לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-11-2007, 22:33
צלמית המשתמש של צנחן1
  צנחן1 צנחן1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Thomasol שמתחילה ב "אין צורך לתקוף, סה"כ שאלתי..."

לא תקפתי, ציינתי עובדה.

מי שבעיניו לחגור חגורה זה שלב בהנעת הרכב, לא שוכח. מי שבעיניו זו טרדה, ובמיוחד במושב האחורי, מוצא עצמו מככב בסטטיסטיקות של משטרת התנועה וזק"א.

חשוב מאד להבין דבר פשוט - ג'יפים נבנים על מנת לעמוד בהתהפכות תוך הגנה על הנוסעים ! לכן יש בג'פ"סים ובהאמרים קשתות התהפכות קשיחות כל-כך. מי שיחגור חגורת ביטחון בהאמר ישאר בחיים גם אם ההאמר יעשה 3 גלגולים במדרון עד שיעצר, מי שיהיה בלי חגורה יעוף מהרכב וימות. תשאלו את ביטיס אם הוא זוכר את התהפכות ההאמר של פלס"ר 7 באמצע שנות ה-90, זה בדיוק מה שקרה.

נערך לאחרונה ע"י צנחן1 בתאריך 06-11-2007 בשעה 22:36.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-11-2007, 00:07
  sgt.itzhak sgt.itzhak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.07
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי agever שמתחילה ב "אני מודע לזה שאין לי ניסיון..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי agever
אני מודע לזה שאין לי ניסיון בשטח שם,
ושלא תחשוב שאני לא עצוב
אני נורא עצוב
זה למה אני כל כך כועס
אבל לדעתי זה אשמת הנהג או משהו דבילי שקרה בזמן הנסיעה
כמובן שאי אפשר להוכיח דבר אבל זוהי דעתי.

זה לא קשור לנסיון שטח ולא לאשמה כלשהיא.

זהו שטח מלא אבל מלא בפניות חדות עם דרכים צרות. תוסיף לזה טחינה של עבודה שבמקרה הטוב הם עושים 8 / 8.
וכמובן אתה לא יכול לכעוס או להשאים אף אחד מבלי שתה יודע את הפרטים.

לי אישית יצא לי לטפל בסופה שעשתה כמה גלגולים טובים ואחד החיילים עף מהכלי ולמזלו היו לו פצעים קלים מאוד.

וצנחן: כשאני הייתי שם היתה "אפשרות" של הנחת קסדה במקום החגורה ורק בהאמר יש חגורות מאחור לשאר הכלים לא "דאגו" לצערי!.
ישן 07-11-2007, 13:25
  amits88 amits88 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.03.04
......
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי צנחן1 שמתחילה ב "סדר פעולות להתהפכות האמר..."

יהי זכרו של החייל ברוך, ומי יתן ולא יהיו תאונות כאלה יותר, לעולם! אמן.

ועכשיו אני חיב להתייחס לגברגבר, וואלה אני חייב להגיד לך שקראתי תהודעות שלך והייתי בהלם... במקום לכבד, תראה מה אתה עושה, אני מחזק מאד את האנשים שאמרו לך להתבייש!!!! וואלה בכנות אני אומר לך הצלחת להרגיז, אבל ממש!, אלה אנשים שנותנים ימים כלילות כדי להגן על תושבי מדינת ישראל, אז מי אתההה שתשפוט אותם?!?! כשתהיה לוחם אולי תגיב ביתר חוכמה על נושאים רגישים כאלה.

אתה כבר צנחן הא עברת גיבוש, מלך העולם, יודע הכל יותר מכולם,התג כבר בחתימה, מרץ 08......אפילו השנה שלך עוד לא הגיעה!!!!!!!! עוד אי אפשר לקרוא לך צעיר אפילו!!!

אתה יודע בכלל מה זה האמר צבאי??? מה זה צבא?!?!!?

אתה מכיר את תנאי השטח? אין לך מושג בכלום, אז קודם כל תכבד את זכרו של החייל את המסקנות תשאיר לאנשים שזהו תפקידם!

יום טוב, גולנצ'יק.

נערך לאחרונה ע"י amits88 בתאריך 07-11-2007 בשעה 13:32.
ישן 07-11-2007, 16:07
צלמית המשתמש של agever
  agever agever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.03.06
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי amits88 שמתחילה ב "......"

אני עצבני בגל שממש לא מזמן הייתה לי הרצאה מאיש צבא
אני לא רוצה לציין שמות וההרצאה הייתה לי ולחברה רבים שרוצים להתגייס לקרבי
כל נושא ההרצאה היה תאונות בצבא
התאונות הם לא רק של מכוניות אל בכללי
ואחרי שהוא הראה לי כל כך הרבה תאונות של חיילים שרק רצו לשרת פשוט השתניתי
אני חושב על זה ופשוט מתעצבן
כל מיני טעויות פליטת כדור בגלל שטויות,או מסוקים שהתרסקו בגלל שהטייסים לא לקחו בחשבון את התוצאות(אני לא אפרט כי אין לי כוח)
אנשים שנשארו צמח בגלל תאונות מטומטמות
ב10 שנים נהרגו יותר מ1000 חיילים רק מתאונות
זה למה אני עצבני,
ולמי שלא הבין אני נורא עצוב ובדיוק בגלל זה אני כועס
ככה שאל תגידו לי שאני לא מכבד ו.....

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
צוות גל
הצוות שלי

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 11-11-2007, 00:46
צלמית המשתמש של pyro__man
  pyro__man pyro__man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.04
שלח הודעה דרך ICQ אל pyro__man שלח הודעה דרך MSN אל pyro__man
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי צנחן1 שמתחילה ב "גם לך יש בעיה בהבנת הנקרא ?..."

וואללה??
מצטער לבאס אותך.. אבל כשאתה בצבא זה לא אמור לעניין אף אחד אם אתה בחמשוש או בחפשש אתה עדיין בצבא.. ואם נהרגת בתאונה כשנסעת עם חברים ביום שישי לבלות הצבא צריך לקחת אחריות.. כי מהרגע שאתה בצבא אתה רכוש של הצבא (עד כמה שזה נשמע נורא).. ואם קרה לך משהו עוד לפני השחרור הסופי זה על אחריות הצבא..

ברור לך שהוא לא התכוון ל1000 חיילים שנרגו במסגרת תאונות צבאיות כן? כי באמת לא היה כזה מספר של הרוגים בכללי..
ולי קשה להאמין שבאו במטרה לשקר להם או בכלל להגיד דבר שכזה.. הריי אתה עומד לפני גיוס היית רוצה לשמוע שהצבא זה מקום של אסונות ותאונות שמתרחשות ללא הספק?? אז אני בטוח שהוא לא דיבר על תאונות במסגרת צבאית..

וסטטיסטיקות זה הרבה בחיים.. תמיד יש יוצא מין הכלל ובגלל זה זה רק סטטיסטיקה אבל עם מדע מדיוק קשה להתווכח..

ישן 08-11-2007, 00:27
צלמית המשתמש של צנחן1
  צנחן1 צנחן1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.05
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי agever שמתחילה ב "זה לא משנה גם אם זה 300 או..."

טוב, אני לא יודע אם זה היה קצין אדיוט או שלא הקשבת טוב, אבל בוא נעשה סדר.

כאשר חייל נהרג בזמן שרותו הצבאי הוא יקבר בקבורה צבאית. מוות בעת שרות צבאי יכול להיות כתוצאה מפעילות מבצעית, מתאונה צבאית (פליטת כדור, דריסה ע"י טנק, נורה ע"י כוחותינו ...), או כל דבר אחר שקרה בזמן שהוא שירת בצבא (מוות ממחלה, תאונת דרכים בעת חופשה, נדקר ביציאה ממועדון ....).

תאונות אימונים הינן נתון ידוע ובדוק, ואת מס' החיילים הנהרגים מתאונות באימונים או בעת פעילות מבצעית מדי שנה ניתן לספור על אצבעות כף יד אחת, ובדר"כ לקבל עודף.

כאשר כתוב על מצבה "נפל בזמן שרותו הצבאי" הכוונה לכך שנהרג בזמן שהיה בשרות צבאי אולם לא כתוצאה ממשהו בצבא. כאשר כתוב "נהרג בעת מילוי תפקידו" הכוונה בדר"כ למוות שהתרחש בצבא, אולם שלא כתוצאה מפעילות מבצעית (תאונת אימונים היא דוג' אחת), וכאשר כתוב "נפל במהלך פעילות מבצעית" הכוונה היא בדר"כ תוך כדי קרב.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:16

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר