לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-09-2007, 19:45
  rkorton rkorton אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.07
מסלול בגדס"ר

שלום לכולם,
אני כבר חודש וחצי בצבא, מיועד לגדס"ר נח"ל ומכיוון שאני נתקל בהרבה סתירות ושמועות רציתי לדעת מה בעצם יהיה המסלול שלי? אני מדבר מבחינת זמנים.
הבנתי שכמו הגדודים עושים 4 חודשי טירונות+ חודשיים וחצי אימון מתקדם? (ד"א מתי המסע כומתה נכנס פה?) ומה קורה אחרי זה? הבנתי שהגדס"ר עולה לבית ליד לעבור קורסים ועושים אותו מסלול פרט לחודש מסוים שכל פלגה מתמקצעת ביעוד שלה (נאמר לנו שאורך המסלול שלנו הוא שנה ו3)?
ובנוגע לזה, האם המ"כ שלי ממשיך איתי לאורך כל הטירונות והאימון מתקדם ואז יוצא לקק"צ? ואחרי זה אנחנו נשארים עם המ"מ שיהיה המפקד צוות שלנו?
ואם אני רוצה גם לצאת לקורס מ"כים, באיזה שלב יכולים לאתר אותי/ מתי אני יכול לבקש?

הרבה שאלות שחלקן פעורות אבל אני אשמח לקבל עליהן תשובות.
תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-09-2007, 19:56
צלמית המשתמש של Red Beret
  Red Beret Red Beret אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.04
קודם כל אין לך שום שאלות פעורות..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rkorton שמתחילה ב "מסלול בגדס"ר"

שנית כל..שלום קוראים לי יבגני ואני ביחסר גבעתי..ניראה לי שהמסלולים דיי דומים ככה שאני יכול לענות לך על חלק מהשאלות..

אצלנו היה כך: טירונות 4 חודש..בסופה אחד המכ"ים יצא לקצינים..אחרי זה המשכנו באימון מתקדם של חודשיים בסופו הפכנו לצוות ועלינו ליחידה-פה בעצם מתחיל המסלול האמיתי..אחרי כחודש עזבו המכים ונשארנו עם סמל צוות ומפק"צ...יצאנו לקורס ייעודי..חזרנו וממשיכים במסלול..כמו כן בעוד כחודש יוצאים המכי"ם הראשונים..אחרי 11-12 חודשים בצבא..הקצאה שניייה זה חודש אחרי סוף מסלול..ועוד הקצאה יש אחרי שנה וחצי..כמו כן קבל כי כל הקצאה יוצאים בין 2-4 אנשים..

ישן 14-09-2007, 00:15
  rkorton rkorton אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Red Beret שמתחילה ב "קודם כל אין לך שום שאלות פעורות.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Red Beret
שנית כל..שלום קוראים לי יבגני ואני ביחסר גבעתי..ניראה לי שהמסלולים דיי דומים ככה שאני יכול לענות לך על חלק מהשאלות..

אצלנו היה כך: טירונות 4 חודש..בסופה אחד המכ"ים יצא לקצינים..אחרי זה המשכנו באימון מתקדם של חודשיים בסופו הפכנו לצוות ועלינו ליחידה-פה בעצם מתחיל המסלול האמיתי..אחרי כחודש עזבו המכים ונשארנו עם סמל צוות ומפק"צ...יצאנו לקורס ייעודי..חזרנו וממשיכים במסלול..כמו כן בעוד כחודש יוצאים המכי"ם הראשונים..אחרי 11-12 חודשים בצבא..הקצאה שניייה זה חודש אחרי סוף מסלול..ועוד הקצאה יש אחרי שנה וחצי..כמו כן קבל כי כל הקצאה יוצאים בין 2-4 אנשים..

הבנתי, תודה רבה על התשובות.
עכשיו רציתי לדעת, בנוגע למסלול עצמו, מפני שאני שומע סיפורים ושמועות, כמה קשה לסיים מסלול? כעיקרון המ"מ שלנו אמר שהוא מצפה שכולם יסיימו ושבד"כ גם כולם מסיימים (אנחנו מחלקה קטנה יחסית), הבעיה שהטירונות בשבילי היא קריעת תחת (והמסלול בטח יהיה יותר קשה) ואני מודה שקשה לי (אני גם לא כל כך בכושר יחסית לשאר)...אז בתור אחד עם ניסיון או סתם מי שיודע, יש לך עצות בשבילי?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:11

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר