לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-11-2007, 15:52
  yoyoav yoyoav אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.10.07
חזרתי מצו ראשון- רשרוש בלב

שלום, היום חזרתי מצו ראשון הכל היה טוב ויפה המבחנים הלכו בסדר הראיון אני חושב היה מצויין, אבל הרופא גילה שיש לי רשרוש בלב....
הוא אמר לי ללכת לעשות בדיקת אצל כרידיאולוג או משהו כזה ולפקסס את התוצאות...
הבנתי שבדרך כלל למי שיש את זה אין שום הגבלה למאמץ וללב ואין שום צורך בטיפול אלא אם נמצא מום כלשהו בלב, רציתי לשאול במידה והכל תקין, הרשרוש לא אמור להוריד לי פרופיל נכון? אבל אם הוא ייחשב כסעיף, האם זה פוסל ממני אפשרויות כלשהן כמו טייס,שייטת,סיירת מטכ"ל או בכלל קרבי??
במידה ונמצא מום כלשהו, האם אין סיכוי שאני ישרת ביחידה קרבית?

ועוד משהו, האם באמת כדאי לפקסס את התוצאות? יש לי עוד בדיקה שאני צריך לעשות בקשר להורדת נקודת חן, הכל תקין אבל הוא רוצה שאני אשלח תתוצאות, אין שום חשש שהבדיקות יאבדו, צריך לצרף בנוסף מכתב עם הסבר, מי אני, למה שלחתי את זה?
עדיף בכלל ללכת בעצמי ללשכת הגיוס ולתת את הטפסים ליתר בטחון?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-11-2007, 17:54
  shahar_naor shahar_naor אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.07
גם לי היה את הסיפור המעצבן הזה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoyoav שמתחילה ב "חזרתי מצו ראשון- רשרוש בלב"

אז כן גם לי בצו הראשון "מצאו" רשרוש בלב והפנו אותי לבדיקות אצל כרדיולוג. אז הלכתי לעשות אקו לב ופיקססתי את התוצאות ובכל זאת קבעו לי פרופיל 72 למרות שהתוצאות היו תקינות חוץ מסעיף קטן שלא מפריע.
אז הייתי צריך לערער אבל זה לא עזאת בעיה הבאתי מכתב מפרופסור שהסעיף הקטן נורמלי ולא מפריע והעלו לי ל97.
מה שקורה הוא שבחצי מבדיקות, הרופא בצו הראשון יכול לשמוע או לחשוד שהוא שומע רשרוש ואז כדי להיות בטוח שאין, הוא שולח אותך לבדיקה, בדר"כ אין כלום או מקסימום סעיף קטן שאז תצטרך להתעסק בבירוקרטיה כמוני אבל אחרי שלושה חודשים הצלחתי לנצח.
קיצר תעשה את הבדיקה ותקווה שאין כלום ותנסה גם אם יש משהו קטן שהקרדיולוג יצרף איזה מכתב של חוות דעת על מה שהוא מצא.
בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:22

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר