לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2007, 14:55
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי רמבו 6 שמתחילה ב "מה קשור מפונקים?"

אתה צודק..המשתמטים הם לא מפונקים..הם מפונקים ואגואסיטים שלא מגיע להם לחיות בארץ..

בזמן שהמשתמטים קשי היום עובדים,מרוויחים כסף,לומדים וכבר בגיל 21 הם עם תואר והמון כסף בצד אנשים בגילם רק עכשיו השתחררו מהצבא..וכשהם למדו האנשים בני גילם היו בשמירות ועשו את העבודה שלהם..גם אם הם לא אהבו אותה..כי יש חוק במדינה..
אנשים שמשתמטים משירות(ולא-אף אחד לא מכריח אותך להיות קרבי או ללכת עם נשק ולירות באנשים..כל היפי נפש למיניהם) צריכים לקבל הגבלות כמו:אי אפשרות יציאה מהארץ עד גיל 25,אי אפשרות ללמוד במוסד אקדמאי עד גיל 24 וכו...
נראה אותם משתמטים ומתגאים בזה אחרי שכל החברים שלהם יטוסו לחו"ל והם ישארו בבית כי הם השתמטו ולא נתנו את חלקם..
אולי לפי השם משתמש שלי אתה תחשוב שאני מורעל צה"ל או משהו כזה..אבל אני ממש לא..
לא חייבים לאהוב את המסגרת כדי להמשיך בה..בזמן שהמשתמטים עובדים חברים שלהם שוכבים במארבים ואוכלים חרא..

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-10-2007, 16:29
צלמית המשתמש של Seo
  Seo Seo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Seo שלח הודעה דרך MSN אל Seo Facebook profile
אבל איפה ראית אותי מתייחסת למשתמטים בכלל?!
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי רמבו 6 שמתחילה ב "תירגעי, הוא לא מתאמץ להגיע לשם כי הוא אולי לא רוצה להתגייס? לא חשבת על זה?"

התייחסתי למי שלא הולך לצו ראשון.
אם הוא משתמט, אז בכיף שלו, שישתמט, לא יודעת למה הוא משתמט ולא מעניין אותי. אני מכירה לא מעט אנשים שמשתמטים מסיבות מוצדקות מאוד וכל מקרה לגופו.

אבל הוא כן מפונק כי הוא לא ילך לשם ויגיד להם את זה. הוא יחכה שישלחו לו עוד ועוד צווים אדומים עד שיבואו לקחת אותו, למה שאנשים אחרים צריכים להתאמץ בכל התהליך הזה של להכריח אותו לציית לחוקים?!

ולא, עדין אין לך זכות לשפוט אותי. אתה לא מכיר אותי, וכבר הנחת שתי הנחות שגויות עלי. לא מזמן אפילו אמרתי לחברה שלי שאם היו נותנים לי בצה"ל לנקות שירותים כל השנתיים, הייתי עושה את זה, כל עוד יתנו לי יציאות יומיות. (אין לי בעיה להתאמץ, ומספיק לי שאני יודעת שאני לא מפונקת). וגם אם היו שוכרים אותי כפועלת בניין, ולא הייתי מוצאת עבודה טובה יותר, האמת הייתי הולכת בכיף. כל עבודה מכבדת את בעליה, וכל עבודה יש בה משהו שמעניין אותי.
אבל אתה לא מכיר אותי.

ואם בא לך להמשיך לשפוט אותי, אז לפחות תעשה את זה בפרטי כי זה הופך את השיחה לאישית.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:43

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר