לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-12-2007, 19:16
  C6W C6W אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.11.07
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Thomasol שמתחילה ב "ממקור אמין משלי, יש אפשרות..."

בגיבוש חובלים ובמיוני חובלים\צוללות דיברו איתנו כמה מש' 7, ואף אחד מהם לא היה בהפלגה של מעל 3 שבועות, והם בקבע ככה שקשה לי לראות מתי הם יהיו בהפלגה של 3 חודשים. מילא אתה מוריד לו מוטיבציה כי אתה חש בש' 13 אבל להוריד לו מוטיבציה על נתונים מוטעים..
לדעתי שירות בצוללות זה אחד השירותים המספקים ביותר שיש. לא סתם צריך אופי כל כך מיוחד לשרת שם, ואם נראה לכם שזו יחידה שלא עושה כלום אתם טועים. תבדקו מה היחידה הכי מבצעית בצה"ל ב3 שנים האחרונות ותחזרו אלי. אני מכיר אנשים שחתמו וויתור על ש' 13 (אחרי שעברו את הגיבוש תאמינו או לא) כדי להגיע לגיבוש חובלים וטיס ואחד שחתם וויתור על טיס ובא לחובלים רק כדי להגיע לצוללות.. מה שמתאים לאחד לא מתאים לאחר..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-12-2007, 20:10
  yakinton 18 yakinton 18 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mr voss שמתחילה ב "שייטת 7 הידועה גם בשם סיירת צוללות"

צוללנים לא יוצאים להפלגות של שלושה חודשים, זה לא אנושי. יש בצוות כ30- 35 אנשי צוות ומי שיראה את הצוללות מבפנים יבין שזה שזה לא כל כך הגיוני להשאיר את החברה האלה שלושה חודשים בתוך הצוללת.
אנשי הצוללת הצוללנים תפקידם העיקרי הוא ניהול שוטף של הצוללת, הם משמשים מעין טכנאים שעובדים בצוללת שמפליגה מידיי פעם לשבוע שבוע וקצת.
השירות עצמו מספק מאוד כן אבל מאוד מיוחד ולא מתאים לכולם, אתה תרכוש חברים לכל החיים אנשים מאוד איכותיים אבל שוב זה לא תפקיד של לצאת עם אקדח לשטח ולירות במחבלים. היציאות בבסיסי איומות, אתה תסגור הרבה 28, בנוסף יש לימודים באופן אינטנסיבי מאוד במיוחד בבסיסי וזה השלב הכי קשה גם מבחינת לימודים וגם מבחינה הפיזית.
אחלה שירות תלוי למי הייתי מציע שתבדוק לעומק לך לגיבוש תראה אם זה מתאים לך ואם כן הרווחת 4 וחצי שנים מהנות מאוד.

ורציתי לשאול את הבחור שאמר שהוא פרש מהקורס לאן הלכת אחריי שפרשתי, באיזה שלב פרשת ואם קיבלת שבוע ראיונות.
ישן 03-12-2007, 14:59
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mr voss שמתחילה ב "שייטת 7 הידועה גם בשם סיירת צוללות"

בתור אחד שיש לו היכרות עם הקורס הזה אני אומר לך שזה קורס קשה !
היציאות נורא קשות התנאים נורא הקשים אתה תהיה מבודד הרבה במהלך הקורס, הקורס לא קל מכל בחינה ואינו מתאים לכל אחד!
להיות בצוללות לא קשור לכישרון, יכולת, מוטיבציה וכדומה זה קשור אך ורק לאופי ! רק אנשים מסוימים יכולים להיות בצוללת וזה לא סוד, אני אישית לא מתאים להיות בצוללת זוהי השייטת הכי מקצועית והכי טובה בחיל הים.
אתה תקבל תנאים מעולים בחיל הים מכיוון שאתה נחשב לאחד הקורסים האיכותיים (תקבל אותה רמת תנאים כמו חובלים +-).

מה גם שלדעתי צוללת זה הכלי הכי יפה ומדהים שיצר האדם !

בכל אופן בחור אתה יכול להגיע לצוללות דרך גיבוש המשך כמו שאמרו או להגיע דרך יום מיון חובלים\צוללות שם תמצא כמתאים לצוללות.

בכל אופן שיהיה באמת בהצלחה ומקווה שתאהב את התפקיד !

קצת חומרים:
http://www.aka.idf.il/giyus/general...885&docId=31532
שייטת הצוללות מאתר אכ"א

http://www.submarines.dotan.net/#
אתר על שייטת הצוללות (מומלץ עמוס בחומר)

http://he.wikipedia.org/wiki/שייטת הצוללות
שייטת הצוללות מויקיפדיה

ישן 03-12-2007, 16:14
  mr voss mr voss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.05.07
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי Free-Style שמתחילה ב "בתור אחד שיש לו היכרות עם..."

קודם כל, יהיה עכשיו מאוד קשה להוריד לי את המוטיבציה...ככה שאני אל דואג בקשר לזה.
דבר שני, אני מודע לכך שזה באמת לא מתאים לכל אחד, אבל אני חושב ומקווה שאני אתרים לתפקיד ואצליח להשתלב בו טוב.
ממש תודה על כל המידע והלינקים שנתנת לי!!

מישהו יודע, האם זה שקיבלתי זימונים לטייס,תלפיות,שחקים,חבצלות וכאלה יכולים לעזור לי להתקבל לשייטת 7?
יש משהו שאני יכול לעשות עכשיו (כשנה וחצי רחוק מגיוס-עכשיו אני שמיניסט +שנת מכינה) כדי לשפר סיכויים להתקבל ליחידה?

ישן 08-12-2007, 22:25
  speed!!! speed!!! אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.06

שלום!

למי שכתב פה על ייטת 7!!
זה דיי דחוף, חיפשתי משהוא שיודע קצת פרטים.
אני עברתי זימון מאתר צדדי של חובלים/צוללות, ההתלבטות שלי הייתה קשה..(עדיין יש לי הרבה שאלות יותר מאשר תשובות), אני מעוניין או בשייטת 13 או שייטת 7, משניהם התלהבתי,רציתי קצת יותר מידע על צצוללות, עושים מבצעים גם? יוצאים במים מהצוללת, או שזה נטו מודיעין סודי במים, שזה אחלה אבל צריך להודיע לי בכל זאת לקראת מ אני הולך אני חושב ואין לי אף אחד! אז.. מה הולך? אם אתה לא יכול לתת לי בדלל מידע (והייתי שמח ליותר בתור אחד שרוצה להיות שם), תוכל לכתוב פה או למייל שלי: ssnitrit@bezeqint.net אני אשמח מאוד!!! אני רוצה כל מידע שרק אפשר!!
(משם נדבר או בטלפון או באייסיקיו או במסנג'ר אם תוכל, בבקשה!, אני לחוץ על זה!)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:44

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר