לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2007, 17:17
  Pan1c Pan1c אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.06
נפלתי בין הכסאות! זקוק לעזרה :\

אהלן,
הסיפור שלי הוא כזה: לפני כחודש ירד לי הפרופיל הרופאי מ72 ל64 ולאחר כמה פקסים ובקשות קיבלתי מנילה חדשה. במנילה החדשה היו לי רק 4-5 מקצועות שבהם: שוטר צבאי, שב"ס, שח"ם, חיל אוויר ותיאום וקישור לחיל הביטחון.
עכשיו ככה, אין שום מצב [לא יקום ולא יהיה] שאני אשרת באחד התפקידים הנ"ל. במידה ואני אכן חס וחלילה אשובץ באחד מהתפקידים הנ"ל אני מתכוון לסרב פינוי ולשבת בכלא כמה שידרש. יש לי נתונים גבוהים מאוד [קב"א 55 ודפ"ר 80] ומכיוון שהפרופיל הרפואי שלי ירד מאוחר מידי [גם זה לאחר חצי שנה של פקסים] נוצר מצב שכל התפקידים הטובים שדורשים מיון סגורים ואני צריך להיות עכשיו שוטר צבאי.

עכשיו לשאלה שלי:
במידה ואני לא אמלא את המנילה [כי אין מצב שאני כותב באיזשהו מקום שאני רוצה תפקיד כלשהו שהוצע לי ב"מנילה" (גם כן..)] מה אני עתיד לקבל? האם במידה ואני לא ממלא את המנילה אני אוכל לקבל משהו אחר? אולי כל"צ?

האם פקסים במטרה לבקש מיונים כלשהם או תפקידים אחרים יועילו? אני נואש! אין מצב שאני אשרת באחת מהיחידות שהוצעו לי, פשוט אין מצב.

תודה מראש..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-10-2007, 20:12
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Pan1c שמתחילה ב "נהג בוס זה לא כזה נורא, כמובן..."

א)צבא זה לא תוכנית כבקשתך..נראה לך שאני רוצה להיות שוטר צבאי 3 שנים??אבל אם יכריחו אותי אחרי שניסיתי בכל הדרכים המקובלות לא להיות בתפקיד הזה זה מה שאני אהיה..

אתה יודע למה??כי זה החוק..אני אעשה בלאגן ואני אנסה לצאת לתפקיד אחר אבל עדיין זה מה שאני אהיה..כי גם לגולנציק במוצב בקצה העולם לא תמיד בא להיות שם אבל הוא עדיין שם.
תשנה גישה חבר..כל"צ זה מפחיד....אני מת מפחד לגבי התפקיד שיתנו לי..אבל אין מה לעשות..נתמודד עם מה שיהיה..יש השלכות על השתמטות מהצבא..אם אתה כזה בוגר כמו שאתה כותב אז כדאי שתבין לחלוטין את ההשלכות של התחמקות מהצבא ותחילת החיים האזרחיים..

שיהיה לך בהצלחה!

נוב 07.

ישן 15-10-2007, 21:02
  flash88888 flash88888 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.01.07
מנימן צודק.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי מנימן שמתחילה ב "איזו גישה מסריחה. באמת מגיע..."

אני לא אומר שצריך להיות מורעל, או רק לחשוב כמה אפשר לתרום לצבא ולחשוב ציונות אלא גם לראות איפה אתה בין השאר יכול להרוויח. אבל מצד שני, אי אפשר לחשוב רק על עצמך ועל התועלת האישית שלך. כמו שיש לך זכויות במדינה הזאת, יש לך גם חובות, בין אם שאתה מסכים עם זה ובין אם לא, אתה חייב לתת מעצמך 3 שנים לפי מה שהצבא מחליט ולא אתה.

לא טוב לך? אתה מוזמן לעוף מפה למקום אחר ששם באמת כל אחד יכול לחשוב רק על התחת שלו.
ודרך אגב, בשביל להגיע למקומות שתוכל "להרוויח" בהם משהו כהגדרתך, צריך גם לחשוב איפה אתה יכול לתרום לצבא ולא רק איפה הצבא יכול לתרום לך.

נערך לאחרונה ע"י flash88888 בתאריך 15-10-2007 בשעה 21:18.
ישן 15-10-2007, 20:50
  boris.koro boris.koro אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pan1c שמתחילה ב "נפלתי בין הכסאות! זקוק לעזרה :\"

די כבר לשחק אותה אזרח למופת שרוצה לתרום למדינה ולשמור על המולדת.... אם השירות בצה"ל לא היה חובה אני מאמין שכל אחד ואחד מאיתנו היה חושב 70 פעם אם להתגייס או לא....

כל חייל בצה"ל (כולל אלו שהגיעו לאן שהם רצו) אומרים לעצמם עד השחרור שלהם כל הזמן "עד מתי???"... ו"כמה עוד" וכל זה.... כל אחד רוצה לסיים את השירות שלו כמה שיותר מהר אז אל תזיינו בשכל על גישה של בן אדם..... כי ברגע שבן אדם מתגייס אחרי חודשיים בצבא מת כבר לסיים עם זה....
אז אין מה לעשות עם זה אז עדיף כבר להפיק מהשירות תועלת עצמית...

ישן 15-10-2007, 21:00
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pan1c שמתחילה ב "נפלתי בין הכסאות! זקוק לעזרה :\"

אין לך מושג כמה אתה יכול להשפיע.
תלחם.
עם נתונים גבוהים ומוטיבציה אין שום סיבה שתשרת בתפקידים האלה.
יש מקרים לפנייך, קרו דברים בעבר. גם עכשיו עוד לא מאוחר להתקבל לכל תפקיד, כולל תפקידי מודיעין ומחשבים יוקרתיים - ולהתגייס אליהם במרץ. אבל תתחיל מעכשיו.
רק תלחם, תנדנד, תראה נחישות ומוטיבציה, תסע לאן שצריך, תיגש כמה ראיונות שצריך, ואם יש לך אנשים שימליצו עלייך (רק כדי שתקבל מיונים ולא מעבר לזה) - כדאי להשתמש בזה עכשיו וכמה שיותר בלי חשבון.
אין כזה דבר בלתי אפשרי.
ואין צורך שתשב בכלא - פשוט תגיע למצב שעד הגיוס אתה מסודר עם תפקיד. שוב- זה אפשרי!

בקשר לעניין הלהרוויח מהצבא- אני מסכים איתך שכדאי לבוא לצבא גם כדי להרוויח. ואני לא מתכוון דווקא על ידע או כיף (למרות שגם כן), אני יותר מתכוון בקטע של תכונות אופי שאנשים רציניים בתפקידים רציניים מקבלים. אתה תרוויח הרבה אם תשרת כמו בן אדם. אבל זה רק משהו מוסף. חלק מהעניין זה לבוא לתרום, ודווקא בתפקידים האיכותיים יותר מרגישים את עניין התרומה, וזה לא קל. אז אם לכאלה תפקידים אתה באמת רוצה להגיע - כדאי שתשנה גישה...

לכל האנשים שקוטלים אותו כי הוא לא מסכים להשלים עם "רוע הגזרה" - צאו מהצביעות ומהסרט שלכם. כולכם שנאתם בתור חיילים מ"צ ואתם גם הייתם יושבים בכלא כדי לא להיות שם. וזו רק דוגמא.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:05

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר