לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-10-2007, 15:54
  -=Ohad=- -=Ohad=- אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי Seo שמתחילה ב "אפילו שזאת מדינה של יהודים, לא רק יהודים חיים פה."

אם מישהו שומר שבת, ועושים לו מנגל מול הבית, או לחלופין אם מישהו צם, ועושים לו מנגל מול הבית,
אז כן, זכותו להיפגע, זה שאני לא הייתי נפגע לא אומר שאף אחד לא נפגע מזה,
צאו מזה, לא כל החרדים והדתיים, הם פושעים עם חליפה וכובע, שסתם אוחזים באמונות ישנות ומנסים לדחוף את הדת לכל מקום,
תסתובבו קצת, תכירו אנשים, תראו שהבני ישיבות הם החלק הכי מורעל של הצבא, ושיש חרדים כמו הרב שלימד אותי לבר מצווה, שלא דוחקים באף אחד לשמור יותר מצוות ממה שהוא שומר, אלא מכבדים כל אחד,
ויש חרדים שמנהלים בנקים, ויש דתיים שיוצאים לפנסיה כדי לעשות יותר מצוות, כמו תרומות.
ויש גם חארות, אבל צריך לדעת להבדיל..

ואני בכלל לא שומר שבת או משהו..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-10-2007, 16:16
צלמית המשתמש של Seo
  Seo Seo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Seo שלח הודעה דרך MSN אל Seo Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי -=Ohad=- שמתחילה ב "אם מישהו שומר שבת, ועושים לו..."

קודם כל, אני אודה לך אם לא תכניס לי מילים לפה (בכל הקטע של ה"צאו מזה"... כי אתה סתם מניח הנחה שגויה על המסר בהודעה שלי). חייתי בין דתיים, ויש לי כבוד גם לדתיים וגם לחרדים (אלא אם כן הם פוגעים בי באיזושהי דרך).
עכשיו, אתה דיברת על משהו שונה.
אתה דיברת על חרדים ששומרים מסורת ואנשים אחרים פוגעים בהם ע"י נפנוף דברים שנוגדים את המסורת מול הפרצוף שלהם. גמאני מאמינה שממש לא יפה לעשות את זה.
אבל אני דיברתי על אנשים שהט מיעוט בארץ, שיש להם זכות לחגוג את החגים שלהם. וזה לא צריך לפגוע בחרדים או לא דעת מה, שאותו מיעוט חוגג את החג שלו. אם פשוט אותו חרדי למשל לא רוצה לראות מנהג כזה או אחר.. שלא יסתכל. אבל צריך לקבל את העובדה שיש תרבויות שונות, וצריך לדעת לכבד אותן, כמו שאתה רוצה שיכבדו את שלך. אותם אנשים לא יכולים ולא מתכוונים להתכחש למסורת רק כי זה לא יאה בעיני מישהו.
יש הבדל בין לעשות דווקא, לבין חגיגה תמימה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:48

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר