לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-10-2007, 13:17
  Omer_B Omer_B אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.09.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Algorithm שמתחילה ב "פרוייקט עדן - מישהו?"

בו גיד שכאשר כל תלמיד במגמת אלקטרוניקה מקבל את זה...אז זה קצת מאבד את ה"איכות" שלו P=

ממה שאני זוכר אתה צריך לשהאר וללמוד בכיתות יג' ויד' במימון 80% של הצבא ואחרי זה אתה חותם קבע שנה~ שנה וחצי (תקנו אותי אם צריך) ומשרת כאיש אלקטרוניקה מין המניין..מה אתה בדיוק עושה שם? אין לדעת בדיוק, כי התפקידים שם מגוונים בין דברים שמשפילים את הידע שלך לבין תפקידים שמגשימים את הפוטנציאל שלך. P=

האם זה כדאי? תלוי בך...אם אתה חושב שאלקטרוניקה זה העתיד שלך אז אולי כדאי לך לשקול את זה, הנסיון של הצבא עוזר מאוד, גם בתחום המקצועי, וגם במציאת עבודה אחרי הצבא.

ובכל מקרה...יש עוד לא מעט אפשרויות של אלקטרוניקה בצבא..יש בחיל האויר את שחק, בחיל המודיעין את סיגמא ואולי עוד כמה שאני לא זוכר..אבל בכל מקרה כולם דורשים לעשות יג' יד'.

אה כן אם כבר הנושא הזה עלה אז משהו מצחיק בנושא שנזכרתי בו עכשיו,
כאשר ה2 הברנשים של עדן הגיעו לבצפר והציגו לנו את הפרוייקט, הם נתנו לנו לעשות מבחן של 10 שאלות קלות במתמטיקה...עכשיו מגיע הקטע המצחיק, כל מי שקיבל במבחן הזה ציון טוב מאוד ו/או יש לו פסיכומטרי טוב....לא התקבל ^_^ (אני לא התקבלתי..אבל במילא אם אני רוצה אלקטרוניקה בצבא אז אני מעדיף עתודה)

נערך לאחרונה ע"י Omer_B בתאריך 01-10-2007 בשעה 13:36.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-10-2007, 18:39
צלמית המשתמש של Algorithm
  משתמש זכר Algorithm Algorithm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Omer_B שמתחילה ב "בו גיד שכאשר כל תלמיד במגמת..."

=|

איך זה הגיוני? מי שהצליח בבחינה לא התקבל?
ובדרך אגב, איך זה שאלינו לא הגינו ברנשים?

באו אלינו מד"ן-ים וזהו.

ציטוט:
כל תלמיד במגמת אלקטרוניקה מקבל את זה...אז זה קצת מאבד את ה"איכות" שלו P=

רוב הכיתה שלי קיבלה סיגמא האמת, לא יודע אם מישהו קיבל עדן :X

----
על כל פנים, אני ממילא רוצה ללמוד חשמל-פיזיקה תואר כפול בעתודה [במידה ואני מתאים לאונ']
אם זה לא יצא לפועל, אני חושב שאני אקח באמת את השנתיים הללו ללמידה לקורס, ולאחר מכן לנצל את הניסיון [כי מהעתודה הטכנולוגית באמת עובדים במה שלומדים בצהל[יחסית] שלא כמו בעתודה האקדמית :X ]
ואמצא עבודה חביבה למימון הלימודים באונ' כמו שאני ארצה

וכן, אלקטרוניקה זה תחום שאני אוהב ומעניין אותי, ואני מאמין שאני אכן אעסוק בתחום הזה [פיזיקה זה "תחביב" שמאוד מעניין אותי ]
---------------------------------
כמו כן, לפי מיטב הבנתי בוגרי פרויקט עדן אחרי זה הולכים לאבן יקרה ובוחרים קורס 1 מתוך 6 שמוצעים להם.

האם גם בוגרי סיגמה ממויינים לאבן יקרה? או בניסוח אחר - מה יש אחרי סיגמא?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר