27-10-2007, 23:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.10.07
|
|
|
שאלה בנוגע לשייטת 13 וסיירת מטכ"ל
טוב, אז קצת לפני הצו הראשון עדיין אין לי מושג מכלום אבל יש לי חלומות גדולים
אז ככה, המטרה שלי היא להגיע לאחת משתי היחידות האלה, עם עדיפות קטנה לסיירת מטכל...
אבל הבעיה שהסיכויים להגיע לסיירת מטכל הם ממש ממש נמוכים ומעט מאד עוברים, ולשייטת עוברים משהו כמו כפול 3 אנשים לפי מה ששמעתי מאנשים לפחות, אז הבעיה שאם אני מחליט על סיירת מטכל אבל נופל שם, אין לי שום סיכוי לשייטת
מצד שני כמו שאמרתי לשייטת יש יותר סיכויים להתקבל, וגם אפשר לעבור גדנע ששולחת אותי ישר לגיבוש
אני יודע שהגיבוש של השייטת הוא הרבה לפני מטכל אם אני לא טועה, אז רציתי לדעת אם אני יכול השנה ביא' לעשות את הגדנע (ולעבור אותה בעזרת השם) ואז שנה הבאה ללכת לגיבוש של השייטת, ובמידה ועברתי או לא עברתי ללכת גם אחרי הגיבוש ליום סיירות לקבל מטכל ולעבור את גיבוש מטכל ואז יש לי בעצם החלטה בין מטכל ושייטת אחרי שעברתי את שני הגיבושים (או שנפלתי בגיבוש שייטת והלכתי ליום סיירות וגיבוש מטכל)
ועוד משהו, רק שלא תבינו לא נכון, הכל בגדר התאוריה לדעת את האפשרויות שלי חחח ממש אני לא בטוח שאני הולך לעבור אפילו תיום סיירות אז אל תראו אותי בתור איזה מישהו שלוקח את היחידות האלה כמובן מאליו, הסיכוי לעבור גיבוש אחד ובכלל להתקבל אליו הוא נדיר, אבל שוב, אני רק רוצה לדעת האם בתאוריה זה אפשרי, ואם לא האם יש איזושהי דרך אחרת לנסות להתקבל לשתי היחידות בו זמנית, או אחת אחרי השנייה....
|