לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-11-2007, 18:07
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי תוכי.נ שמתחילה ב "פוגע בהנאה ?"

אני שמעתי שבאחת המדינות בארה"ב אסור לעשן ברכב עם חלונות פתוחים.

כמעשן אני די בעד החוק נגד עישון. אין לי מושג איך יראה היום שאחרי החוק, קרי היום.
הספקתי עוד לעשן על הבר בניו יורק כאשר היה מותר לעשן בברים ולא בתוך המקום, בביקור האחרון שלי גם זה היה אסור, ונאלצתי לצאת עם כוס המשקה שלי החוצה לעשן, שם כמעט נעצרתי על ידי המשטרה, מאחר ואסור לשתות וויסקי עם קרח ככה סתם בפומבי.

עד כמה שידוע לי רב המדינות אשר חוקקו ואוכפות את החוקים נגד עישון, הן קודם כל מדינות שצריכת האלכוהול היא גבוהה !! הרבה יותר מאשר בישראל, החל בארה"ב, אירלנד, אוסטרליה ובקרוב מאד גם צרפת....ודבר שני הבנתי שהחוקים הללו נאכפים די בהצלחה, והציבור מקבל אותם בהבנה. אם אני טועה אשמח לשמוע על כך.

אין ספק שלשבת ליד בר ללא סיגריה תהיה חוויה קשה בפעם הראשונה והשניה, אבל אני אשמח אם יעזרו לי לעשן פחות.
אל תשכחו שמדובר בקניונים, חנויות, מסעדות, בתי קולנוע, משרדים ולא רק ליד כוס המשקה החביבה עליכם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-11-2007, 19:04
צלמית המשתמש של תוכי.נ
  תוכי.נ תוכי.נ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.06
אני לא ראיתי פעם אחת מישהו שביקשו ממנו לכבות סיגריה במקום ציבורי והוא סירב
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי dreamt שמתחילה ב "מעשני הסיגריות הם אלו..."

אבל בקשר לפאבים ובארים - רוב קהל היעד מעשנים. לא יכול להיות שבגלל שמיעוט החליט שהוא לא אוהב ריח של סיגריות (ברור לך שכל הבלאגן שעושים מזה לא קשור לסרטן ובריאות) הוא יאסור על אחרים לעשות מה שהם רוצים\אוהבים במקום שמראש מכוון את עצמו לקהל יעד כזה. לעשות דבר כזה, זה כמו לבוא למקום שסקייטרים הולכים אליו עם מגיני ברכיים וקסדה ולהכריח אותם לשים גם כן או לעוף משם.

רוצה פאב ללא עישון? לך מראש לפאב שאוסר עישון באופן פרטי. כמה כאלה נפתחו ונסגרו או מדשדשים כי הדבר פשוט לא כלכלי - רוב מי שיוצא לפאב רוצה לעשן במקום, אתה לא יכול להילחם ברצונות של אחרים. אבל אתה לא יכול להכריח פאבים לאסור באופן גורף על עישון, ולפגוע ברוב הלקוחות רק כי אתה לא אוהב פאב שמעשנים בו. זאת אומרת, אתה יכול, הנה עשו את זה, אבל זה קטנוני, מעצבן, אגואיסטי ומניאקי.

ישן 07-11-2007, 15:40
  אבי האומה אבי האומה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
החוק התקבל לאחר שנתפרו כל הבעיות במדינה :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "מהיום אסור לעשן במקומות ציבוריים, כולל- מסעדות ופאבים, הקנס על הפרת החוק: 1000 ש"ח..."

למרות שאני מעשן ומנסה להגמל מידי פעם קשה לקרוא לו חוק אלא מטלה שלא לצורך,מצביעי החוק העבירו אותו במהירות הסילון,הלוואי וכל החוקים לרווחת האזרח מול הבירוקרטיה היו מתקבלים ונאכפים באופן מיידי.
הרפואה מושלמת,אין מלחמות,אין תאונות דרכים,זיהום האוויר אפסי כמו בניו זילנד,השכר גבוה,ההחינוך מעולה ודורגנו מקום ראשון במדד השחיתות כמו דנמרק.
עם ישראל חי-בסרט

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.gifs.net/animate/yellowrose.gif ]

ישן 07-11-2007, 19:27
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי איתי מאיר שמתחילה ב "זה עריצות הרוב. כמעט כל..."

עריצות הרוב היא מניעה של זכות יסוד אנושית של המיעוט, או של זכותו לעשות מעשה שנוגע רק לו. מעבר לעובדה שעישון הוא לא זכות אינהרנטית של האדם החופשי, אם אתה רוצה להרעיל את עצמך? מצויין, תעשה זאת בביתך, סרטן את עצמך וילדיך. לא לידי או על חשבוני, כי אני בין השאר מממן את נזקי הבריאות של כלפי עצמך ואחרים.

חשבת שאולי אחת הסיבות שחלק גדול מהאנשים לא הולך לפאבים היא עצם העישון במקומות אלו?
פאב זה לא קניון, אבל הוא מקבל רישיון עסק ורשיון לממכר אלכוהול על חשבוני (וחשבונך). אותה רשות ציבורית יכולת לתת רישיון לעסק אחר שלא יפגע בבריאותם של אחרים.

לי נמאס מלסבול ב-90% מהפאבים עקב העישון, ביחוד לאור העובדה שפאב שקט זה אולי מקום הבילוי היחיד שאני רגוע בו, לעומת כל שאר המועדונים/דאנס-ברים/וכו' שורצי ציבור רעשן ומלאי אלימות.

אני רק מחכה ליום שבו יבוטל הסבסוד לביטוח הבריאות לכל המעשנים והמרעילים עצמם, גם אז אני משער שתצעק לעריצות הרוב שלא מוכן לממן את טמטומם של האנשים.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

ישן 08-11-2007, 19:11
צלמית המשתמש של איתי מאיר
  איתי מאיר איתי מאיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.02
שלח הודעה דרך ICQ אל איתי מאיר
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי GrimReaper שמתחילה ב "עריצות הרוב היא מניעה של זכות..."

שוב, היו לא אחד ולא שני פאבים ללא עישון בתל-אביב. כולם נכשלו כשלון חרוץ.

אני אישית לא מעשן, אבל באמת, שאחרי כמה חוויות של פאבים בלי עישון בחו"ל, אני יכול להגיד לך שהריח הנוראי של הבירה היבשה שנשפכה על הקירות במהלך השנים, לא הרבה יותר טוב מעשן הסיגריות.

התירוץ של המעשנים בבריאות הוא בולשיט אחד גדול, תל-אביב כולה היא ענן עשן, היום יצא לי ללכת 5 דקות באלבני ואני כבר כמה שעות משתעל מכל עשן האוטובוסים, המשאיות, וסתם הסביבה החיצונית. אתה לא הולך לפאב כדי להזמין תה צמחים, אתה הולך לפאב כדי להזמין ביודעין מוצר שדופק את המוח לאורך זמן, הורס את הכבד, מעודד סוגי סרטן שונים למיניהם, וגורם למותם של 100000 אנשים בשנה רק בארה"ב - ואתה מתלונן על נזקים פסיבים? יש לאנשים זכות להתלונן על נזקים פסיבים כשהם הולכים כדי לגרום לעצמם נזקים אקטיבים?

באמת, כל המאבק הזה פופוליסטי. אני חושב שהחוק הזה זהה בהגיונו לחוק שאוסר למנוע ממעשנים לעשן במקומות ציבוריים.

ישן 08-11-2007, 19:37
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
ומה עם "חופש העיסוק"?
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי GrimReaper שמתחילה ב "לא, החלטה בלבדית זו החלטה של..."

האם מקום יכול להגדיר את עצמו בתור "מועדון חברים המתמקד בנושא מוצרי טבק ועישונם"?
מה גורל אותם המקומות המגישים נרגילות ללקוחות?
האם יסגרו את אותם מקומות, או שנתקל באבסורד בו באותו מקום יהיה מותר לעשן נרגילה אך יהיה אסור לעשן סיגריה?

פתרון יצירתי עליו חשבתי הוא לאפשר למקומות בילוי להגדיר את עצמם כ-"לא ידידותיים ללא מעשנים" בתנאים הבאים:
א) לציין זאת בגדול בשלט מחוץ לבית העסק.
ב) לציין זאת בכל פניה, בכתב או טלפונית. כך שאם אדם יחשוב להזמין מקומות לאותו מקום, הוא ידע כי כל שטח המקום מוגדר כאזור למעשנים.
ג) לשלם מס מיוחד, "רשיון עישון", אשר יופנה למלחמה בסרטן.

ישן 07-11-2007, 19:10
צלמית המשתמש של The_Merlin
  משתמש זכר The_Merlin The_Merlin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.02
Follow me...
מה שיפה כאן...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "מהיום אסור לעשן במקומות ציבוריים, כולל- מסעדות ופאבים, הקנס על הפרת החוק: 1000 ש"ח..."

אלו עוויתות הגמילה של המעשנים שמגיבים..
אולי החוק הזה יתן לכל אלו ש"מנסים להגמל".. את הפוש הנכון להיגמל לגמרי.
מלבד זה, כל התגובות שנאמרו כאן נשמעו גם כשיצא החוק שאסר עישון בתחבורה ציבורית. אי אפשר לאכוף... פאשיזם..... זכויות הפרט... , כל אלו שטויות היו צעקות וכיום אף אחד לא מעיז לעשן בתחבורה הציבורית. אתם תצעקו היום כמה שתרצו ומחר תוכלו לעשן רק בבית כי העלות של הקנס תהיה יותר גבוהה ממה שאתם משלמים עבור סיגריות. אתם תעשנו רק בבית כי יגרשו אתכם מכל מקום גם כי אסור לעשן וגם כי נמאס מהסירחון שאתם מחברים לכל מי שעומד בסביבה.

ובא לציון גומל..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:02

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר