לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-11-2007, 02:28
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
לא רק המחסומים - גם הסחבת של בג"ץ יכולה להרוג אנשים!

" ... נאיל אל-כורדי, בן 20 מעזה, מת בסוף השבוע ממחלת הסרטן בעודו מחכה לאישור להיכנס לישראל לקבלת טיפולים רפואיים. השב"כ מנע את כניסתו מטעמים ביטחוניים למרות בקשות שהגישה בעניינו עמותת "רופאים לזכויות אדם".

בעמותה טענו אתמול (ראשון) כי מחודש יולי השנה, הוגשו בקשות לאפשר את כניסתו של הצעיר לקבלת טיפול בישראל. לאחר שבקשות אלה נדחו שוב ושוב, כמו בקשות של פלשתינאים נוספים מעזה להגיע לקבלת טיפול רפואי בישראל או ביהודה ושומרון- עתרה העמותה לבג"ץ. "השופטים החליטו להעניק למדינה זמן נוסף לבדיקת מדיניותה בנושא כמו גם למצוא פתרונות חלופיים. בכך, פעל בג"ץ כאילו כל הזמן עומד לרשותו, וזאת בניגוד לחוות דעת רפואיות רבות שהוצגו בפניו והתריעו כי מניעת טיפול מייד באל-כורדי תביא למותו", טענו בעמותה. ... " הארץ

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-11-2007, 06:22
  משתמש זכר אלי זכרון יעקב אלי זכרון יעקב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.02
המלצה נכון...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב "לא רק המחסומים - גם הסחבת של בג"ץ יכולה להרוג אנשים!"

לא רק המחסומים הורגים אנשים ...
מעניין מי הורג בעזה כל כך הרבה ,המחסומים או החמאס?

צר לי על שהרשויות לא אפשרו לו לבוא לטיפול רפואי אבל אני בטוח שהם עשו את עבודתם נאמנה ,אם הוא היה סיכון בטחוני או משפחתו אז עדיף היה כך .
יש לי רעיון לערבים בעזה ,אם מישהו ממכםן זקוק ממש ממש לטיפול רפואי חשוב אני מציע שתגשו ישירות למשרד החמאס הקרוב לביתכם ,הם הרי כל כך "עוזרים" לכם ביום יום אני בטוח שהם "יעזרו לכם " .

ואם ממש ממש קשה לכם ואתם לא סומכים עליהם ,למה שלא תסעו למצרים או סעודיה לקבלת טיפול רפואי? זה ממש קרוב ,יותר קרוב מישראל ועדיף לכם בכל הם בני משפחתכם הלא כן ?
אני בטוח שהם "ממש ממש ממש ישמחו לעזור לאחים שלהם בעזה".

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://leopard.50megs.com/SIGN.gif]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:18

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר