לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2007, 18:46
  DangON DangON אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.07
בעיות עם גיוס למודיעין...

שלום,

לפני בערך שנה הייתי מעורב בקטטה(כמה ערסים תקפו אותי וכמה חברים)... אחרי חקירה במשטרה אמרו לי שהתיק מסווג כאזהרה במידה והוא יפתח.. ושלא חושדים שאני אשם בכלל(ולא לקחו ממני טביעות אצבעות כמו שעשו לכל השאר) ושאני לא צריך לדאוג בכל הקשור לצבא עם זה...

הייתי אמור להתגייס לתרגום פרסית במודיעין לפני חודש, אבל כמה שבועות לפני הקורס הודיעו לי שאני לא יכול להכנס לקורס הנוכחי והעבירו אותי לפרוייקט אלעד שנפתח מאוחר יותר.
אחרי שהצלחתי עם קצת קשרים לברר למה זה קרה גיליתי שזה התחקיר הבטחוני שלא עבדו עליו עדיין...
לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שאני לא אוכל להכנס גם לקורס של אלעד בגלל הבעיה עם התחקיר... ניסיתי לגלות למה לא סיימו את התחקיר שלי ומסתבר שבגלל הקטטה הזאת עדיין יש חקירה פתוחה ושהעבירו את התיק לחוות דעת(של איזה גוף של שירותי הרווחה נראה לי...).

בגלל הדבר הזה אני מנוע מלהתגייס למודיעין.. אני לא יכול לצאת לשום קורס בצבא שדורש ממני חתימה וכרגע רוב הסיכויים שאני אזרק לתפקיד הזוטר ביותר שיוכלו למצוא מכיוון שבחינת הצבא בכל רגע עלולים לערב אותי בהמשך של חקירה, שהיום כשהייתי במשטרה אמרו שהם מודעים שהיא היתה צריכה להסגר... שנגדי אין שום האשמות ושסחבת בירוקרטית תוקעת אותה.

יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? במשטרה אמרו שבשב"כ הפעילו לחצים לסיים את החקירה המסכנה הזאת... אבל בינתיים אני לא יכול ללכת לקורס שאמור להתחיל עוד כמה שבועות (בעקרון אני מועמד עדיין לפי מה שהבנתי.. עדיין לא הוצאתי רשמית)... יש אולי אפשרות להתגייס ולהתמיין שנה הבאה למסלול שפות במודיעין?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר