לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-02-2005, 10:04
צלמית המשתמש של לידור
  לידור לידור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
מידע והינה האמת יוצאת לאור:מפיץ הסטיקר ''שרון, לילי מחכה לך'' הוא מקור של המשטרה

מעריב חושף: בנוסף למידע שמסר פעיל הימין הקיצוני למשטרה הוא היה גם אחראי לרכישת אולרי כיס עבור מתנחלים והפצת חומרים מסיתים נגד שרון וערבים.
מקור מודיעין משטרתי הפעיל בחוגי הימין הקיצוני בישראל, ומוסר מידע ליחידה המרכזית של משטרת מחוז שומרון ויהודה, אחראי בעצמו להפצת סטיקרים נגד ראש הממשלה וכן נגד ערבים.

האיש, המוסר את ידיעותיו ללא תשלום, היה מעורב גם בגיוס פעילים להפגנות שהתרחשו בשבוע שעבר, שבמהלכן חסמו פעילי ימין קיצוני צומתי תנועה. בשבועות האחרונים אמר האיש למקורביו שבכוונתו ליזום פעולות מרי אזרחי נוספות, אלימות הרבה יותר, במהלך ביצוע תוכנית ההתנתקות שתצא לדרך בעוד חמישה חודשים.

על פי התכנון, מדובר בפגיעה במוסדות שלטוניים ובבתי משפט שהאבטחה בהם רופפת, וכן הצתות במקומות שונים בניסיון להעסיק את המשטרה ולמנוע ממנה לבצע כראוי את פעולת פינוי היישובים ברצועת עזה ובצפון השומרון. הפעיל המדובר, המתגורר מעבר לקו הירוק, אינו פועל בהנחיית רכז המודיעין המופקד על הקשר עמו, אלא רק מוסר למפעיליו מידע, לעתים חלקי בלבד, על פעילותו.

החשש שהצהרותיו ואיומיו יקרמו עור וגידים גדול עוד יותר על רקע הפעילויות, שבהן השתתף במסגרת אחת מתנועות הימין הקיצוני. בין היתר, באחד המקרים הוא רכש עם מספר מאנשי הארגון כמה מאות אולרי כיס, בכוונה לחלק אותם למתנחלים בזמן הפינוי. גורמים בארגון אמרו אז כי המטרה היתה, לאפשר למתנחלים שייעצרו בידי השוטרים לחתוך ביעילות את אזיקוני הפלסטיק.

פעולה נוספת שבה נטל חלק מרכזי היא הפצת הסטיקר "שרון, לילי מחכה לך", וכן היה הפעיל אחד מיוזמי הפצת משחק המונופול, שעל גבי הלוח שלו כתובות סיסמאות הקוראות לגירוש ערבים ולביצוע הפרות סדר המוניות.

אחרי הופעות המשחק והסטיקר הורתה פרקליטות המדינה למשטרה לפתוח בחקירות בחשד לעבירות של הסתה, שעדיין מתנהלות. ממשטרת שומרון ויהודה לא נמסרה תגובה.

NRG

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-02-2005, 11:21
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
תיקון טעות (עכשיו אתה שכנעת אותי):
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "שכנעת אותי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dododo
אכן מדובר בפעיל שמאל שהמשטרה שתלה בתוך הימין הקיצוני
והוא ועוד כמה מחבריו חסמו כבישים קראו לסירוב פקודה וענדו טלאי כתום.

"מקור מודיעין משטרתי הפעיל בחוגי הימין הקיצוני בישראל, ומוסר מידע ליחידה המרכזית של משטרת מחוז שומרון ויהודה, אחראי בעצמו להפצת סטיקרים נגד ראש הממשלה וכן נגד ערבים. "

לדעתי מדובר פה בהתפתלות של המשטרה ו/או גוף בטחוני אחר:
לפני שיוודע שעוד סוכן משטרתי יצא מכלל שליטה כמו במקרה של אבישי - פותחים בהליכים נגדו כדי להכחיש כל קשר-

מה שלא מסתדר לי בכל הסיפור ואשר הביא אותי למסקנה הזאת הוא:
מה האינטרס של אידאולוג לדווח למשטרה על פעולות חבריו?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:14

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר