לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-11-2007, 11:49
צלמית המשתמש של dj marky mark
  משתמש זכר dj marky mark dj marky mark אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.05
הערה חשובה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי basonh שמתחילה ב "מבחינת חווית משחק ואיכות גרפית! מה יותר טוב?"

בחיים שלך אל תקנה מחשב לגיימרים באתרים כמו וואלה שופס, נענע, אםאסאן, פי 1000 וכאלה.
הם מוכרים כל זבל שהם מוצאים, הם לא מתמחים ספיציפית במחשבים - במיוחד לא במחשבים לגיימרים.

חניות מומלצות לקניית מחשב/הרכבת מחשב תוכל למצוא בפורום חומרה, אני אישית ממליץ על

www.skypc.co.il
www.iqpc.co.il
www.foxpc.co.il

ועכשיו לשאלה שלך, מבחנית חווית משחק ואיכות גרפית לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו, אי אפשר להגיד בוודאות שאחד יותר טוב מהשני, אני אישית מעדיף את המחשב, אני אוהב את המקלדת והעכבר היפים החמודים, יותר נוח לי איתם.

יכול להיות שאתה דווקא תאהב את ה PS3 או האקס בוקס 360, הן גם חיות רעות לגיימרים וגם להן יש משחקים סוסים גם גרפיקה יפה וכאלה וגם יש את ה LIVE באקס בוקס שבו אתה יכול לשחק ברשת נגד שחקנים אחרים (כולל שחקני משחב במשחקים מסויימים).
אז בסופו של דבר הכל עניין של נוחות והרגל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-11-2007, 20:45
צלמית המשתמש של Djec
  משתמש זכר Djec Djec אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.06
זה יותר עניין של נוחות ותקציב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי basonh שמתחילה ב "מבחינת חווית משחק ואיכות גרפית! מה יותר טוב?"

אם אתה מעדיף לשבת מול טלוויזיה על ספה ועם גו'יסטיק וגם ביצועים ומשחקים לא רעים ( 360 בעיקר למרות שלפס3 יש כמה להיטים ) ואם יש לך גם LCD HDTV עדיף שתלך על קונסולה .
אם אתה מעדיף את השליטה של העכבר ומקלדת מבחינת דיוק ונוחות ובכלל יש לך עדיפות למחשב עדיף שתלך על מחשב .

תזכור , מחשב תמיד אבל תמיד יעלה על כל קונסולה בביצועים גרפים במיוחד עם מאיצים גרפיים של היום והמעבדים בעלי מספר ליבות . ב 4-5 אלף שקל אתה יכול להרכיב מחשב שתמעלה בביצועים על כל קונסולה קיימת היום ואם יש לך תקציב יותר גבוה אז בכלל ( לידיעתך 360 עולה בארץ 3000-4500 שקל תלוי בחבילה והפס3 בערך 3700-4400 תלוי איפה וכמה ).
מבחינת חוויה שניהם יכולים לספק חוויה טובה לגיימרים תלוי כמובן שוב בתקציב , נוחות , עדיפות .

לי הייתה אותה התלבטות קשה לגבי זה ( 360 מול מחשב ) וקיבלתי החלטה סופית שאני הולך על מחשב (חודש הבא כנראה כבר יש מפרט ) מאותה סיבה שאני המון זמן עם המחשב ויותר מעדיף מבחינת נוחות ויעילות על הקונסולות ( מבחינת ביצועים ) .

נערך לאחרונה ע"י Djec בתאריך 09-11-2007 בשעה 20:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר