05-12-2007, 12:04
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 07.08.05
|
|
|
מחפש משחק לוח מעניין
כבר כמה זמן אני רוצה ללמוד איזה משחק לוח חדש, אחד שיהיה קל יחסית להשגה ונייד (כלומר: לא עם הרבה קלפים ולוחות ענקיים וכד').
אני רוצה משחק עם הקונספט של שחמט (כלים על הלוח, חשיבה), עם חוקים יחסית קלים ללמידה, אבל שיהיה משחק עם הרבה עומק. אני מעדיף שזה יהיה משחק ל2.
אם יש לכם דבר שמתאים לרוב ההגדרות והוא לא בדיוק מתאים לאחת מההגדרות (לדוגמה: יש משחק חשיבה מסוים שדורש השקעה ויש בו עומק אבל הוא לא משוחק עם לוח) אני גם אשמח לשמוע.
בדקתי כבר את המשחק "גו" שנראה מאוד מעניין, אבל לפי מה שהבנתי קשה להשיג לוח וכלים לזה, ויש גם כמה דברים שלא הבנתי במשחק (איך לעזאזל מחליטים מתי לסיים? ואיך מתנהל משחק רציף?). יש לכם אולי מדריכים טובים ל"גו"? אני מכיר את החוקים הבסיסים, אבל כשאני משחק ברשת אין לי מושג איך בפועל להשיג את המטרות של המשחק.
בקיצר, אם יש לכם המלצות לאיזה משחק מעניין, אני אשמח לשמוע.
(אם אתם תוהים מאיפה זה הגיע לי, אז ראיתי את המשחק הפיקטיבי "פאן שוי" בסדרה אווטאר, ונזכרתי שמזמן לא ריעננתי את הידע והכיף שלי באיזה משחק חדש ואיכותי).
תודה רבה!