לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-09-2007, 00:23
  Bloody Princess Bloody Princess אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.04.06
חובלים טייס וקבא

טוב אז לפני חצי שנה בערך עשיתי מיונים לגדנ''ע חובלים עברתי את המיונים הייתי בגדנ''ע, אחרי הגדנ''ע היה לי צו ראשון ,ביקשתי מחברה לברר לי את הקב''א היא אמרה לי שיש לי 54, לאחר כמה זמן התקשרתי לחיל האוויר ואמרו לי שאני לא יכולה לקבל מיונים לטייס ולאחר מכן סירבו לי בחובלים{התקשרתי לברר למה לא שלחו לי בדיקת א.ק.ג כששלחו לכולם ואמרו לי שאני לא מתאימה}, הייתי בטוחה שהקבא שלי הוא לא 54 ושיש טעות במה שחברה שלי אמרה לי [למרות שהיא כל הזמן חזרה שזה נכון] אחרי זמן מה קיבלתי מיונים לגאמ''א , ואז התחלתי לערער אולי כן יש לי קב''א 54 ויש סיבה אחרת למה סירבו לי, ממה שאמרו לי שיכול להיות שבגלל שאני בת יחידה ובא שלי נפטר לא מזמן סירבו לי, אבל לא ידעתי עד כמה זה נכון לפני כ-4 ימים התקשרו אליי מביתן חיל הים ואמרו לי שיש לי בדיקת א.ק.ג לגיבוש חובלים [יש לי פרופיל 97 בלי סעיפים] לא ביקשתי חריג לא בטייס ולא בחובלים, ועכשיו אני מבולבלת, אם נתנו לי אישור זה אומר שיש לי 54? או לא? , יש סיכוי שאם אישרו לי טייס?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:59

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר