בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShNu שמתחילה ב "שאלה על פק"לים למינהם במסעות"
אני לא יודע מה יותר קשה למרות שנראה לי שמ.ק כי אתה צריך להיות כל הזמן צמוד למפקד והרבה גם מריצים אותך...חבר שלי קשר והוא סיפר לי שהרבה מסעות הוא עשה כמעט פעמיים כי הוא כל הזמן רץ מהסוף להתחלה ומהתחלה לסוף של הטור כדי למסור למפקד א' את מה שאמר מפקד ב' וההפך.
והרבה פעמים גם סתם טרטרו אותו...סתם לדוגמא המפקד בראש הטור אמר לו לרוץ לסוף הטור ולהגיד למפקד שם שאמא שלו ככה וככה וההוא שולח אותו לענות לו וככה מטרטרים אותו הרבה זמן(כמובן ששני המפקדים מבינים שזה בצחוק)
נערך לאחרונה ע"י ediman בתאריך 12-09-2007 בשעה 10:58.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShNu שמתחילה ב "שאלה על פק"לים למינהם במסעות"
אני זכיתי לסחוב גם מ.ק וגם אלונקה במסעות.. אני יכול רק לחזק את דבריו של זה שמעליי ולומר שבאמת מטרטרים אותך הרבה עם המ.ק (תפקיד מאוד חשוב בתור קשר). באלונקה סך הכל אתה רץ כמו כולם. מ.ק 77 שוקל 12 קילו. על המשקל של האלונקה אני לא כל כך סגור. מה שאני יכול לומר בודאות זה שאם המנשא של המ.ק\אלונקה הוא נוח, אז המסע ייזכר לך כחוויה דווקא מהנה
קשרים עובדים במסעות הקצרים יותר ממש קשה וזוכים להקיף לא מעט פעמים את המחלקה עם ה77 הארור ששוקל כמעט 10 ק"ג.במסעות ארוכים יש חילופים עם ה624 שמקל על המשימה "להיות קשר" סמל או מ"מ .
למה נראה לך שאלונקה שוקלת 8 קילו???איזה סרט אתה חי?
מבחינת משקל מק יותר כבד והוא גם יותר כבוד...במצב שאתה נהיה קשר קבוע אז אתה גם בדכ מקבל את הכומתה של אותו מפקד.
מבחינת נוחות מק לפחות אצלנו מכניסים לוסט ככה שהוא הרבה יותר נוח וזה מפצה על המשקל היותר כבד...האלונקה הרבה פחות נוחה ובמקרה שיש לך עוד ציוד עליך למשל תד"ל או משו אז בכלל אין לך נוחות...לפי דעתי עדיף נוחות על משקל ככה שלסחוב מק לוקח בגדול