לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 12-11-2007, 09:18
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.11.02
הודעות: 32,894
כללי ישראל תשחרר 400 אסירים לפני אנאפוליס

מאת אלוף בן ואבי יששכרוף (רמאללה)

אולמרט: אחרי הוועידה נדרוש הכרה בישראל "כמדינה יהודית", כדי לשלול שיבת פליטים; אבו-עלא ביטל פגישת מו"מ כי עוכב במחסום ואמר שיש "משבר קשה" בשיחות


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.haaretz.co.il/hasite/images/0.gif]
תגיות: פלשתינאים, אולמרט, אנאפוליס
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.haaretz.co.il/hasite/images/0.gif]


ישראל תשחרר 300-400 אסירים פלשתינאים לקראת ועידת אנאפוליס, בהתאם לקריטריונים הקיימים, המונעים את שחרורם של פלשתינאים שרצחו ישראלים בפעולות טרור ("בעלי דם על הידיים"). הרשות הפלשתינית ביקשה לשחרר 2,000 אסירים לפני ועידת השלום, ובהם "בעלי דם על הידיים", וראש הממשלה אהוד אולמרט החליט להיעתר רק באופן חלקי לבקשה. בתוך כך, ראש צוות המו"מ הפלשתינאי, אחמד קריע (אבו-עלא) אמר שיש "משבר קשה" בשיחות עם ישראל, אך סירב לפרט מה מהותו.

שחרור האסירים יהיה המחווה העיקרית שתבצע ישראל כלפי הרשות לפני הוועידה. שר הביטחון, אהוד ברק, וראשי מערכת הביטחון עומדים בהתנגדותם להסרת מחסומים וחסימות דרכים בגדה המערבית, מחשש לפיגועים. הממשל האמריקאי הבהיר לישראל שהוא מגלה הבנה לצרכיה הביטחוניים, אך אם אין ביכולתה לפרק מחסומים עליה לשפר את היחס לפלשתינאים ולקצר את התורים.

אתמול ביטל ראש צוות המו"מ הפלשתיני, אחמד קריע (אבו-עלא), פגישה עם צוות המו"מ הישראלי בראשות שרת החוץ ציפי לבני, לאחר שעוכב במחסום, בדרכו לירושלים. לבני התנצלה וביקשה מצה"ל לבדוק את האירוע. אולם קריע אמר ל"הארץ" ש"יש משבר קשה" וכי אינו אופטימי באשר לאפשרות ששני הצדדים יסכימו על נוסח ההצהרה המשותפת שתוצג בוועידה.

"זה עלבון גדול עבורי", אמר קריע על עיכובו במחסום, "זו רק אחת מצורות המשבר במו"מ עם הישראלים. יש כרגע משבר ממשי בשיחות, שאינו נובע רק מהעיכוב במחסום". באשר למהות המשבר אמר ש"תשאל את משרד החוץ שלכם".

לידיעה המלאה

ככה נלחמים בדמוגרפיה! פחות 400 ערבים במדינה!
הגיע הזמן לסגור את הברז של אוכלי החינם האלה בבתי הכלא הישראלים! שילכו לעזה!
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #20  
ישן 12-11-2007, 19:51
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.11.02
הודעות: 32,894
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אקדמיה ללימוד נהיגה ברכב אינה בהכרח מחמאה לגדולתו..."

אקדמיה ללימוד נהיגה ברכב בהכרח מחמאה לגדולתו. האמר רכב לא פשוט, לאנשים לא פשוטים. האמר רכב שצריך להכיר טוב טוב כדי לדעת ולהשתמש במירב תכונותיו. קח לדוגמא חבילת תוכנה, בכוונה לא אקרא לה בשם, שמיועדת לשימוש על שרת מרכזי של חברה או ארגון, ולשמש בין עד כמה אלפים של משתמשים בו זמנית.

אם אתה משתמש בתכונות הבסיסיות, קינפוג אחד ויאללה ביי. אם אתה רוצה לממש את מירב התכונות החזקות של התוכנה, אתה צריך להוציא כסף על מיישמים / מטמיעים / מדריכים מטעם חברת התוכנה.

להבדיל, דוגמא קצת פחות טובה, אקסל - גליון אלקטרוני. מי משתמש ביותר מ 10% (גג) של התכונות שלו? הגליון האלקטרוני הוא כלי עבודה גדול, אך כדי להוציא ממנו את המירב צריך קורס.

לגבי בזבוז דלק, כבר הוכחתי באשכול אחר עד כמה ההאמר H3 האזרחי נמצא במרכז הפעמון מבחינת תצרוכת ויעילות שימוש בדלק, מה שאומר שכ 50% מהרכבים באותה קטגוריה צורכים יותר ויעילים פחות. וזאת מבלי לדבר על רכבים פרטיים מבזבזי דלק סדרתיים.

אבל להאמר קל להיטפל, כי הוא הכי טוב שיש בשטח. מה לעשות? רק רכב חדש שימציא מאן דהוא יכול לשנות את הסטטוס של ההאמר.

וד"א: אני בעד עידוד רכש של רכבים היברידיים וחשמליים ע"י הורדת מס קנייה (כמו שנכתב על פרוייקט הרכב החשמלי שיצא לפועל בעז"ה באיזור התעשיה המשותף עם ירדן), ואפילו הורדת מע"מ על רכבים שכאלה, שלא לדבר על מתן הטבות מס הכנסה לבעלי רכבים שכאלה במשך 3-5 שנים מיום הרכישה, כולל מתן אשראי בתנאים עדיפים מאלו של הבנקים ואמצעי מימון אחרים בשוק. מה דעתך ?
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר