לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-12-2007, 11:16
  OoEliNkaKaOo OoEliNkaKaOo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.11.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי yoavmatchulsky שמתחילה ב "ובנוסף לזה, תסבירי איך את..."

אוקי
אני כתבתי קוד מסויים שבחלק הראשון שלו התוכנית מקבלת כמה קבוצות של מספרים וכל קבוצה אני שמה ברשימה מקושרת חדשה.אני גם שומרת את הרשימות אבל זה לא חשוב עכשיו
אני לא יכולה לדעת מההתחלה כמה מספרים אמורים להיות בכל רשימה אז אני כתבתי (רק בשביל להמשיך את הקוד) שקליטת המספרים תסתיים כשנקלט המספר 90
למשל אם הקלט היה :
2,3,4,90
הרשימה הייתה נראה ככה:
head,2,3,4,NULL
ואז הייתה נפתחת רשימה חדשה, ששוב הייתה מקבלת את המספרים שכתבתי עד שהיא מקבלת את המספר 90
וככה מספר קבוע של רשימות, למשל 3 רשימות.

כשהזקיף הוא 90 התוכנית עובדת מעולה אבל כשאני שמה את תנאי שיהיה קשור ל cin.eof התוכנית בונה את הרשימה הראשונה, אבל כשצריך לבנות את הרשימה השניה התוכנית נתקעת.

הינה הקוד

קוד:
List *GetList() { List *result; //ליסט זה סוג הרשימה int num; List *p; cout << "Enter a number: "; cin >> num; if(num==90) return NULL; result=p=new List; result->value=num; result->next=NULL; cout << "Enter a number: "; cin >> num; while(num !=90) { result->next=new List; result=result->next; result->value=num; result->next=NULL; cout << "Enter a number: "; cin >> num; } result=p; return result; }

מה אני צריכה לשנות שזה כן יעבוד כשמגיע סוף הקלט?

סוף הקלט- כשלוחצים
CTRL +Z
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:34

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר