אני לא מסוגל לראות את זה עם פנים רציניות... לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
Ladies and gentlemen, would you please move your hands repeatedly towards each other, until they make contact, releasing energy in the form of sound.
אבל שיר יפה
חחחחחחחחחחח זה רציני?!?!
עתיק גונתר הוא אחד הגדולים.. יש לו עוד להיטים. תותי פרוטי סאמר לאב **איש שמן עם גיטרה שולט
יהיה משהו, כי יש משהו
מה אחד הגדולים?!?!... חחח בגלל שהוא שם בכל קליפ כוסיות שבכל מקרה עם ביקיני ורק במקרהה מתות על לגעת אחת בשניה ?!?! טחח אבל משום מה זכור לי ממנו קליפ עם איזה זקנה שיש לו ולה פנסים באיזורים אהממ.."מוצנעים"
זה ל-ה-י-ט-!
אתה רואה בקליפ הזה זקנה?!?!...חח זה קליפ אחר רק הוא ואיזו זקנה[אחת המגעילות !!] יושבים על כורסאות ליד איזו אח או משו.. אהה הם אומר "danger.." נראה לי
לי היא נראית זקנה P=
...
Life is hard and then you nap.
את מי?
אני כותב רק מה שאני יודע, או שאני חושב שאני יודע ואם אין לי מה להוסיף - אני שותק, מקשיב ולומד! © יוסיפון - על כל האמור בהודעה זו חלים כל כללי זכויות היוצרים הקבועים בחוק. לשם קבלת הרשאה להעתקה או לשימוש במידע יש לפנות אלי לדוא"ל yossifoon@fresh.co.il
והזדעזעתי מהשיר..
תגיד על הקליפ הזה! איזה שיר יפה!!!!!!!!(וארוך) איזה זמר מכוער!
זמר חמודד... והקול הוא שנחשב
אבל את גם לדעת לשיר לוידעת, ס'מיותרת XD וואי כמה מקוט אני אחטוף על זה תיכף...
היית רוצה לשיר הוכחתי את עצמי פעם..זה שאני צרודה [כרונית] אבל צרודההה!! זה משו אחר וגם אם לא יהיה לי כישרון שירה יש לי הרבה כישרונות אחרים שייפצו ואם רמזת שאני מכוערתת..חכה חכה!! מלעון קטן
ציטוט: במקור נכתב על ידי ORIANUSH יש לי הרבה כישרונות אחרים שייפצו שתפי אותם עימנו =]
you will never know
זה מה ששקד שלח לי חחחחח זה לא בסדר! לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
חחח זה גדול..
חתימתכם הוסרה כיוון שהיא מגניבה מדי בשבילנו.
עכשיו בגללך נתקע לי השיר הזה בראש
ציטוט: במקור נכתב על ידי sheep האם ניסית לפתוח חשבון בשקית לפני שפנית לבנק? זה בלי עמלות ובלי הגבלות על המשיכה.
זה בגללו!!!
תפסתם אותו במקרה בלי משקפי שמש חוץ מכשהוא ישן?
FCB - FCBJ In My heart
אריאל ורבר - מעצב אתרים
זה רנו פסקאל.
אין איש כזה שקוראים לו רנו פסקאל!
בטח שיש.
תני הוכחה!
תשלם לי קודם. אני לא עובדת בחינם
טמה אני אקבל תמורת התשלום? יש תעריף שונה לעמידה ולישיבה? לחצר או לבית/מלון?
היי היי..דיברנו כאן על הוכחה לקיומו של האיש בשם רנו פסקאל. dirty mind you have, my dear. [או שדיברת גם על ההוכחה ואני בעצם זו עם ראש הדרדס?]
זה הוא עם ראש הדרדס. ראי הודעות קודמות שלו.
זה אתם!