לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-09-2007, 12:53
  Aharron Aharron אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.06
שברור שזה מוריד את הרעל, וזה עוד כלום, חכה שתהיה בצבא.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pinhas18 שמתחילה ב "שאלה בקשר לגיוס קרבי - חברים"

שאתה תטחון שטח, תאכל חרא, תעבור מסעות. הם יטחנו בלחץ מהמטווח ובחזרה לבסיס באוטובוס, הם יאכלו תמיד בצורה מסודרת, והמסע שלהם יהיה בלחץ הריצה של המד"ס של שלך בתחילת הטירונות.

העניין הוא מה עומד מאחורי ההחלטה שלך. אם אתה מאמין שזה חשוב, תלך על זה, אפילו שזה ממש לא כיף ואוכלים חרא. וכך גם זה שהם מתחמקים משירות קרבי פחות יפריע. אתה תפתח גאוות יחידה שאתה טוחן וקורע את עצמך בשביל מטרה מסוימת אפילו שהם לא. אתה תעבור שינוי בעצמך הרבה יותר דראסטי ממה שהם יעברו. החברות והקשרים שאתה תפתח יהיו חזקים מאוד. אבל הכי חשוב, אתה תרגיש שאתה טוחן ונטחן בשביל משהו שצריך לעשות, ויהיה לך סיפוק מעצמך, בהיבט הערכי, הפיזי והנפשי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-09-2007, 16:08
צלמית המשתמש של Nailed
  Nailed Nailed אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.07
Facebook profile
קרבי
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Aharron שמתחילה ב "שברור שזה מוריד את הרעל, וזה עוד כלום, חכה שתהיה בצבא."

אני עם מי שמעליי....
הוא אמר דיברי קודש, אני נמצא במשבר של או עתודה או קרבי, אם תשאל איכן הלב שלי אגיד לך קרבי בלי לחשוב וכמובן מאיליו.
אם תשאל אותי בקשר לעתיד ולמקצוע אני יתחיל לעשות פרצופים ואדבר על העתודה.
כנראה שאני בסוף אלך לקרבי כי לשם אני נמשח ואני מרגיש שאני יפגע חזק במצבי אם אוותר על מה שאני חולם ואני מאמין שחייבים ללכת עם הלב.
לסיום אני אחזק את מי שמעליי! בקרבי זו עבירה שונה לגמרי ואני דווקא מוכן ורוצה "להטחן" בכל מה שדרוש.

נערך לאחרונה ע"י Nailed בתאריך 10-09-2007 בשעה 16:12.
ישן 11-09-2007, 15:45
  RedGti07 RedGti07 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.07
אל תכנע!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pinhas18 שמתחילה ב "שאלה בקשר לגיוס קרבי - חברים"

עזוב את החברים שלך...אל תקשיב להם!
גם אני הייתי באותה סטואציה,כי אני בוגר מגמת אלקטרוניקה בבית ספר,ולכן כל החברים שלי בכיתה הלכו להיות גובניקים פרט לי ,ולעוד 4 חברה שהלכו לשרת בגבעתי.
תאמין לי ,לא היה פעם שלא ראיתי בעיניים שלהם שהם מקנאים בנו! הם אמרו לנו פעמים רבות שהם טעו והיו צריכים ללכת לקרבי!
אתה תבין מאוחר יותר שזה הכל עניין של הרגל...אני והצוות שלי לא היינו יוצאים לפעמים 28 הביתה ובכל זאת היה לי חייל שנשפט לריתוק לאחר ה28 בבסיס ואמר בפנים לסא"ל:"לא מאיימים על זונה בזין!"
ולעומת זאת ראיתי שק"מיסטים שקיבלו שעה ביציאה ובכו כמו תינוק שיוצאות לו שיניים!
אל תסתכל על הדברים הללו,מה שאתה תעבור בצבא ישפיע עליך רבות,יקנה לך אופי חזק...וכשתגיע לאזרחות אתה תראה את ההשפעה.
אני אתן לך דוגמה דווקא מתחום הלימודים...אני בצבא הייתי צריך ללמוד כמויות אדירות של חומר כדי להיות מוכשר כמפקד. היום אני מסיים אוניברסיטה ואני בטוח שהאמונה שלי בעצמי לגבי יכולת הזיכרון והלמידה עלתה רבות כי ראיתי שהכל אפשרי.
כיום אני גם מתנדב במשטרה ואני יכול לראות שאלו שהיו קרביים מגיבים במצבי לחץ בצורה מופלאה לעומת חברה שלא שירתו בקרבי.
אתה קר רוח,שקול,ויכולת קבלת ההחלטות שלך היא מעולה, במיוחד אם היית מפקד בצבא.
יישר כוח,לך תתרום,ותתעלם ממה שאומרים לך! הצבא ייתן לך הרבה,גם אם לא תמיד תראה את זה במהלך השירות!
אם אתה רוצה להתייעץ תפנה אלי בפרטי.

ישן 11-09-2007, 18:11
  itaya itaya אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.06
שלח הודעה דרך ICQ אל itaya
גם אני הייתי במצב כמו שלך

כל החברה שלי הם גובניקים שבאים לארבע שעות וחוזרים הביתה אבל מה לעשות... אמרתי לעצמי שאני לא יכול להיות כמוהם ואני חייב לעשות משו... ואני לא אשקר לך... גם לי קורים מלא קטעים כמו.. באמצע קאדר מטורף בשעה 4 בבוקר... אתה חושב מה חבר שלך עושה עכשיו... כשהוא בדיוק מתהפך מצד ימין לשמאל ואתה כמו לא יודע מה... אבל זה שווה כל רגע.... יהיו לך חברים אחרים.. חברים מהצבא.. אלה שצוחקים איתך ברגעים המצחיקים ואלה שבוכים איתך ברגעים הקשים בצבא... כי כשאתה מגיע לצבא.. לקרבי.. אתה רואה אנשים המצבים הכי קצוניים שלהם...

ישן 12-09-2007, 11:12
צלמית המשתמש של mozes san
  mozes san mozes san אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.07
שלח הודעה דרך ICQ אל mozes san שלח הודעה דרך MSN אל mozes san
ההחלטה היא שלך ושלך בלבד..

אני בשיא הטירונות במוד"ש ואני יכול לומר לך שלא פעם עולה לי בראש מחשבות לעזוב. אתמול הייתה לי השבעה וספסוף הבנתי מה התפקיד שלי במערך המלחמתי, ואני חייב לומר שחשתי גאווה שאין כמותה. אני בספק עם ג'ובניקים מקבלים גאווה כזאת. בנוסף, למרות שכל אלה שבקרבי אוכלים הרבה חרא בלשון המעטה, זה מכין לחיים ותורם כל כך הרבה מבחינה אישית : משמעת עצמית, עבודה בתנאי לחץ וזה מכין אותך לצרות האמיתיות של החיים: משכנתא מיסים וכל החרא האזרחי הזה.. אחרי השירות הקרבי הכל נראה לך בקטנה. זהו , אני אשתוק עכשיו , מקווה שעזרתי לך .
עוד משהו, מה שהסביבה שלך עושה לא בהכרח אומר שזה מה שצריך לעשות, אבל אני בטוח שכבר הבנת את זה לבד.. בהצלחה ואל תישבר!
ישן 12-09-2007, 15:47
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
אני לא אפוצץ אותך בקלישאות של יום סיירות

ואומר לך שבקרבי תרכוש את החברים הכי טובים ותעבור את גבולות היכולת ותעשה מד"סים מפוצצים ותצא עם חזה מפוצץ גאווה הבייתה כשתראה את ההוא עם הנעליים הכבדות מחיה"א הולך מצ'וקמק.כי כל מה שנאמר במשפט קודם קשור ליכולת של הנפש והראש שלך לשאת קשיים ואם תוותר לעצמך כנראה שלא תצליח לעשות את מה שכתבתי למעלה.
ואני אומר לך מעכשיו אין גבול ליכולת,אין גבול לרצון וזאת לא קלישאה ברגע שתרצה משהו מספיק חזק תגיע אליו אם אתה כבר מעורער עכשיו וותר מראש כי בקרבי לא תשרוד,ללטוש עיניים לדשא של השכן לעולם לא עושה טוב,כי תמיד תחתור שיהיה לך כזה אבל כשיש לך אחד כזה אתה לא מרוצה עדיין.תחליט מה אתה רוצה לעשות לכל דבר יש את הפלוסים והמינוסים שלו וקבל החלטה בוגרת.
קרבי-שינה 6 שעות בלילה בחסדים ולעיתים לילות לבנים,בית פעם בשבועיים,בחורות אין וגם החברה מסרבת להחזיק את הקשר עד סוף מסלול כי היא מתה מגעגועים,מצד שני ההרגשה של אחרי שאתה מסיים מסע מפרך או תרגיל מחלקה כשאין לך אוויר אחרי העומק מלפנים השני והנסיגה המתישה אח"כ כשיש לך פצוע על הגב וזה עד המאהל הרחוק ב2 בצהריים.אתה מקבל תגמול נפשי מטורף.
ג'ובניק-קל"ב או יציאות קבועות כל שבוע,ת"ש בבסיס לפנים,אבל כשאתה יוצא הביתה אין לך תכלית אתה חי כאילו יש לך עבודה,אין לך אתגרים או משהו שחושף אותך לקשיים שמהם תתחשל ובסופו של דבר אדם נשבר די מהר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר