לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-09-2007, 12:57
צלמית המשתמש של Fxtrage
  Fxtrage Fxtrage אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.09.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי romer- שמתחילה ב "טוב, צודק. אז גם אני ארד לשם..."

בתגובה הזו הוכחת כמה דברים.
א. אתה לא מכיר אותי ואין לך מושג מי מה ולמה.
ב.אתה מהאנשים שלוקחים כל דבר to the max. החוק נכון, ואני מסכים איתו, אבל תבדוק את המטרה של החוק, המטרה היא לא להשחית את המקום, בזמנו היתה תופעה של אנשים שמסתובבים שם, מוצאים את האבן שהכי נראת להם ולוקחים איתם, לכן בנו מסלול מסודר כדי למנוע את זה.
החוקים של לא לרדת מהשביל הם במיוחד לכלי רכב, כדי למנוע נזק לסביבה כתוצאה מהתנהגות הנהגים, משקל הרכב וכו. לבן אדם השפעה סביבתית מאוד נמוכה ביחס לכך.

ג. אם אתה כלכך שומר על חוקים, אני מניח שאתה לא מצלם בעזריאלי כי זה שטח פרטי והם אוסרים מצלמות בקניון. ולא מצלם אנשים ברחוב ומפרסם ללא הסכמתם. וכו.

כמו שאמרתי בהתחלה.
אפשר להיטפל לכל מקרה ולהוציא אותו רע
ואפשר לעצור לרגע ולבדוק באמת מה ההשפעה.
אם הוא היה כותב, צילמתי את זה מהגג של הגיפ שהחנתי צמוד לגשר, ואללה אתה צודק.
אבל אם הוא ירד לרגע, צילם וחזר אין שום דבר ושום נזק פה.
פרופורציה.

עמית
אם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה, מוזמן לפרטי חבל על האשכול.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-09-2007, 13:07
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Fxtrage שמתחילה ב "בתגובה הזו הוכחת כמה..."

אתה כול כך טועה.
בנו את השביל הזה ברגע שפתחו את המקום והחריזו שהוא שמורת טבע. לפני זה לא היו שם כול כך הרבה במקרים. הבזלת שם שבירה ושיורדים מהשביל יוצרים נזק. יש סיבה לשביל הזה וזילזול בסביבה מתחיל פו. יש חוקים וצריך לכבד אותם וזה שאתה מצדיק את הירידה מהשביל גורם לזה להיות יותר גרוע.
אם אתה נכנס לשמורת טבע תכבד את החוקים שלה. החוקים האילו לא קיימים סתם. למשל אסור לזרוק תפוח בשמורת טבע. זה שזה חומר אורגני ומתקלה לא משנה את החוק. הסיבה לכך היא שיכול לגדול לך עץ שהוא לא שייך למערכת האקולוגית הזאת ויכול לצור נזק.
יש סיבה לחוקים האילו ולפי התגובה שלך אני לא הייתי יוצאה איתך לטיול צילום בטבע או שהייתי מחנך אותך איך לשמור על הטבע.

וכן יש הרבה נזק בזה שהוא ירד וצילם. סביר להניח שהוא שבר חלק מהאבנים שבשבילם נפתחה שמורת הטבע. נזק זה דבר שמצתבר ולהרוס אבן כזו לוכח שניה אבל לבנות אותה לכח מיליוני שנים.

נערך לאחרונה ע"י אודי גילת בתאריך 27-09-2007 בשעה 13:11.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר