לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-11-2007, 00:04
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
תקשיב אני כרגע חייל בסיירת.. אני לא יודע על מה אתה מדבר בקשר להזנחה של
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי sterling27 שמתחילה ב "צוותים "רגליים" של מוד"ש לא שונים בהרבה"

התצפית...דווקא במלחמה וגם ברצועה עשינו את זה יופי ואני אישית הייתי לא פעם לא פעמיים ואפילו לא 3 במשימות איסוף זה חרא יחסית לפעילויות אחרות אבל אנחנו עושים את זה והרבה...
אנחנו דווקא לא ממש סומכים על מוד"ש שיאספו בשבילנו ואני לא ארחיב מעבר לזה מסיבות ברורות אני גם לא אכתוב יותר ממה שכתבתי אבל צוות תצפיות זה לא מוד"ש וזהו... אם אתה מתעקש לחשוב שזה כמו מוד"ש שיבושם לך.. שורה תחתונה כל מי שבצוות תצפיות עשה שנה ו4 מסלול לוחם בדיוק כמו שאני עשיתי כולל אימוני סריקה קמ"ג חי"ר וכ"ו מוכשר לכל מה שאני מוכשר לא כולל לוט"ר ויצא להם כבר להיות בפעילות מבצעית עוד במסלול...מה שלי לא יצא עד שסיימתי מסלול.
לי עדיין לא יצא לצאת עם צוות של מוד"ש לאלמנה בבית להיה 5 ק"מ בעומק שטח הרצועה אני לא שמעתי על משהו כזה ואני כבר די הרבה זמן בגזרה ויצא לי לעבוד לא מעט עם מוד"ש ולהיות בלא מעט מבצעים הפעילות של מוד"ש מסתכמת באיסוף על הגדר וגם זה בתנאי שיש להם מספיק אבטחה...מה שלנו לא מספיק בד"כ.
ליל"ט

נערך לאחרונה ע"י שולה מוקשים בתאריך 14-11-2007 בשעה 00:13.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:14

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר