מה לא יכול להיות וזה.
הוא אמר שצילנדר הוא רושם על זה סעיף, ופזילה סמויה שמסתבר שגם הבדיקהה האחרונה עלתה עליה, זה מוריד כבר פרופיל. אז כרגע יש לי 82 פלוס סעיף צילנידר.
השאלה שלי היא כזו: האם שווה לי להסתכן ולבקש ירפא חוזרת? כי מבחינת צילינדר ומספר אני יכול להתקבל, וגם הפרופיל עדיין בסדר. האם הפזילה סמויה זה כזה משנה להם?
בינתיים הגישה שלי היא כזאת שאני ממשיך להתאמן בביטס לא יודע אם זה יעזור או לא, להפסיד אין י מה, כי יש לי הרבה זמן עד הגיוס. ואז כשהמספר ירד עוד אבקש ירפא חוזרת. מי שיוכל להגיד לי בקשר לפזילה אשמח לדעת.
תודה מראש...
|