לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-11-2007, 02:32
  BenSTI BenSTI אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.07
מודיעין שדה (מוד"ש) 03

טוב ככה, אממ אני פרופיל 97 ואני מתגייס למוד"ש נוב 07 (עד מתי?! חחח סתםם) הבעיה היא שלאחרונה אני סובל מבעיות בירכיים ואורטופד מומחה כתב לי המלצה לפרופיל 72 ואני אמור לקבל ברכייה עם טבעת סיליקון מהצבא וטיפולים פיזיוטרפיים...אבל אני אומר לעשות את זה שאני בבקו"ם..האם באמת ככה זה עובד..אני לא רוצה שבבקו"ם יעשו לי בעיות..או שלא יורידו לי פרופיל וכל אלה..חוץ מזה איך זה עובד בכלל?! ישלחו אותי לרופא פיתאום!? ואז בגלל זה אני אעשה טירונות 03?!
עוד כמה דברים שאני צריך לדעת זה..אם אני אעשה טירונות 03 מה ההבדל בין זה לבין 04 (חוץ מהקטע של אורך הטירונות) והאם האימון המתקדם הוא זהה לשני הפרופילים..דבר שני זה האם אני בטוח אהיה ברקון ואם כן האם זה באמת נכון שהיציאות שלי יהיו 9-5 ואם לא מה הסיכוים לקבל יציאות כאלו?
עוד משהו אחרון... המשכורת של חיל מודיעין שסיים 03 ושל חיל שסיים 04 זהה?

בתודה מראש, בן

נערך לאחרונה ע"י BenSTI בתאריך 06-11-2007 בשעה 02:38.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-11-2007, 10:59
צלמית המשתמש של mozes san
  mozes san mozes san אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.07
שלח הודעה דרך ICQ אל mozes san שלח הודעה דרך MSN אל mozes san
וואו כמה שאלות O_O
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BenSTI שמתחילה ב "מודיעין שדה (מוד"ש) 03"

טוב אני אענה על מה שאני יכול לענות.
1. כן, כל מי שב03 (למעט כמה "מיוחדים" שיתעקשו ויראו נכונות להגיע לרגלי) מיועדים לרקונים.
יש גם כמות נכבדת של חבר'ה מ04 שיגיעו לרקונים.

2. ההבדל העיקרי בין 03 ל04 זה פשוט הקושי הגופני, וגם לפי מה שהבנתי גם המשמעת. למשל, המסע סיום הטירונות של 04 היה 15+3 ושל 03 היה 12+1. אני מניח שבאימון הפערים יגדלו.

3. אני לא בטוח בדבריי אבל אני מניח שבאימון המתקדם ב03 ייתמקדו יותר בתפעול של הרקון ובאמצעיו וב04 יתמקדו בדברים של היחידות הרגליות.

4. אם יש לך בעיות בברכיים, תחשוב קודם על הבריאות שלך.. עזוב את המחשבות המפגרות להגיע למקומות הכי טובים, כי אם תסיים את ה3 שנים שלך (אם בכלל) עם ברכיים מרוסקות אז סתם יצאת מפגר כי הרסת את החיים שלך.

5. היציאות במוד"ש תלויות באיפה אתה נמצא, מה מצב הכוננות ובעוד הרבה דברים שאין לי מושג מה הם. חבל שאתה מתייחס ליציאות כנקודת התייחסות חיובית לחיל.

בהצלחה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר