לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-02-2005, 16:06
  כלב טוב כלב טוב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.02
אני תורם בעין יפה גם לתל"ג וגם לצבא המילואים
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי לידור שמתחילה ב "אירוני יהיה לראות אותך עוזר לתל"ג כמו כמו מתנחלים רבים "אי-שם" ."

חשוב גם לזכור שאני אזרח שומר חוק, מעולם לא קראתי לסירוב פקודה, למרי אזרחי או "לתת את הנפש" על מזבח אמונה מטורפת זו או אחרת.
אני מאמין בחוקי מדינת ישראל ומעולם לא הפרתי אף חוק.

נקווה שהמתנחלים שעוזרים לתל"ג מ"אי שם" יעזרו לו יותר מ"אי כאן".
צריך גם לזכור שהכסף שהמדינה שופכת עליהם בלי הכרה כבר עשרות שנים הופך את תרומתם לתל"ג כשולית אם לא כשלילית.

תחשוב לרגע, עכשיו כשמקפלים את כל ההתנחלויות בעזה - לא חבל על כל התקציבים המטורפים ששפכנו שם בלי הכרה במשך עשרות שנים ?
כל הכסף הזה (שלא לדבר על חיי האדם) נשפך שם סתם ללא שום תוחלת.

אני מנסה לדמיין מה היינו יכולים לעשות עם כל המשאבים הללו לו היו מופנים לבריאות, או לטיפול בזקנים, נכים ונזקקי אמת ולא על הסטארט אפ הכושל הזה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-02-2005, 01:16
  asafn88 asafn88 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל asafn88
על הכתיבה הגרנדיוזית... :)
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "רגשי נחיתות ? ... :P"

האינדיקטור המיידי לדג רקק המתכסה באצטלה פסאודו-פואטית לא-לו (או כפי שהטיבו חז"ל לנסח, איסתרא בלגינא קיש קיש קריא) הוא השימוש הפתטי והכושל בביטויים שהם הסלתה והשמנה של הדיבור גרנדיוזי, ליצירת משפטי-עוועים או שברי-משפטים בעלמא הלוקים באנומליה של הקונטקסט ומעוררים צרימה בקורא.

זאב-בעור-כבש שכזה, אין סתרו כגילויו ואין פיו וליבו שווים - מתכסה הוא בנוצות זרות, שכן אין דיבור שכזה אינהרנטי ומושרש בו עוד מגירסא דינקותא.
הא בהא תליא. הוא החוטא בהיבריס של הדיאלקט הגרנדיוזי מבלי היותו מעורה בו למפרע, יהיה לו זה לרועץ. גילה טפח וכיסה טפחיים. היה למשל ולשנינה ברחבי הפורום.

אמתיק לך סוד - אליבא דכלא עלמא, אין נחתום מעיד על עיסתו. עם זאת, אציין כי המבקש להתמצקע בדיסציפלינה הגרנדיוזית מבלי שייצור דיסוננס, עליו לעבור בדרך החתחתים של התחקות אחר הגיגי הז'אנר הגרנדיוזי וחקירתם על בוריה. רק כך יהיה לוירטואוז המעורה ברזי הכתיבה הגרנדיוזית ע"פ מיטב ניסיון הדיסציפלינה, היוצר משפטים מונוליטים ומונומנטלים במשמעותם כאחד.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:32

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר