29-09-2007, 17:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 10.02.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Warchiefzx
אני מתגייס במרץ, ורוצה להגיע למוד"ש
אתה יכול לספר על הטירונות, מה עושים, באיזה רמה היא, איך האנשים והמפקדים, ואם אתה מבסוט שם?
|
טוב אז ככה... אני יכול לכתוב על דפים שלמים אבל אתה יודע... אני אקצר.
בגדול מאמנים אותך בשלושה דרכים עיקריות: קליעה, כושר, משמעת. כמו בכל טירונות חי"ר ואולי אפילו יותר (כך אומרות השמועות), המשמעת במוד"ש מעות נוקשה (ומסיבה מוצדקת ביותר שאתה תבין במידה ותגיע למוד"ש). שביזות זה דבר שרואים כל יום כי בכל זאת צבא זה לא שכונה והיחס מהמפקדים לא כמו מאמא . האנשים בסך הכל בסדר.. (שמעתי שצריך קב"א 51+ כדי להתקבל למוד"ש). המפקדים שם באמת שפיצים... רציניים שצריך ומצחיקים שאפשר. הקושי הכי גדול שתפגוש שם (לפי דעתי) כתוצאה מכך שאתה לא מכיר את האנשים שאיתך במחלקה, היא אי היכולת לעזור אחד לשני. שכל אחד דואג לתחת שלו. כמובן שדבר זה חולף, ומי שלא משתנה בסופו של דבר לא יגיע רחוק. יש לי עוד חודש ושבוע לטירונות, ותכלס אני מבסוט, וגאה שבקרוב (שנה?) אני אוכל לעזור לאזרחי מדינת ישראל לישון טוב בלילה. בהצלחה.. אם יש לך עוד שאלות אז שלח לי בפרטי ואני אוכל לענות לך שאני אחזור מהצבא (עוד שבועיים בלאט ^^ )
אה שכחתי: יש שני רמות טירונות שמותנות בפרופיל שלך: רובאי 04 (82+) רובאי 03 (82-). תלוי על מה ירד הפרופיל.
שוב, אם יש לך שאלות אני אשמח לענות!
|