לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-10-2007, 22:07
  ימ"ס לנצח ימ"ס לנצח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
פיגוע האם אפשר לסמוך על הבקום??

שלום אני היתי אמור להתגייס למג"ב ב1 לאוגוסט אחרי הרבה זמן שהתלבטלתי החלטתי לסרב להתגייס לשם ובאמת בבקום סירבתי והגעתי לפלוגת דובב שהיא פלוגה בקורעים לאנשים תצורה בגלל שהם סירבו וסתם מבלבלים תשכל שיכניסו לכלא וכול זה בקיצור לאחר שהיתי שם שבוע וחצי שהיתי התחברתי עם כול האנשים בפלוגה היו צחוקים לא הרגשתי את מה שהמפקדים עשו לנו וככה העברתי את היום בהרגשה שכול אחד תומך בשני שלא יסכים להתפנות לשום חיל חוץ מזה שהוא רוצה אהה אגב מי שקורא את זה וזוכר אותי היתי החנתר שזה חניך תורן למי שלא יודע וקראו לי רפי בקיצור אם היתה איתי בפלוגבה כנס אילךי לאיסיקיו 212755473
לאחר שבוע וחצי הציעו לכולם לחתום דחש ולקבל תיעד שהם רוצים כיעד מובטח אני חתמתי והם רשמו יעד מובטח גולני עכשיו אני מפחד שהם עשו את זה בשביל להוריד מהם תבלאגן ושאני יחזור לבקום ב14 לנובמבר הם יגידו לי שהם שמים אותי בשריון או תותחנים או משהו כזה ואני יצטרך לעבור עוד פעם תפרוצידורה הזאת שבו של הסירוב פינוי וכול זה מה אתם אומרים אפשר להיות שקט???או שלהתחיל לשגע להם תמוח שרק גולני אני רוצה עוד פעם פקסים וכול הבלאגנים?.?. תודה רבהההההה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:24

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר