לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-10-2007, 22:25
  Sir Sebastian Sir Sebastian אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.03.06
איזה כושר צריך ליום סיירות!

ראיתי מישהו כותב את ההודעה הזאת, ונזכרתי שזה שאלה שדיי חוזרת על עצמה, ובדיוק לפני שעה היה לי דיון עם עצמי.
אז אני ישתף אותכם ומקווה שתבינו קצת למ היום סיירות זה לא בשמיים.

אתמול הלכתי לרוץ עם חבר טוב 2000 אחרי שלא רצתי שנה וחצי, רצנו בקצב מטורף כמו שלא רצתי ריצה כזאת בחיים שלי הייתי בשוק מעצמי ובאתי לגיבוש בכושר פחות טוב אבל גם טוב. אז בואו נגיד שלגיבוש מאוד מאוד רצוי להגיע בכושר של לפחות פחות מ 8 דקות באלפיים, לפי דעתי לביטחון העצמי של מי שהולך, אני בטוח שאפשר גם להתקבל בלי אם תוצאה פחות טובה.

את היום סיירות שלי עשיתי כמאט לפני שנתיים, נזכרתי שרצתי את האלפיים בקצב לא מדהים, ולא חשבתי להשתגע למרות שנתתי הכל, פשוט הכושר שלי לא אפשר לי לרוץ יותר מהר(קצת פחות מ 9 דקות).
מה שחשוב פה שביום סיירות עצמו שגם אם כושר לא מזהיר ממש כיכבתי, הייתי ממש טוב, אני מניח שזה גם בגלל שהתאמנתי על דיונות.

מה שאני מנסה להגיד ליום סיירות באתי עם כושר סביר והתאמנתי על דיונות אלונקות שקים, המנטליות שלי הייתי סבבה דיי חזקה בשביל יום סיירות שזה 3 וחצי שעות, והייתי ממש טוב לפי דעתי.

אז חברה אתם יכולים להירגע תתאמנו תשיקעו כל אחד והשריטה שלו איך הוא רוצה להתאמן, רק תדעו שלעבור יום סיירות זה מכובד ולא רבים עוברים אבל מצד שני זה דיי לא רציני.

את האמת שגם הגיבוש לא כזה רציני, זה הרבה מעבר לכושר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-10-2007, 09:43
צלמית המשתמש של nivlevy89
  nivlevy89 nivlevy89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.03.07
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Sir Sebastian שמתחילה ב "תודה ליבנה ואומנם לא עשיתי..."

כל עוד לא עשיתה תגיבוש שייטת ואתה המסע 16 המפורסם אל תגיד מילה.. משפטים כמו "אני חושב שהייתי עובר צמסע הזה" אינם מספיקים. זה כמו שאני יכול להגיד לך שהייתי מסיים את גיבוש מטכ"ל בקלות ללא מאמץ.. הייתי בגיבוש שייטת וסיימתי מסע 16 ואני אומר לך שזה דבר מאוד קשה .. השעה המוקדמת הקור והחול הרך והמשקל והלהוריד ולעלות את התד"ל והנשק הרבה גורמים משפיעים.. תחשוב על זה לפני שאתה אומר כאלה מישפטים.. הרבה גדולים לפניך לא סיימו תמסע הזה.. בקבוצה שלי התחלנו 22 סיימנו 8 תמסע...

ישן 31-10-2007, 15:19
  alpha 2 alpha 2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי nivlevy89 שמתחילה ב "כל עוד לא עשיתה תגיבוש שייטת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי nivlevy89
כל עוד לא עשיתה תגיבוש שייטת ואתה המסע 16 המפורסם אל תגיד מילה.. משפטים כמו "אני חושב שהייתי עובר צמסע הזה" אינם מספיקים. זה כמו שאני יכול להגיד לך שהייתי מסיים את גיבוש מטכ"ל בקלות ללא מאמץ.. הייתי בגיבוש שייטת וסיימתי מסע 16 ואני אומר לך שזה דבר מאוד קשה .. השעה המוקדמת הקור והחול הרך והמשקל והלהוריד ולעלות את התד"ל והנשק הרבה גורמים משפיעים.. תחשוב על זה לפני שאתה אומר כאלה מישפטים.. הרבה גדולים לפניך לא סיימו תמסע הזה.. בקבוצה שלי התחלנו 22 סיימנו 8 תמסע...

תפסיק להתלהם
שוב פעם , כל אחד הוא אינדיווידואל , והכל בראש
וריצת אלפיים לא קובעת אם בנאדם יעבור גיבוש או לא (מבחינת יכולות) ,
היו איתי חברה בצוות שרצו 9 דק בגיבוש שייטת ועברו אותו כמו גדולים ,
הכושר הוא -לא- פקטור מרכזי לעבור גיבוש אם בכלל.
יש אנשים שרצו 7:10 אבל וויתרו לעצמם במסעות והופרשו ,
כי בראש שלהם הם היו מקובעים שזה קשה מדי ושהם סוחבים 10 טון על הגב .
אני אישית פשוט דמיינתי כאילו אני רץ ריצה קלה בלי משקל עלי ובלי לחץ.
נכון ,זה דורש הרבה דמיון ואמון בשיטה , אבל זה עובד וואלה עובד.

אז במקום לראות כל דבר מנקודת מבט שלילית של חצי הכוס הריקה (כמו שתיארת עכשיו)
צריך להתבונן על דברים אחרת , וברגע שעושים זאת כל אתגר שלא תעשה כבר בכיס הקטן שלך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר