27-11-2007, 18:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.06.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי NORE
אותי היא שאלה מה אני רוצה לעשות בצבא אמרתי לה טיס,
היא אמרה לי ומה אם תהיה גולני למשל??
אז אמרתי לה שאני אשרת את הצבא בכל דרך שאני יכול אומנם הבהרתי לה בכל פה שאני מתאמן פיזית מנטלית ולימודית להשגת המטרה של להיות טיס כדי שלא יהיו ספקות, בדפ"ר עשיתי מה שיכולתי ובגלל שאני יודע שרמת הקושי עולה אז בהתחלה פתרתי מהר וכהבנתי שכבר קשה התרכזתי בשאלות הממש קשות פתרתי אותם ובזמן הנותר קראתי ברפרוף את שאר השאלות וניחשתי לפי האינטואיציה, הם בודקים כמה תשובות נכונות קיבלת לא כמה טעית אז עדיף לנחש מאשר לא לעשות בכלל אבל תמיד כשאתה יודע אל תנחש, עוד עצה לדפ"ר היא מביאה לך דף,
מה שאני עשיתי, עזר לי מאוד, רשמתי את הגימטריה, אותיות ומספרים, כתבתי נוסחאות לפכל וחילוק מהיר שלמדתי מבחור גאון באינטרנט, כתבתי את הכפולות של שעות דקות וחלקי זמן בכללי כי לפעמים יש שאלות למשל כמה דקות יש בשבוע וחצי??? ואז אתה יכול להגיע ישר לחישובים
(חישבתי בבית את המספרים וזכרתי בראש), בקשר לפיזיקה ממש קל בהתחלה אח"כ דורש חשיבה מעמיקה, הצורות מתחיל קל נגמר קשה, והקטע עם הגימטריה היה לי ממש פשוט, והחלק עם הטקסטים עשיתי חלק ואת השאר ניחשתי אחרי שקראתי ברפרוף וחיפשתי את הקאטצ' בכל שאלה, בשאלות הקלות אל תחפש את הקאטצ' כי אין רק בשאלות הקשות (רמת הקושי עולה בהדרגה).
|
את הצו ראשון עשיתי לפני כמה שבועות, רק את הראיון דחו לי ליום ראשון.
בכל מקרה מקווה שהלך לי טוב במבחנים.
|