30-10-2007, 22:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.03.06
|
|
|
איזה כושר צריך ליום סיירות!
ראיתי מישהו כותב את ההודעה הזאת, ונזכרתי שזה שאלה שדיי חוזרת על עצמה, ובדיוק לפני שעה היה לי דיון עם עצמי.
אז אני ישתף אותכם ומקווה שתבינו קצת למ היום סיירות זה לא בשמיים.
אתמול הלכתי לרוץ עם חבר טוב 2000 אחרי שלא רצתי שנה וחצי, רצנו בקצב מטורף כמו שלא רצתי ריצה כזאת בחיים שלי הייתי בשוק מעצמי ובאתי לגיבוש בכושר פחות טוב אבל גם טוב. אז בואו נגיד שלגיבוש מאוד מאוד רצוי להגיע בכושר של לפחות פחות מ 8 דקות באלפיים, לפי דעתי לביטחון העצמי של מי שהולך, אני בטוח שאפשר גם להתקבל בלי אם תוצאה פחות טובה.
את היום סיירות שלי עשיתי כמאט לפני שנתיים, נזכרתי שרצתי את האלפיים בקצב לא מדהים, ולא חשבתי להשתגע למרות שנתתי הכל, פשוט הכושר שלי לא אפשר לי לרוץ יותר מהר(קצת פחות מ 9 דקות).
מה שחשוב פה שביום סיירות עצמו שגם אם כושר לא מזהיר ממש כיכבתי, הייתי ממש טוב, אני מניח שזה גם בגלל שהתאמנתי על דיונות.
מה שאני מנסה להגיד ליום סיירות באתי עם כושר סביר והתאמנתי על דיונות אלונקות שקים, המנטליות שלי הייתי סבבה דיי חזקה בשביל יום סיירות שזה 3 וחצי שעות, והייתי ממש טוב לפי דעתי.
אז חברה אתם יכולים להירגע תתאמנו תשיקעו כל אחד והשריטה שלו איך הוא רוצה להתאמן, רק תדעו שלעבור יום סיירות זה מכובד ולא רבים עוברים אבל מצד שני זה דיי לא רציני.
את האמת שגם הגיבוש לא כזה רציני, זה הרבה מעבר לכושר.
|