08-10-2007, 21:04
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
Death penalty או במילים אחרות - כתיבת מסמכים (זהירות - אשכול צומי דביק)
בחודשים האחרונים, עת התחלתי לשמש בתפקיד החדש שלי - הפכתי ממפתח בVisual Studio למפתח Visio וWord.
כמות שורות הקוד שכתבתי מזערית (וגם זו הייתה בשביל הוכחות יכולת, הנאה, בדיקות התכנות, צרכים מהפרויקט שעזבתי), ומאידך - כמות המסמכים שהפקתי לא הייתה מביישת אפילו את רם אורן.
ואם לא אני זה שמפיק את המסמכים - אני מנחה אחרים בכתיבה של מסמכים... מה שמייצר לי המון ניירת לקרוא.
אני מוצא את עצמי מעמיד למבחן את מוסר העבודה (הקלוקל בין כה) שלי. כך למשל, אני מוצא את עצמי כותב עמוד - ויוצא להפסקת קפה, ולעתים - כותב פסקה ויוצא להפסקת קפה.
העבודה מרתקת. המסמכים חשובים. בשביל המסמך אני מבצע מחקר ונחשף לדברים שלא ידעתי שקיימים (או ידעתי, אבל... לא ממש ידעתי איך הם פועלים), וחושף דברים שאחרים לא ידעו שקיימים; ועם זאת, כשאני מגיע לפרוק את הכל על המקלדת... אני מוצא את עצמי פוזל כל הזמן לכיוון עמדת האינטרנט... קורא מיילים ומקווה שמישהו שלח לי משהו מצחיק בFacebook שלי...
אני לא ממש יודע מה הפואנטה של האשכול הזה... האם אתם אמורים להגיב ב"זה נשמע לי כמו...."
או שאולי לשתף במצבים דומים שקרו לכם... ואולי סתם... להגיד "היי.. עוד הודעה שכתב הגבר הנאה שאך
לא מכבר פרסם את תמונתו הנאה אף היא באשכול ההיכרות.. שיואו... הוא מ'זה אוֹרס..".
וזה הזמן להודות לצבא ארה"ב על הMIL-STD-498...
(למפוצ'ינות שתגבנה לא לעניין מסתכנות בחסימה ובנידוי מדיקסי!!!)