לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2007, 23:44
  yoyoav yoyoav אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.10.07
שאלה בנוגע לשייטת 13 וסיירת מטכ"ל

טוב, אז קצת לפני הצו הראשון עדיין אין לי מושג מכלום אבל יש לי חלומות גדולים
אז ככה, המטרה שלי היא להגיע לאחת משתי היחידות האלה, עם עדיפות קטנה לסיירת מטכל...
אבל הבעיה שהסיכויים להגיע לסיירת מטכל הם ממש ממש נמוכים ומעט מאד עוברים, ולשייטת עוברים משהו כמו כפול 3 אנשים לפי מה ששמעתי מאנשים לפחות, אז הבעיה שאם אני מחליט על סיירת מטכל אבל נופל שם, אין לי שום סיכוי לשייטת
מצד שני כמו שאמרתי לשייטת יש יותר סיכויים להתקבל, וגם אפשר לעבור גדנע ששולחת אותי ישר לגיבוש
אני יודע שהגיבוש של השייטת הוא הרבה לפני מטכל אם אני לא טועה, אז רציתי לדעת אם אני יכול השנה ביא' לעשות את הגדנע (ולעבור אותה בעזרת השם) ואז שנה הבאה ללכת לגיבוש של השייטת, ובמידה ועברתי או לא עברתי ללכת גם אחרי הגיבוש ליום סיירות לקבל מטכל ולעבור את גיבוש מטכל ואז יש לי בעצם החלטה בין מטכל ושייטת אחרי שעברתי את שני הגיבושים (או שנפלתי בגיבוש שייטת והלכתי ליום סיירות וגיבוש מטכל)

ועוד משהו, רק שלא תבינו לא נכון, הכל בגדר התאוריה לדעת את האפשרויות שלי חחח ממש אני לא בטוח שאני הולך לעבור אפילו תיום סיירות אז אל תראו אותי בתור איזה מישהו שלוקח את היחידות האלה כמובן מאליו, הסיכוי לעבור גיבוש אחד ובכלל להתקבל אליו הוא נדיר, אבל שוב, אני רק רוצה לדעת האם בתאוריה זה אפשרי, ואם לא האם יש איזושהי דרך אחרת לנסות להתקבל לשתי היחידות בו זמנית, או אחת אחרי השנייה....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-10-2007, 03:00
  yoyoav yoyoav אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי zxccxz שמתחילה ב "קודם כל אין כזה דבר שבשייטת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי zxccxz
קודם כל אין כזה דבר שבשייטת מקבלים פי 3 ממטכ''ל מי שמתאים מתקבל ואם אתה מתאים לשייטת אתה תתקבל לשייטת ואם אתה מתאים למטכ''ל אתה תתקבל למטכ''ל זה לא הולך לפי כמות של אנשים תבין את זה.
אתה יכול ללכת בי''א לגדנע צלילה ולאחר מכן לעשות גיבוש שייטת אם עברת את הגיבוש והתקבלת לשייטת לפי מה שאני יודע אתה יכול לבקש ראיון מטכ''ל ואם לא עברת אתה יכול ללכת ליום סיירות ולבקש מטכ''ל. אם עברת גיבוש שייטת נראה לי שאתה תעבור יום סיירות.
בהצלחה

לא נשמע לי הגיוני שמי שעובר גיבוש שייטת יכול לבקש ראיון למטכ"ל.... אבל אם אתה אומר, אני אבדוק את זה.
אבל השאלה שלי הייתה יותר ספציפית ואני ינסה למקד אותה
במידה ועברתי כבר גיבוש שייטת, אם הלכתי אחרי זה ליום סיירות והלכתי לגיבוש של סיירת מטכל אבל לא עברתי את הגיבוש של מטכל, האם המקום שלי בשייטת 13 אבוד או שהוא שמור ואני יכול לחזור אליו?
ישן 28-10-2007, 13:29
  אבירם89 אבירם89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.09.07
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי zxccxz שמתחילה ב "קודם כל אין כזה דבר שבשייטת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי zxccxz
קודם כל אין כזה דבר שבשייטת מקבלים פי 3 ממטכ''ל מי שמתאים מתקבל ואם אתה מתאים לשייטת אתה תתקבל לשייטת ואם אתה מתאים למטכ''ל אתה תתקבל למטכ''ל זה לא הולך לפי כמות של אנשים תבין את זה.
אתה יכול ללכת בי''א לגדנע צלילה ולאחר מכן לעשות גיבוש שייטת אם עברת את הגיבוש והתקבלת לשייטת לפי מה שאני יודע אתה יכול לבקש ראיון מטכ''ל ואם לא עברת אתה יכול ללכת ליום סיירות ולבקש מטכ''ל. אם עברת גיבוש שייטת נראה לי שאתה תעבור יום סיירות.
בהצלחה

איזה שטויות אם במחזור מסויים יש 200 אנשים שמתאימים לשייטת ואם הם היו מפוזרים במחזורים אחרים הם בטוח היו מתקבלים, אז נראה לך שיקבלו את כולם??

יש מכסה מסויימת במיוחד ליחידות המיוחדות ומקבלים את הטובים ביותר.

ישן 28-10-2007, 04:37
  yoyoav yoyoav אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoyoav שמתחילה ב "שאלה בנוגע לשייטת 13 וסיירת מטכ"ל"

למי ששאל... יש גדנע צלילה שדרכה אתה מתקבל לגיבוש השייטת ויש גדנע חובלים שדרכה אתה מגיע לגיבוש חובלים ללא צורך ביום סיירות (לסיירת מטכ"ל לא ניתן להגיע דרך גדנע כלשהי)
ועוד שאלה קטנה כדי לסגור פינות בחפירה שהבאתי פה

לפי הידוע לי במידה והגעתי לגיבוש דרך גדנע אני לא זכאי לגיבושי ההמשך, אז השאלה הבאה שלי היא האם אחרי שהגעתי לגיבוש דרך הגדנע אך לא עברתי את הגיבוש, האם אני יכול להגיע שוב לגיבוש השייטת (או למטכ"ל) למרות שלא עברתי את הגיבוש הראשון? אך הפעם תינתן לי הזכות לגיבוש המשך?
זאת אומרת שיש מצב שלמרות שנכשלתי בגיבוש הראשון דרך הגדנע, עדיין יש לי אפשרות להגיע לאותו גיבוש דרך יום סיירות פעם שנייה?
ישן 28-10-2007, 06:34
צלמית המשתמש של roboman
  משתמש זכר roboman roboman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.05
לא קראתי מה כתבו פה, אז אני אכתוב מה שאני יודע.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoyoav שמתחילה ב "שאלה בנוגע לשייטת 13 וסיירת מטכ"ל"

אתה יכול לקבל מצב בו התקבלת גם לשייטת וגם למטכ"ל\שלדג, למעשה היה פה בחורצ'יק שהיה בסיטואציה הזאת והתגייס למטכ"ל.

אתה יכול לגשת בין כיתה יא' ליב' לגדנ"ע צלילה ואז לגשת ליום סיירות ולעשות גיבוש מטכ"ל.
זה נכון, אתה תתבקש לחתום וויתור על השייטת אך רק במקרה והיית צריך לדחות את הגיוס בשביל הגיבוש.

כלומר, בחורצ'יק שניגש לגיבוש טייס במרץ ולא עובר ורוצה לגשת לגיבוש מטכ"ל, חייב לחתום ויתור.

אבל, בחורצ'יק שנפל מהמיונים לטייס וניגש במרץ לגיבוש מטכ"ל ועובר\לא עובר מתגייס ביולי.

מקווה שעזרתי, יצאתי לגיבוש

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i27.photobucket.com/albums/c195/sniper434/28773436.gif]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר