09-12-2007, 16:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.12.07
|
|
|
דילמה קשה, צריך מידע מועיל
חברה יש לי פה דילמה רצינית ואני צריך עזרה של כמה וותיקים או של מי שיש לו מידע בדוק.
סימתי יב' יש לי גיוס מרץ, יום סיירות יולי לא הלכתי כי הזימון לא הגיע אלי בזמן, אחרי שסימתי ולא עברתי גיבוש טיס האחרון באוקטובר מגיע לי ראיון צנחנים.
בהתחלה הם לא רצו לי לשלוח לי יום סיירות נוסף לינואר\דצמבר הקרוב אבל הצקתי להם ושלחתי כל הזמן פקסים, עכשיו הם אישרו לי אבל אמרו לי ככה:
אתה תתגיס במרץ אחרי שתעשה יום סיירות בהנחה שקיבלתי גיבוש למשהו ותעשה אך ורק גיבושים מרכזיים לאחר הגיוס, עד לגיבושים לא אוכל להתמיין לכלום, ראיון צנחנים מבוטל, ואם אני נופל מהגיבוש או מסים ולא עובר לא מגיע לי שום ראיון צנחנים וכדומה אלא גיוס כלל צהלי וקצין מיון, מה שצה"ל יצטרך באותו רגע, יקחו אותי.
אני מאוד רוצה סיירת אבל לא יודע אם כדאי לי לקחת את הסיכון.
עכשיו שאלתי במדור סיירות ולא יכלו לענות לי,
יש לי פרופיל 97 בלי סעיפים, קבא 55 דפר 70, אם אני אלך לקצין מיון אז כאילו מה יש אפשרות שאני אגמור במקום לא קרבי? מה לא יביאו ג'וב לאחד עם נתונים כמוני נכון?
אחרי כל המיונים והשטויות אין מצב אני מגיע לשולחן.
בקיצור עצות מועילות יתקבלו בברכה, כמובן שאני כמעט בטוח שאני אחתום כי התכוננתי פיזית ונפשית ליום סיירות ויש לי מוטיבציה מאוד גבוהה אבל האם כדאי להסתפק בצנחנים וזהו?
האם יכול להיות שאחרי הכל אני לא אגיע לכפיר\גבעתי\גולני? לפי המנילה?
אני לא מאלה שרוצים רק סיירת או ניירת אבל אין מצב שאני הולך לצבא במסלול לא קרבי, קיימת בכלל אפשרות לצרף מישהו למסלול של חטיבה אחרי שהוא התחיל, אחרי חודש או משהו כזה?
עריכה: אני לא מתכוון לפעול לפי מה שתגידו לי אני רק רוצה לקבל מידע ממישהו שמבין במערכת הצבאית.
נערך לאחרונה ע"י mrwiseass בתאריך 09-12-2007 בשעה 16:33.
|