לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-10-2007, 15:59
  War_Machine War_Machine אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.07
ניתוח שעשיתי, נתונים בלשכת הגיוס

היי חברה...
עשיתי לפני איזה חודש בערך ניתוח וריקוצל מי שמכיר.. לא משהו רציני-ורידים נפוחים.
בקיצור הכל בסדר גם חזרתי להתאמן.... עוד חודש חודשיים אני בספק אם יראו משהו מהצלקת.
בקיצור.. כבר כמה פעמים דיברתי עם החיילות בלשכת הגיוס-פעמיים כי התקשרתי לשם ופעם אחת כי התקשרו לדחות לי את מיוני הטיס ושאלתי אותן.. "האם מופיע משהו שאני צריך להסדיר שם בתיק הרפואי שלי?" והן ענו בשלילה- פרופיל 97, לא רשום כלום, שום ניתוח ושום כלום.
את הבעיה שהייתה לי שבגללה עשיתי את הניתוח גילו בצו הראשון והרופא בלשכה אמר לי שאם אני לא עושה את הניתוח הזה ונשאר עם הבעיה הפרופיל שלי יהיה 72 ואם אני כן עושה הוא יהיה 97 פשוט עם עוד סעיף קטן שהיה לי וריקוצל פעם.
עכשיו, שום דבר לא מופיע להם שם שאני צריך להודיע או לא להודיע אבל בכל זאת המליצו לי לדווח שעשיתי את זה כי אם חס וחלילה אני אהיה איפה שהוא בצבא ויקרה לי משהו שקשור בזה למרות שזה לא סביר ממש-אז צרות.
ואני לא ממש יודע מה לעשות... אני חושב שאני אדווח להם על כל מקרה.
הפחד שלי משום מה שהמערכת הקצת לא אמינה של הצבא בכל הקשור לנתונים תעשה איזה טעות ותוריד לי פרופיל או משהו... אני מפחד אפילו מפרופיל 24 זמני... כי לא ישלחו לי זימונים כמו ליום סיירות וכו'.... זימון לטיס כבר יש לי... זאת הוכחה שבאמת כלום לא מופיע להם שם בנוגע לשום ניתוח ושום כלום וזה ממש חשוב לי.. מה אתם אומרים?...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:37

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר