12-09-2007, 17:30
|
|
יגיל הנקין. ד"ר להיסטוריה צבאית, חוקר במחלקת היסטוריה של צה"ל
|
|
חבר מתאריך: 16.02.04
|
|
|
לי יש את ה-700 בלי ה-ST, כבר כמה שנים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tubular Speaker שמתחילה ב "פוסט ראשון,נעים להכיר. שאלה בנוגע לנעליים בצבא לא מהנפקה צהל"ית."
היא דומה מאוד לנעל צבאית, והיא מצויינת (כתבתי עליה באריכות בחיבור הביגוד הצבאי שלי, שיש בפורום). אם אתה לא שריונר, אין טעם לקנות את ה-ST. עם זאת, כיוון שחלק ממנה בד (קורדורה ומתחתיו גורטקס) ואפשר בקלות לראות שהיא לא לגמרי תקנית, הייתי הולך במקומך על ה-800, שהיא כולה עור.
באשר לתקניות - זו לא נעל תקנית, למעט ביחידה-שתיים בצה"ל שיש להן אותה באפסנאות יחידה.
הפתרון שלי (מחוץ ליחידה; בתוך היחידה אף אחד לא הפריע לי) היה כזה: באתי עם הנעליים לרופא (הנעליים הצבאיות הקלות, גם עם מדרסים, הרסו לי את הברכיים), ואמרתי לו שאני מבקש פטור ספציפי מנעליים - אישור להסתובב עם נעלי הצבא *האלה*. קיבלתי בקלות: הוא ראה שאני לא מנסה לקבל אישור לנעלי ספורט אלא למשהו שישמור לי על הברכיים וייראה צבאי, ונתן. שווה, לדעתי, לנסות.
ובפעם היחידה שעצר אותי מ"צ, האישור בהחלט עבד.
גלריית התמונות שלי
|