בברכה, שגיא
יופי של תמונה! ממש אהבתי.. (למרות שהעץ קצת תקוע.)
לי נזירי.
לעיתון יש אחת גם בלי, לא לדאוג
ולנו אין?! נשמה של ברבור בר תאילנדי שלי, אולי תראה לנו ?? ככה התמונה נחמדה מאוד מאוד אבל העץ מעצבןן..
אני אוהבת את התמונה והעץ דווקא מוסיף לי
לגלריה שלי הקליקו למעלה
ראיתי את זה הערב בדרך משנקר לת"א ומה-זה התבאסתי שהייתי בלי מצלמה / חצובה תמונה מעולה!
בברכה, מתן. www.MatanNarkiss.com
אחת הסיבות שהמצלמה שלי תמיד עלי תמונה נהדרת
Canon EOS 30D Canon EF 70-200 f/4L USM Canon EF 24-70mm f/2.8L USM Canon EF 50mm f/1.8 II LowPro MicroTrakker 200 Manfrotto Tripod
מקסימי! (העץ באמת מציק קצת, אבל לא הרבה.) גמני ראיתי את זה (מהאוטו). למה הם עשו את זה?
עזריאלי הואר בכחול: כ-600 אלף ישראלים לוקים בסוכרת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470633,00.html
תודה על ההסבר. פריים מעולה אגב.
בברכה, אדי. The world from my eyes רכשת ציוד צילום ורוצה לשתף אותנו בחווית הקנייה? לחץ כאן!
ממש אהבתי רונן
www.RonenGoldman.Com
מקסים.
מצויין, אם היה אפשר זוית אחרת (ללא העץ יותר מהבנינים) היה מעולה.
אמר רבי עקיבא:"ואהבת לרעך כמוך..." זה כלל גדול בתורה.
הבניינים בלבד נטחנו כבר מספיק, לדעתי העץ תורם, אולי באמת יש קצת יותר מדי ממנו... אבל זה לא היסטרי. תודה רבה, חבורת איגלובנים יקרה ומקסימה שלי.
נהדר, פשוט נהדר.
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
תמונה ממש יפה.. אהבתי מאוד (וגם העץ לדעתי מוסיף, תורם קצת לגיוון צבעים שלדעתי זה מוסיף פה..)
מדהים! WB כמו שאני אוהב... העץ טיפה מפריע אבל נסלח לך הפעם כי סוף סוף העלת פריים שלא צולם דרך ה10-20
כמעט, סיוויק - עדיין עם ה 10-20. נתוני הצלמון למי שמסוקרן - W.B לפי קביעה ידנית. 20mm F/9 חשיפה של 25 שניות ISO 200
מעולה.