16-11-2007, 17:59
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.06
הודעות: 1,742
|
|
ארוחת בוקר ישראלית:
פלטת גבינות מלוחות, מתובלות (לא צרפתיות),
לחם פוקצ'ה שהציפוי שלו נאפה עם רוטב פסטו,
ג'חנון, עם רסק עגבניות,
טוסט כפרי עם זיתים, 4 סוגי גבינות, עגבניות מיובשות, ברוטב אלפרדו (אפשר לוותר על הזיתים)
סלט עם עלי בייבי, חסה, וירקות נוספים חתוכים גס פחות או יותר, רוטב ויניגרט עם דבש דיז'ון...
מילקשייק שוקולד עם ציפוי שוקלוד בדפנות בצד.
ארוחת צהריים:
מדליוני פילי בקר (400 גרם) ברוטב קברנה, תוספת בצד: מיני תפודי אדמה צלויים.
סלט ירוק חתוך גס בצד.
פלטת בשרים עם כבד עוף, לבבות, ועוד כל מיני סוגי בשרים (לא כבדים)
קינוח: בננה ענקית אפויה קרנץ', ממולאת בפירות טרופיים (יש במסעדה שעבדתי בה)
שתיה בצד: גינס !! קפוא !!! בכוס קפואה !!
שתיה נוספת בצד: משהו טבעי סחוט.
ארוחת ערב:
אנטריקוט 300 גרם ברוטב פלפלת (כן יש דבר כזה אצלנו ),
תוספת: ירקות מוקפצים, עם הרבה תירס גמדי !!!
בנוסף, הייתי מזמין איזו פרגית ברוטב תמרים וסילאן, או שהייתי הולך על פורל אפוי כמו שיש במסעדת דג על הדן בצפון.
קינוח: סופלה שוקולד 3 שכבות ברוטב אספרסו עם כדור גלידה וניל למעלה.
שתיה: ווינשטפן.
יא אללה, איך אני אוהב ארוחות מושקעות !!!
כשאני אגדל אני אפזר הרבה כסף במסעדות !!
|