לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2007, 19:45
  nnnnnnt nnnnnnt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.11.07
בעיות אינטרנט שלא הצלחתי להבין את מקורן עם התמיכה הטכנית

היי,

אני כבר ממש מותש. כבר חודש וחצי יש לי בעיות רציניות עם האינטרנט בכבלים. לבסוף עברתי שלשום ספק אינטרנט (לבזק בינלאומי) ועדיין הבעיות נמצאות. אני עדיין מנוי בחברה השנייה (ברק) ואנתק את המנוי למרות שהם דורשים תשלום קנס. השירות שברק והוט נתנו לי ממש התיש אותי. התקשרתי לשתי החברות מלא פעמים והייתי צריך להסביר הכל מחדש כל פעם. הם אמרו שאין בעיה באינטרנט כי ההורדה מברק ומהוט עובדת תקין. טכנאי של הוט הגיע פעם כאשר לא הייתי בבית והוט אמרו שהוא בדק ומצא את האינטרנט תקין.

אז אני אנסה לעשות סיכום די קצר.
נראה שמדובר על תקלות שקורות כמעט כל הזמן אבל לא תמיד.
כאשר לקחתי מחשב אחר בבית שוב היום וניסיתי להסיר ממנו את קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 7 לגמרי ולחבר את המודם של הוט ישירות למחשב עם חייגן PPPTP אז עדיין היו תקלות.

ניסיתי להריץ adaware אבל זה לא מוצא כלום.

הנה כמה דוגמאות כאשר המודם מחובר ישירות בלי הראוטר למחשב נוסף בבית: (ואין בשורת המשימות שום תוכנה שרצה ברקע. ניסיתי גם להסיר בשלב מסויים את כל התוכנות ב-msconfig)

כאשר אני נכנס לאתרים הראשונים בחיפוש של test speed בגוגל האתרים נותנים תוצאות מהירות ממש לא ברורה.
speakeasy מתחיל להוריד במהירות של איזה 60 קילו ביטים (לא קילו בייטים). לבסוף מגיע ל 326 קילו ביטים.
שניסיתי את השרת מלוס אנג'לס התוצאה הייתה 174 קילוביטים (החבילת אינטרנט היא 1.5).

התקנתי פיירוול ואנטיוירוס חינמיים (אשמפו ואווסט) ואז כאשר סגרתי אותם התוצאה הייתה 771 קילו ביטים.

באתר bandwidthplace התוצאה של ההורדה הייתה 753 קילו ביטים.

כאשר הורדתי את תוכנת adaware המהירות הייתה רק 20 קילו בייט לשנייה מאתר download.com.

כאשר זה מחובר לנתב אז יש הרבה ניתוקים. ניסיתי להיות הרבה זמן עם חיבור קבוע אבל גם אז היו הבעיות של המהירות.

איזה עוד פרטים אתם צריכים? מה הייתם לי מציעים לבדוק עוד?

תודה,
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-11-2007, 20:35
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nnnnnnt שמתחילה ב "בעיות אינטרנט שלא הצלחתי להבין את מקורן עם התמיכה הטכנית"

בדיקת מהירות מול שרתים בחו"ל היא לא בדיקה טובה; אתה מתחרה על הקווים הבינ"ל של ספק האינטרנט שלך עם המון אנשים אחרים, ורוחב הפס כמעט אף פעם לא מספיק (ככה החברות מרוויחות יותר כסף)

מומלץ לבצע בדיקת מהירות בארץ, בשעות שאינן שעת העומס (למשל: 3 בלילה). אם אתה רוצה, יש בדיקה שלי בכתובת http://speedtest.shimi.net

אם הורדת במהירות תקינה מהוט ואפילו מברק, בכלל לא היית צריך להתקשר להוט; זה אומר שהתשתית שלהם נותנת לך מהירות מקסימלית (עובדה, כשאתה עושה הורדה, אפילו אם זה מהוט או ישירות מספק האינטרנט שלך, אתה עדיין עובר אותה... והתשתית לא מבדילה ביעד שממנו אתה מוריד, היא בכלל לא פועלת בשכבה הזאת). אם הם שלחו טכנאי למרות זאת, דווקא הייתי נותן להם צל"ש.

קיצר, אתה מוזמן לעשות את בדיקת המהירות שלי - אני משער שהיא תצא לך בסדר כי נראה לי שאין לך בעיית תשתית...

ישן 10-11-2007, 20:46
  nnnnnnt nnnnnnt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.11.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "בדיקת מהירות מול שרתים בחו"ל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
בדיקת מהירות מול שרתים בחו"ל היא לא בדיקה טובה; אתה מתחרה על הקווים הבינ"ל של ספק האינטרנט שלך עם המון אנשים אחרים, ורוחב הפס כמעט אף פעם לא מספיק (ככה החברות מרוויחות יותר כסף)

מומלץ לבצע בדיקת מהירות בארץ, בשעות שאינן שעת העומס (למשל: 3 בלילה). אם אתה רוצה, יש בדיקה שלי בכתובת http://speedtest.shimi.net

אם הורדת במהירות תקינה מהוט ואפילו מברק, בכלל לא היית צריך להתקשר להוט; זה אומר שהתשתית שלהם נותנת לך מהירות מקסימלית (עובדה, כשאתה עושה הורדה, אפילו אם זה מהוט או ישירות מספק האינטרנט שלך, אתה עדיין עובר אותה... והתשתית לא מבדילה ביעד שממנו אתה מוריד, היא בכלל לא פועלת בשכבה הזאת). אם הם שלחו טכנאי למרות זאת, דווקא הייתי נותן להם צל"ש.

קיצר, אתה מוזמן לעשות את בדיקת המהירות שלי - אני משער שהיא תצא לך בסדר כי נראה לי שאין לך בעיית תשתית...

אז איזה צעדים אני עוד יכול לקחת על מנת לבדוק את המחשבים?
יותר מאוחר אני אפרט יותר על התקלות. אני אפילו לא מצליח להתחבר טוב לFTP שלי כי יש התנתקויות כל הזמן.
עשיתי את הבדיקה בקישור שלך ויצא 1.2mbit.
הם אפילו אמרו בעבר בהוט שהם רואים איזו בעיה מול הספק בבדיקה דרך CMD.
עכשיו שאני שוב עם חייגן בחיבור מול הראוטר בL2TP יש קושי להתחבר לפעמים לחייגן.

מאוד מתיש. לא היו לי בעיות גלישה כאלו אף פעם בעבר.
ותודה.
ישן 11-11-2007, 06:04
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי nnnnnnt שמתחילה ב "[QUOTE=שימי]בדיקת מהירות מול..."

שוב, את הבדיקה אל תעשה בשמונה בערב, זאת השעה הכי עמוסה כמעט באינטרנט. (ד"א, 1.2mbit זה ממש לא נורא בשעה כזאת - זה מראה על מהירות אפקטיבית של בערך 150KB/s... הרבה יותר מהמהירויות שאתה מציין).

איזו בדיקה הם עשו בהוט ב cmd? פינג לאנשהוא? אם כן, לאן?

נסה גם tracert 82.80.248.160 ותגיד מה אתה מקבל....

האמת שמוזר לי שהבעייה שלך קיימת גם בבזק בינלאומי - על בעיות מהסוג הזה אצל ברק התלוננו כאן בפורום המון (ובייחוד על הורדות ב P2P) - אבל כולם אמרו שכשהם עברו לבזק בינאלומי הבעיות שלהם פשוט נעלמו.

לגבי ניתוקים כשאתה עובד עם נתב - יש הרבה מאוד נתבים שלא מסתדרים עם מודמים מסויימים של הכבלים, נדמה לי שבייחוד ה Terayon (בכלל, גועל נפש של מודם באופן כללי - אם יש לך Terayon, אני באופן אישי הייתי מחליף ל Thomson, אבל אני בטוח שיהיה מישהו שיחלוק עליי...) - ובייחוד כשעובדים עם חייגן. אני מציע שתנסה לעבוד בלי חייגן באמצעות בזק בינלאומי כדי לוודא שזה לא החייגן שהורס לך דברים...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר