לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-12-2007, 08:25
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
העבודה ומר"ץ עומדים להתאחד

ברק שואף לאחד את העבודה ומרצ בראשותו

יום חמישי, 6 בדצמבר 2007, 5:36 מאת: מזל מועלם, הארץ

בכך מקווה שר הביטחון לעמוד בראש הסיעה הגדולה עליה תוטל הרכבת הממשלה. על פי סקרים קדימה מתחזקת על חשבון העבודה

יו"ר מפלגת העבודה, שר הביטחון אהוד ברק, אמר באחרונה בשיחות עם גורמים פוליטיים, כי לקראת הבחירות הבאות בכוונתו ליצור מערך מפלגות שיכלול את העבודה, מרצ ואף חלק ממפלגת הגמלאים.

---------------------------------------------------------------------------------------
שאלה: ומה עם מפלגות הערביות? הרי אין הבדל גדול בין מרץ ומפלגות הערביות. מה בדיוק ההבדל?

רשימה חלקית של אשי צבור שבעבר עברו מעבודה למרץ ושאר השמאל הקיצוני והפוך:

אברהם בורג
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90...5%D7%A8% D7%92
בורג החל להיות פעיל בגופי שמאל, ובתנועת "שלום עכשיו", ואף נפצע באירוע שבו נרצח אמיל גרינצוויג עת הושלך רימון על הפגנה של "שלום עכשיו" בשנת 1983.

בשנת 1985 החל לשמש כיועץ לראש הממשלה שמעון פרס.

בשנת 1988 נבחר בורג לכנסת מטעם מפלגת העבודה, כחלק מן "השמינייה", שמונה חברי כנסת צעירים ומבטיחים, אשר הציגו חזית אחידה בעלת נטייה שמאלית, וכללה פוליטיקאים כחיים רמון, יוסי ביילין ועמיר פרץ.

בראיון עימו בהארץ ביוני 2007, לקראת צאת הספר, כינה בורג את ישראל מדינה מיליטריסטית, וטען כי היא מתדרדרת לכיוון פאשיזם, כמו כן קרא לעבור למודל של ציונות נוסח אחד העם ולנטוש את הציונות נוסח הרצל, וכן לנטוש את הרעיון של מדינה יהודית. רבים ראו בכך הוכחה לכך שבורג נהפך לפוסט ציוני ואף לאנטי-ציוני.

יוסי ביילין
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99...C% D7%99%D7%9F
ביוני 1997 התמודד על ראשות מפלגת העבודה אך הגיע למקום השני אחרי אהוד ברק ולפני שלמה בן עמי ואפרים סנה. בתקופה זו החל לפעול למען יציאה חד צדדית של צה"ל מלבנון, דבר שהתממש בתקופת ממשלת ברק.

עם נפילת ממשלת ברק היה מראשי המתנגדים להצטרפות מפלגת העבודה לממשלת שרון, וייסד ביוני 2002 את תנועת שח"ר (שלום, חינוך, רווחה).
לאחר שנבחר למקום שנחשב לא ריאלי ברשימת מפלגת העבודה לקראת הבחירות לכנסת השש עשרה, פרש ממפלגת העבודה ביחד עם חברת הכנסת יעל דיין, והצטרף עם תנועתו לרשימת מרצ-הבחירה הדמוקרטית-שח"ר. מרצ הציבה את ביילין, שהצטרף למפלגה לאחר הבחירות הפנימיות לקביעת הרשימה לכנסת, במקום ה-11 ברשימה המאוחדת, שלא נכנס לכנסת לאחר הבחירות.

רבותי, אין שום הבדל בין עבודה למרץ. כל קול לעבודה יש לו את אותו הרס בדיוק כמו קול למר"ץ. אבל גם הימין החילוני לא רחוק משם.

הנה רשימה חלקית מאשי צבור שעברו מימין החילוני לעבודה ושמאלה:

3 ח"כ מתוך 8 של מפלגת צומת שהקים רפול:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8...%99%D7%AA%D7%9F

עזר וויצמן
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2...%A6%D7%9E%D7%9F
ב-1976 חזר ויצמן ל"חרות" עם תחילת מערכת הבחירות, שהביאה למהפך הפוליטי. יש אומרים כי לוויצמן היה חלק חשוב בעליית הליכוד לשלטון ב-1977 (המהפך).

וויצמן הצטרף עם מפלגתו למפלגת העבודה, באוקטובר 1986.

ועוד לא נגענו בשרון והבדיחה שנקראת קדימה. עכשיו מתברר שגם הגמלאים, גם הם יש להם שפה משותפת עם מר"ץ.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 06-12-2007 בשעה 08:29.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-12-2007, 11:42
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
כמו חנות אחת שמוכרת לך כמה מוצרים
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "מהלך טבעי בהחלט. לא הבנתי למה..."

אם אתה מספיק אנטי-ציוני להצביע עבור אחת ממפלגות הערביות, שיבושם לך.
הנה כתבה של שמאלני שמצביע חד"ש ומעודד להצביע חדש.
http://www.notes.co.il/dror/16815.asp

אם המצפון מפריע לך להצביע עבור מפלגה ערבית, יש לך את מרץ,

ואם גם מרץ מפריע לך, יש לך את העבודה.

בעת הבחירות הגיעו פעילי מרץ ועזרו לעבודה. מעולם לא ראינו אף איש מרץ שיאשים את המפלגות הערביות בחוסר נאמנות למדינה.

ככה עובדת חנות שיש לה כמה מוצרים שהכול בבעלותה: לעולם לא ידברו לשון הרע על המוצרים של עצמם, בגלל שהכול מכוון לאותה מטרה. הם ילכלכו רק נגד המוצרים של המתחרים.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 06-12-2007 בשעה 11:51.
ישן 06-12-2007, 10:34
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "העבודה ומר"ץ עומדים להתאחד"

ועכשיו!

אתה אמור לתת את הפאנץ'!אתה בכלל לא מעוניין הרי להתדיין אלא סתם לתת פה תעמולת בחירות שנמשכת יותר מדי זמן כבר.
אז קדימה,תן אותו!

יודע מה? אני אעשה זאת בשבילך:

"להם אסור להצביע כי הם "אנטי ציוניים" השמאלנים האלו".לכן,הצביעו ש"ס!גם יהדות התורה מצויינת!

מפלגות אלו מהוות שתי דוגמאות מצויינות לגזלנות החרדית.אל תחששו,באם הם היו מתגייסים,כולם היו קצינים...אז מה אם הם לא מתגייסים,העיקר שהם יכולים.זה מספיק.

הם מצטיינים בגזילה של הארץ וחלקם אפילו אנטי ציונים בדיוק כמו בורג הנורא והאיום

בין שורותיהן תמצא גם אנסים,גנבים,רמאים ועוד ועוד.

בואו והצטרפו לצד הפחדן ואפסי,נשב בצד ורק נקטר על השמאלנים ונבכיין במקום להצטרף לצה"ל כצעד ראשון,ואז נמשיך לבכיין במקום לנסות לשנות משהו אמיתי.

אתה סתם פרופגנדה מהלכת,ויצור מסכן if I might add.

דווקא אנשים כמוך לא דרוש יותר מדי במדינה.הסתלק מפה.(אני מסכים שלפני שתלך תנחת לטיפול פסיכיאטרי ארוך).

ישן 06-12-2007, 12:17
צלמית המשתמש של נמר לבן
  נמר לבן נמר לבן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.07
כמה "אהבה"
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "..."

ואף מילה על ערביי ישראל .

הם מצטיינים בגזילה של הארץ וחלקם אפילו מרגלים כמו בשארה האיום והנורא.

בין שורותיהן תמצא סייענים לחיזבאללה,סוחרי סמים,רוצחים,אנסי טרפיאדות,גנבים...להמשיך?

ואף מילה על שירות לאומי.

ואף מילה על בנייה לא חוקית וגזילת אדמות.
(וכמובן שבגיבוי השמאל)
ומה לעשות גם הם מקבלים תקציבים.

רוב החכ"ים של ש"ס בעבר ובהווה שירתו בצה"ל.

החרדים שלא מתגיסים בגלל תורתם אומנותם:ניסית פעם לחשוב מה יקרה אם תצא הוראה מראשי העדה החרדית להתגייס לצבא?
הצבא לא ערוך לזה ולמען האמת לא צריך את זה.
מה שבטוח שהשמאל זה כמו מערכת כריזה אוטומטית,רק סיסמאות.

וכן הלוואי "שהאבודה" ומר"צ יתאחדו,זה יהיה סופו העצוב של השמאל.
ישן 06-12-2007, 13:15
צלמית המשתמש של ducklock

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי נמר לבן שמתחילה ב "קשקשן עלוב."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נמר לבן
כתבתי באשכול אחר שאני חילוני גמור.

ומי אתה שתחליט מה הצבא צריך?
הפרזיטים הגדולים יושבים בצפון ת"א ולא מתגייסים "מסיבות מצפוניות".(אף מילה רעה עליהם)

ומה עם ערביי ישראל שלומדים באוניבסיטאות בזמן שאני הייתי 6 שנים בשרות קרבי והגנתי גם עליהם?
(ועוד ללא בושה שמחים כאשר נופלים טילים על המדינה)

ללא ספק השמאל מנותק מהמציאת,והשנאה אוי השנאה.....

ומה עם הציונים הגדולים "שלום עכשיו"-אלה שמכנים את צה"ל צבא הכיבוש.
תפסיק לבלבל את המוח .התגובות שלך נכתבות משנאה .....

הסמול...ללא ספק מערכת כריזה אוטומטית.

רק אתה ושכמותך תביאו עלינו את החורבן.

העניין הוא...שזה לא העניין!

כמובן שגם אינך קראת תגובותיי לגבי ערבים מר"צ וכו' וכו' ומניח שאני אוהד מר"צ מבלי לדעת את העובדות.
רק לא הבנת! אין זה העניין פה.
העניין הוא כדלקמן:פותח האשכול שבאם אינו דתי חרדי,הוא לפחות מזוהה כאחד שטוען כי הציבור החרדי נאור וטוב,ומעז בשם החרדים להגיד מה לעשות,במי להיכנס,את מי לגרש...תהיה בטוח שהוא עצמו ולשם כך,החרדים שיושבים בישיבות,לא יעשו גירוש זה או אחר.מייעשה את זה אתה חושב? אולמרט בשתי ידיו? דרעי??לא! חיילים כמוך(חייל במילואים אני מניח).
אין לי שנאה לחרדים כשם שאין לי שנאה לערבים ובטח שאין לי שנאה אלייך.
1)לערבים:כבר הבעתי דעתי על כך שיש פיתרונות
2)לחרדים:אין לי רעיו כרגע אך אני מאיץ באנשים למצוא פיתרון ומהר לבעיית ההשתמטות ההמונית שתפסה את "תורתם אומנותם" כמסווה חוקי ומושלם.
3)בטח שאיני שונא אותך אך אני חושב שאתה לא מבין מי נגד מי.
בשביל לפשט לך:אתה טחנת בשביל המדינה,בזמן שמישהו בעל יכולות פיזיות ונפשיות זהות(בטוח יש כאלו מבין החרדים) ישב וקיבל כסף מהמדינה בשביל שסתם ישב וילמד תורה(אל תטעה,רוב יוצאי ישיבות אלו בסה"כ יעברו לישיבות חדשות ולא יתרמו שום דבר לענייני ההלכה בארץ).בוא נוריד רגע את ענייני ה"שמאל" "ימין" ותחשוב:מצב זה נראה לך הגיוני? אתה בעד משהו שפוגע בך בסופו של דבר

נערך לאחרונה ע"י ducklock בתאריך 06-12-2007 בשעה 13:18.
ישן 06-12-2007, 14:36
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
קשקשן ודמגוג
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "..."

מה בסך הכל עשה מדינאי? הביא נתוני אמת (אפילו אתה לא חולק עליהם) לגבי המפלגה החדשה, ופשוט הציג אותה כפי שהיא, לא כפי שהיא מתיימרת להיות.
אבל לך, כנראה, יש איזשהו חשש שאנשים ידעו את האמת (משום מה, ככה זה בשמאל, אתם בורחים מן האמת כמו מאש), והחשש הזה הוליד את המתקפה המשתלחת והנמוכה הזו, שחשבתי שאפילו אתה לא תרד לרמה שכזו.
נו, נראה שבמת נעדרתי הרבה זמן מהפורום השכן...

אז טוב שמדינאי מביא את הנתונים ואת העובדות על המפלגה החדשה העומדת לקום, כדי שכל אחד יוכל לברר לעצמו איזה שיקוץ היא, ויחליט אם להציע לה או לא.
במקום לסתום פיות אולי תתחיל לנסות להתמודד עם העובדות, עם האמת?
במחשבה שנייה, זה אולי מעבר ליכולות שלך...

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 06-12-2007, 17:30
צלמית המשתמש של ducklock

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "קשקשן ודמגוג"

שמח שחזרת להגיב,אך חדל לגונן עליו רק כי דעותיו דומות לאלו שלך.

להביע דעה זה בסדר,וגם לדון מי כך ומי כך זה בסדר.

מדינאי עושה בסה"כ פרופגנדה מוסווית.

"רבותי, אין שום הבדל בין עבודה למרץ. כל קול לעבודה יש לו את אותו הרס בדיוק כמו קול למר"ץ, אבל גם הימין החילוני לא רחוק משם."

הערתי לו בכך שהוא היה צריך לשים תפאנץ',שהוא:

הצביעו לש"ס,יהדות התורה,עוד(מחק את המיותר).

סתם מרגיש כאילו הכול באשמת שמאלנים וימנים כאחד כשם שהם חילוניים ורק הדת תציל אותם.זה כבר לא פוליטיקה.זהו ניסיון מגעיל שלו להחזיר אנשים בתשובה(לא משנה שזה לא יעזור),בעוד הוא כרגיל שוכח שגם בצד של החרדים קיימים אנסים,גנבים,רוצחים,you name it.

ישן 09-12-2007, 08:36
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
דעותיו לא קרובות לדעותי בכל התחומים
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "שמח שחזרת להגיב,אך חדל לגונן..."

אבל, אם אני לא טועה, כל העניין בפורומים האלו הוא להביע דעה - והוא הביע דעה שהעבודה-מרצ היא מפלגה הרסנית (דעה שלה אני מסכים).
אתה יכול לחלוק עליו, ולהביע את הדעה האחרת, אך זכותו המלאה להגיד את זה, בדיוק כמו שזכותו המלאה לקרוא להצביע לש"ס, ליהדות התורה ולכל מפלגה אחרת.
ואם תהיה לרגע, רק לרגע, אמיתי עם עצמך, תודה שרוצחים, אנסים, גנבים וכ"ו יש גם אצלנו, החילוניים, ובמספרים גדולים יותר... אף מגזר אינו מושלם ואינו נקי.

תפסיק לנסות לסתום פיות ותתמקד בדיון.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:00

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר