לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-10-2007, 19:13
צלמית המשתמש של רגב06
  רגב06 רגב06 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pptu1 שמתחילה ב "אמצעי מעקב פאסיבים בסופה ורעם."

מסקירת תמונות מטוסינו ופרסומים גלויים נראה כי במטוסינו אין מערכות כאלה המוטמעות במטוס כפי שיש במטוסים הרוסיים. מצד שני, ידוע שיש פודים (מיכלים) אשר מכילים מערכות תצפית ועקיבה תרמית שניתן להרכיב על מטוסינו. בקשר לכאלה, לרוב מוזכר שהן מיועדות ליישומי אויר קרקע.

"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-10-2007, 21:57
צלמית המשתמש של רגב06
  רגב06 רגב06 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Centurion שמתחילה ב "[QUOTE=רגב06]אם קנינו אותם,..."

אתה כמובן צודק, ואני כמובן צוחק.

על פאדיחת הטעיית האומה בפרויקט הלביא שילמו רק אנשים כמו אבא שלי שפוטרו בלא כלום כשהפרויקט התפוגג.
בארצו של עם הספר (עם סגולה) כנראה שמתקיימת המשוואה שסכום כוחות מנוגדים בכיוונם ושווים בעוצמתם הוא אפס, או שישנה משוואה אחרת שתוצאתה היא המון יהודים=המון ברדק.

"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'

ישן 29-10-2007, 22:51
  Centurion Centurion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.03.07
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי רגב06 שמתחילה ב "אתה כמובן צודק, ואני כמובן..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי רגב06
אתה כמובן צודק, ואני כמובן צוחק.

אה... או.קי.

ציטוט:

על פאדיחת הטעיית האומה בפרויקט הלביא שילמו רק אנשים כמו אבא שלי שפוטרו בלא כלום כשהפרויקט התפוגג.
בארצו של עם הספר (עם סגולה) כנראה שמתקיימת המשוואה שסכום כוחות מנוגדים בכיוונם ושווים בעוצמתם הוא אפס, או שישנה משוואה אחרת שתוצאתה היא המון יהודים=המון ברדק.

בהחלט פרק עצוב בהיסטוריה תעופתית בכלל וישראלית בפרט. תחשוב, לאן הלביא היה יכול להגיע אחרי כל השנים האלה, אם הפיתוח היה נמשך! נו, לפחות חלק ממנו טס אצל סינים, זה גם משהו.

ישן 30-10-2007, 09:04
  yaari yaari אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.04
לחלוטין דבר שונה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי DZZ שמתחילה ב "שאלת תם"

מערכת ה TISEO היתה משקפת רצינית, שבנוסף לאפשרות לראות דרכה כמו בכל משקפת טובה (אם כי התצוגה היתה על גבי מסך), אפשר היה גם ל"הצמיד" אותה למערכת המכ"ם ולגלות בטווחים עצומים את המטרה עליה המכ"ם נעול, הרבה לפני קשר עין (וגם להיפך, לנעול מכ"ם על מטרה שנעלת עליה את ה TISEO ) דבר שעזר בזיהוי המטרה האוירית (באימונים בעמדת המראה ניתן היה אפילו לנעול מכ"ם על להקת חסידות ולראות במסך כיצד ה TISEO, המשועבד למכ"ם, ממשיך לעקוב אחריהן). בנוסף היה בה שימוש חשוב לאיתור מטרות קרקעיות רחוקות.
את תצפיותי האסטרונומית הראשונות התחלתי במערכת זו. ניתן היה בקלות להבחין במכתשים על הירח (ואפילו לנעול עליהם).

נערך לאחרונה ע"י yaari בתאריך 30-10-2007 בשעה 09:10.
ישן 30-10-2007, 11:13
  m_daniel m_daniel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.01.06
שלח הודעה דרך ICQ אל m_daniel
שיעבוד שגוי
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי yaari שמתחילה ב "אינני מכיר את האפשרות לשיעבוד עם ה GBU-15"

למערכות הקורנס שהיו פאר התוצרת בשנות ה60 היו בעיות טכנולוגיות שהיום נראות שוליות.
לTISEO לא היה יכולת להסתכל לאותו מקום שהמכ"מ מסתכל , לפני כל גיחה הנווט היה צריך
לנעול מכ"מ על מטרת כיול ואז לשעבד TISEO ולכייל שני פוטנציומטרים כדי שהמצלמה תהייה מכויילת
לפחות לטיסה הנוכחית ! וזה למרחק של פחות מ 2 מייל
כמו כן לTISEO היתה מגבלה באור נמוך , ואסור היה להפעילו בלילה - עקב ההגברה הגבוהה
שפורפרת התמונה VIDICON היתה נפרצת והיו מופיעים כתמים .
המערכת תוכננה לזיהוי מטרות באוויר אוויר במלחמת ויטנאם ותפעולה היה כעזר לזיהוי מטרה שהמכ"מ
נעול עליה - ולאפשר ירי טיל א\א ללא קשר עיין (SPARROW)
לכן ניהוג הTISEO היה עקיבת מהירות ולא כיוות מיקום
מה שתאורתית הקטין את הסיכוי למצוא מטרות בחיפוש על המצלמה וידית העקיבה לדי אקראי
כך שלשעבד נשק א\ק לטווח גדול למערכת שלא תוכננה לכך...אין טעם

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:42

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר