03-10-2007, 19:34
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 01.01.04
|
|
|
ביקורת על דרך הניהול של הפורום תינתן בשני מקומות:
תיבת הדואר הפרטית של המנהלים, ואם זה לא עוזר- פורום משוב.
אני אענה לך ואחר כך אנעל את האשכול משום שמקומו לא בפורום הזה.
הנה רשימה של החסימות מהשבועיים האחרונים והסיבות להן:
גולש נחסם בגלל ניבולי פה וקללות.
גולש אחר נחסם משום שהכניס לפורום פוליטיקה, קילל, ואיחל "ברכות חמות" לי ולגולש אחר.
וגולש אחר נחסם בגלל שפתח אשכול שהכותרת שלו הייתה בסגנון "הלוואי שכל הערבים ימותו, אני מתגייס בשביל להרוג את כולם."
אלו הן כל החסימות מהפורום מהיום ועד אחורה לתאריך 18.9.07.
מדוע אנחנו חוסמים?
יש גולשים שלא מבין בדרך אחרת. ברוב המקרים מגיעה אזהרה (בפומבי/בפרטי/בשניהם) לפני חסימה, ולאחריה החסימה. יעידו על כך שני גולשים שקיבלו ממני היום אזהרה בעקבות תגובותיהם באותו אשכול.
לפורום הזה יש חוקים. אנחנו המנהלים לא המצאנו אותם כי משעמם לנו וכי זה עושה לנו טוב לחסום ולנעול. יש לנו חיים, לימודים, עבודה, ומספיק כאב ראש בחיים גם מבלי להתעסק בפעולות שיטור, אבל לפעמים אין ברירה.
מדוע אנו נועלים אשכולות?
תגיד לי אתה, נעים לך להיכנס לאשכול שהכותרת שלו "כנסו אחים שלי"? "עזרה דחוף"?
מה כבר ביקשנו? שתשקיעו 10 שניות לפני שאתם שולחים את האשכול ותתנו כותרת עניינית ונורמלית, כזאת הקשורה באופן ישיר לתוכן האשכול.
בסך הכול אנחנו נועלים את האשכול ומבקשים מהגולש לפתוח אשכול חדש, הפעם עם כותרת מתאימה.
דבר נוסף שמהווה עילה לנעילה: שאלות שנשאלו בעבר מספר רב של פעמים. כמה פעמים נוכל לראות אשכולות "איזה פק"לים יש בחי"ר"? "מה אתם יודעים על הנ"מ/מוד"ש/תותחנים"?
והדוגמאות עוד רבות.
קחו למשל את האשכול על בר רפאלי: הנושא נידון באריכות בכל מדיה אפשרית, גם כאן ניתנה הזדמנות לעשות זאת, אך לאחר שהדיון לא כל כך הוביל למקומות הרצויים הוא ננעל.
הנה עוד אשכול שננעל אתמול: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=355714
מה דעתך? יש מקום להמשך דיון בו?
בשורה התחתונה, אנחנו מנסים לשמר כאן תרבות דיון, רמה מסויימת של תגובות, עם כמה שפחות התלהמות, בלי פוליטיקה, ובלי קללות. קצת מעבר למה שיוצא לנו לפגוש בטוקבק הממוצע ב-ynet או וואלה.
מה שאנחנו מבקשים מכם הגולשים, זה שפשוט תקראו את דבר המנהלים ואת חוקי הפורום, ותפעלו על פיהם. לא דרישה מוגזמת, נכון?
בקיצור, אני מקווה שהבנת/הבנתם מה עומד מאחורי ההחלטות הניהוליות שלנו.
המשך דיון- מי שרוצה יוכל לשלוח לי בפרטי.
ננעל

לעולם אשא דגלך בגאווה
נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 03-10-2007 בשעה 21:06.
|