לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-11-2007, 21:58
  gza gza אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.06
לא יודע מי סיפר לך את זה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Thomasol שמתחילה ב "ספרינטים מסביב לדיונה ביום סיירות"

אבל ביום סיירות שלי לא היה קטע שהמפקדים לא ראו אותנו במהלך הספרינט , הם תמיד ראו אותנו..

מה שהולך זה שיש נגיד במורד הדיונה את חפירה וצריך לרוץ , להקיף אותו ולחזור אל המדריכים..
אני גם לפני היום סיירות שמעתי שיש חלק שדוחפים בעיקול על מנת לצבור פער , אבל אצלי זה לא קרה..אני מניח שזה אינדיוידואלי ומאוד תלוי באנשים..
אני שמעתי מחבר שלי שהיה להם בקבוצה מישו ממש תותח שהגיע תמיד בין הראשונים אבל הוא היה די מניאק גם בקטע הזה...ונתנו לו דירוג נמוך בסוציומטרי והוא לא קיבל שום גיבוש..אני לא אומר שזה בגלל זה אבל לך תדע..

בכל מקרה אל תדאג הרבה צנומים מקבלים מה שהם רוצים והרבה צנומים גם עוברים גיבושים של מטכל/שייטת וכו'..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-11-2007, 00:56
צלמית המשתמש של tomcarr
  משתמש זכר tomcarr tomcarr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
מכות בדיונה :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Thomasol שמתחילה ב "ספרינטים מסביב לדיונה ביום סיירות"

שמע חבר גם אני לפני היום הסיירות שמעתי על הדבר הזה. ראשית תדע לך שאין שלב שהמפקדים לא רואים. דבר שני ביום הסיירות מגיעים הרבה ילדים עם מוטיבציה גבוה ועם נתונים טובים. במקרה שלי הדיונה היתה כל כך תלולה ולמרות זה אף אחד לא דחף או היתנגש במישו אחר. כל אחד מנסה להיות נחמד כדי שלא יפילו אותו בשאלון שמדרגים את חברי הקבוצה. אולי היה מקרה נדיר ביותר שמישו דחף אבל זה מצב נדיר. המקום היחידי שבו ניתקלתי שקצת דוחפים זה בריצת 2000 בבר אור בזינוק.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:21

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר