אהלן חברה' כרגע סיימתי ציור לחבר שלי ליומולדת, הוא חולה על ייגר אז... המשך שבוע נעים לכולם
ציטוט: במקור נכתב על ידי TheArtist אהלן חברה' כרגע סיימתי ציור לחבר שלי ליומולדת, הוא חולה על ייגר אז... המשך שבוע נעים לכולם רק מפריע לי הצלב. (זה היה יכול להיות מגניב אם זה היה מגן דוד) איך עשית את זה?
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
אהה כן..אופס שכחתי לרשום איך עשיתי. קודם כל, תודה, והציור נעשה ב100% פוטושופ עם משטח ציור של WACOM, כמובן השתמשתי ברפרנס
וואו בהחלט מדהים! ממש כל הכבוד! השארת אותי פעור פה... רק יש לי שאלה - האם שילבת בציור תמונות אמיתיות או שהכל נעשה 100 אחוז ע"י ציור? ככה או ככה - נדהמתי...
סתם כי זה נראה טו גוד טו בי טרו! ממש כל הכבוד! עבודה ללא רבב(: אהבתי את הכיתובים הקטנים של ה"היום יומהולדת"!! מעניין אם אפשר יהיה להדפיס את זה ולעשות מזה איזה פוסטר!!(: כל הכבוד! תמר
תודה כולם הכל 100% ציירתי בפוטושופ חוץ מאת הסמל הגדול מאחורה ואת הטקסט הגדול למטה שזה מתמונה
זה כאילו לקחו בקבוק אמיתי ושמו לו רקע!
אתה בהחלט אחד התותחים!!! כמה סבלנות בטח יש לך בשביל לעשות את כל הפרטים הקטנים שאני מזמן הייתי מוותר עליהם... אני מבין את הטכניקה ואני מעריך עוד יותר את העבודה בגלל שאני יודע במה זה כרוך השארת אותי פעור פה
אני לא נוטה להגיב פה בד"כ.. אבל לכבודך אני אגיב, ועוד אגיב! זה מ-ד-ה-י-ם... יש בך כישרון עצום .. והלוואי והייתי אחד מהחברים שלך שמקבלים מתנות כל כך מדהימות המשך כך!
Canon EOS 350D + 28-90mm + 580EX II + 17-50mm
נראה טוב, אהבתי את הרקע, במיוחד בחלקו התחתון, הצביעה ה'נאונית' עוברת יופי בטקסט למטה, וקצת הולכת לאיבוד מאחורי הבקבוק, אולי too much glow..
פשוט נהדר! נהנה להסתכל על העבודה הזאת... אישית לא הייתי משפר דבר...מעולה!